Noğğluuur diye yalvarayım mıAğlama kiz Doktora gidince rica et bi tur attirsin
Maşallah sen de ne cesaretlisin beeeBen hemen baktırırdım çatımaBu meraktan ölmezsem iyidir be Rabbim tüm bebeleri sağ salim kavuştursun ailesine.
Dur bi de doğuruyum bakiim nasıl olcakMaşallah sen de ne cesaretlisin beee
Benim de oyle tek arter varmis. Gelisimde ve kalp bobrekte bir sıkıntı gormedi ileriki haftalarda duruma bakacagiz hicbirsey olmayablr vaktinde olablr gelisimde sikinti olursa da aliriz erkn dedi saglikla kucagina alan hastalarm var dedi inssevgili aralık anneleri selamlar. Ben de bugün detaylı ultrasona girdim. Bende de tek arter göründü. Doktorum perinatolojiye yönlendirdi. İki hafta sonra randevum var. Burada bu şekilde olanlar varmış galiba. Doktorunuz nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini söyledi acaba? Bi de netten araştırma yapmıyorum bilerek. Sizce korkmalı mıyım:/
Canim rabbim bebegini saglikla kucaklamayi nasip etsin dualarimiz seninleSuyum bitti denecek kadar az ama bebegim gayet iyi ve 30 haftaya kadar goturmeye calisiyorlar sonrasi allah kerim litfen duğa edin bebeğim sağlikli bir sekilde dunyaya gelebilsin rabbim sizlerin evlqtlarini ve benim gibi durumda olanlara yardin etsin inanin cok zor bir durum rabbim dusmanimin dusmanina vermesin
Doğuma dair hiçbişey araştırmıyorum korkmayayım diye sürpriz yaşamayı bekliyorum
Tetanozu ben de unutmuşum bile hatta sağlık ocağından dün için çağırmışlardı kan ve idrar bakalım diye onu da senin iletini görünce hatırladım
Bu gebelik mi alzheimer mı
Gece uyuyoz mu kiKızlar gündüz uyuyan Varmı hala
Bn uykuya bi doyamadım ya uyumuyorsam 2 gün gündüz uyumuyorum
Ewt doğru dönüp duruyorumGece uyuyoz mu ki
HahaEwt doğru dönüp duruyorum
Az daha oğlumu okuldan almaya geç kalıyordumuyumaktan
Eve gidince lierac kremin rengini foti atıcaktı bi arkadaş, ay ismini bulamadım görürsen beni unutma nolur
Kapağını açıp kremin rengini görebilceğim bi foti ekler misin? Yani krem ne renk bal rengi mi beyaz gibi miArkadaş attı mı bilmiyorum ama ben de lierac kullanıyorum görünce atayım dedim benimki böyle. Ben bizzat kontrol etmedim orijinal mi değil mi diye ama Hepsiburada dan almıştım yorumlarda baya kişi orijinal olduğunu yazmıştı yorumlara güvenip aldım
Bu işini görür mü? Böyle gözüküyor ama elime alınca sanki şeffaf gibi tam çözemedim renginiKapağını açıp kremin rengini görebilceğim bi foti ekler misin? Yani krem ne renk bal rengi mi beyaz gibi mi
Benim doktorum da çoğu zaman bir sorun oluşturmaz dedi. Sadece daha sık ilgileneceğiz seninle dedi.Benim de oyle tek arter varmis. Gelisimde ve kalp bobrekte bir sıkıntı gormedi ileriki haftalarda duruma bakacagiz hicbirsey olmayablr vaktinde olablr gelisimde sikinti olursa da aliriz erkn dedi saglikla kucagina alan hastalarm var dedi ins
Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla kavusursun bebegineSuyum bitti denecek kadar az ama bebegim gayet iyi ve 30 haftaya kadar goturmeye calisiyorlar sonrasi allah kerim litfen duğa edin bebeğim sağlikli bir sekilde dunyaya gelebilsin rabbim sizlerin evlqtlarini ve benim gibi durumda olanlara yardin etsin inanin cok zor bir durum rabbim dusmanimin dusmanina vermesin
Aa bende bugün 2.dozu oldumBen bugün tetanoz 2.dozu oldum hiç de hatırlatmıyonuz hee
Şifa olsun bende tık yokAa bende bugün 2.dozu oldumilkinde 3gün kendime gelememiştim şuan hafif kol agrısı var bakalım şifa olsun hepimize
Aynen ya bacak uyusmasıı kol agrısı oraya dön buraya dön 2 kere tuvalet araları derken hoca Allahu Ekber diyo zaten eeeGece uyuyoz mu ki
IcmeyeceksinBuarada sabah şeker yükleme testi yaptırmaya gidecem zorla yaptırcaklarsuda mı içilmiyo ya agzım burnum kuruyo gece 2sefer tuvalete kalktıgımda su da içiyodum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?