2021 Aralık Anneleri

Eve gidince lierac kremin rengini foti atıcaktı bi arkadaş, ay ismini bulamadım görürsen beni unutma nolur

Benim de oyle tek arter varmis. Gelisimde ve kalp bobrekte bir sıkıntı gormedi ileriki haftalarda duruma bakacagiz hicbirsey olmayablr vaktinde olablr gelisimde sikinti olursa da aliriz erkn dedi saglikla kucagina alan hastalarm var dedi ins

Canim rabbim bebegini saglikla kucaklamayi nasip etsin dualarimiz seninle

Bnim de haftaya

Eve gidince lierac kremin rengini foti atıcaktı bi arkadaş, ay ismini bulamadım görürsen beni unutma nolur

Arkadaş attı mı bilmiyorum ama ben de lierac kullanıyorum görünce atayım dedim benimki böyle. Ben bizzat kontrol etmedim orijinal mi değil mi diye ama Hepsiburada dan almıştım yorumlarda baya kişi orijinal olduğunu yazmıştı yorumlara güvenip aldım

Eklentiler

• IMG_20210914_230400.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 45
Kapağını açıp kremin rengini görebilceğim bi foti ekler misin? Yani krem ne renk bal rengi mi beyaz gibi mi

Benim de oyle tek arter varmis. Gelisimde ve kalp bobrekte bir sıkıntı gormedi ileriki haftalarda duruma bakacagiz hicbirsey olmayablr vaktinde olablr gelisimde sikinti olursa da aliriz erkn dedi saglikla kucagina alan hastalarm var dedi ins
Benim doktorum da çoğu zaman bir sorun oluşturmaz dedi. Sadece daha sık ilgileneceğiz seninle dedi.

Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla kavusursun bebegine

Buarada sabah şeker yükleme testi yaptırmaya gidecem zorla yaptırcaklar suda mı içilmiyo ya agzım burnum kuruyo gece 2sefer tuvalete kalktıgımda su da içiyodum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…