• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Doğuma dair hiçbişey araştırmıyorum korkmayayım diye sürpriz yaşamayı bekliyorum 🤣
Tetanozu ben de unutmuşum bile hatta sağlık ocağından dün için çağırmışlardı kan ve idrar bakalım diye onu da senin iletini görünce hatırladım
Bu gebelik mi alzheimer mı 😂
Her b.ka hakimim sürdüm savaş boyalarımı acılara yürüyor korkmuyorum. 🤣🤣

Suyum bitti denecek kadar az ama bebegim gayet iyi ve 30 haftaya kadar goturmeye calisiyorlar sonrasi allah kerim litfen duğa edin bebeğim sağlikli bir sekilde dunyaya gelebilsin rabbim sizlerin evlqtlarini ve benim gibi durumda olanlara yardin etsin inanin cok zor bir durum rabbim dusmanimin dusmanina vermesin

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Bebeğin şuan kaç kg.

Kızlar bizim dolap şifonyer yoktu bugün gittim annemle ,annem hediye aldı 🥰 net yaklaştığını hissediyorum hani giysi filan neyse de dolabını yerleştirmek beni çok heyecanlandırdı . Hep bir dua 🤲🏻 Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıklı şekilde kucaklamayi nasip etsin inşallah ♥️

Kızlar bizim dolap şifonyer yoktu bugün gittim annemle ,annem hediye aldı 🥰 net yaklaştığını hissediyorum hani giysi filan neyse de dolabını yerleştirmek beni çok heyecanlandırdı . Hep bir dua 🤲🏻 Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıklı şekilde kucaklamayi nasip etsin inşallah ♥️
Hayırla kullansın. 🤗

Valla hızınıza yetişemiyorum Bi cevap yazayım diyorum bakıyorum başka konuya geçiş oluyor 😂😂 artık hızımı arttırcam mecbur dahil olacam her konuya sonra çenesi düştü diyeceksiniz 😂😂😂😂
Gece gündüz burdayiz valla kalabalığız da. Ben yakaladığıma yazıyom napiyim yetisebildiğim kadar. 🤣

Gece gündüz burdayiz valla kalabalığız da. Ben yakaladığıma yazıyom napiyim yetisebildiğim kadar. 🤣
Tiiimam artık bende denk geldiğim konulara pat diye yazayım bari anca yetişirim ama çok yararlı bilgiler paylaşılıyor yani her an takipteyim yazmasam da 😂😂 Senin minnoş nasıl 😍

Tiiimam artık bende denk geldiğim konulara pat diye yazayım bari anca yetişirim ama çok yararlı bilgiler paylaşılıyor yani her an takipteyim yazmasam da 😂😂 Senin minnoş nasıl 😍
Iyi şükür aynı keyfi yerinde şu an 🤗

Back