• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Suyum bitti denecek kadar az ama bebegim gayet iyi ve 30 haftaya kadar goturmeye calisiyorlar sonrasi allah kerim litfen duğa edin bebeğim sağlikli bir sekilde dunyaya gelebilsin rabbim sizlerin evlqtlarini ve benim gibi durumda olanlara yardin etsin inanin cok zor bir durum rabbim dusmanimin dusmanina vermesin
amin inşallah, Allah hepimizin yardımcısı olsun. her anneyi evladına sağlıkla kavuştursun inşallah.

Suyum bitti denecek kadar az ama bebegim gayet iyi ve 30 haftaya kadar goturmeye calisiyorlar sonrasi allah kerim litfen duğa edin bebeğim sağlikli bir sekilde dunyaya gelebilsin rabbim sizlerin evlqtlarini ve benim gibi durumda olanlara yardin etsin inanin cok zor bir durum rabbim dusmanimin dusmanina vermesin
Canım İnşAllah sağlıcakla kavuşursun bebeğine, Allah yardımcın olsun 🤲

Benim gittiğim dr rastlanılan bir durum olduğunu sıkıntı olmayacağını söyledi. Benim farklı detaylar var okuduysanız. Tek sorun tek arterse bir aksilik gorulmediyse diğer organlar ve gelişimde endişe etmeyin.
Ben detaylıya girmedim sayılır doktorum detaylı gibi baktı. Bi de radyolog baktı. İki hafta sonraya perinatolojiden randevu aldım ben de. O zaman farklı bir şey var mı çıkar Allah korusun olmasın da. Sizin bebiş de sağlıkla gelir inşallah ben öyle olacağını da düşünüyorum Allah’ın izniyle.

Back