• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Suyum bitti denecek kadar az ama bebegim gayet iyi ve 30 haftaya kadar goturmeye calisiyorlar sonrasi allah kerim litfen duğa edin bebeğim sağlikli bir sekilde dunyaya gelebilsin rabbim sizlerin evlqtlarini ve benim gibi durumda olanlara yardin etsin inanin cok zor bir durum rabbim dusmanimin dusmanina vermesin
Canım serum ve ilaçla suyun artar inş zamanında sağ sağlim gelir bebeğin. Dualarımız seninle rabbim yardım eder lütfen moralini yüksek tutmaya çalış inan güven bebeğin çok güçlü ve iyi olacak 🙏🏼

Rabbim bebeklerimizi koruyacak sağlıklı bireyler olarak gelecekler dünyaya buna inanın🤲 benimde cuma kontrolüm var ters giden birşey varmıdır diye korkuyorum sizinde hisleriniz çok normal ama şunu unutmayalım streste bebeklerimiz için zararlı elimizden geldiğince pozitif olalım
Amin inşallah güzel haberler alırsınız siz de kontrolde 😇

Yine alev alev yandığımız bir gece. Mideden başlıyor, yemek borusundan devam ediyor tam bogazıma bademciklerime kadar alev alev...
Sütümü içtim bağdaş kurdum bekliyorum. Uyuyamıyorumda bu şekilde🤮

sevgili aralık anneleri selamlar. Ben de bugün detaylı ultrasona girdim. Bende de tek arter göründü. Doktorum perinatolojiye yönlendirdi. İki hafta sonra randevum var. Burada bu şekilde olanlar varmış galiba. Doktorunuz nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini söyledi acaba? Bi de netten araştırma yapmıyorum bilerek. Sizce korkmalı mıyım:/
Benim gittiğim dr rastlanılan bir durum olduğunu sıkıntı olmayacağını söyledi. Benim farklı detaylar var okuduysanız. Tek sorun tek arterse bir aksilik gorulmediyse diğer organlar ve gelişimde endişe etmeyin.

Suyum bitti denecek kadar az ama bebegim gayet iyi ve 30 haftaya kadar goturmeye calisiyorlar sonrasi allah kerim litfen duğa edin bebeğim sağlikli bir sekilde dunyaya gelebilsin rabbim sizlerin evlqtlarini ve benim gibi durumda olanlara yardin etsin inanin cok zor bir durum rabbim dusmanimin dusmanina vermesin
Insallqh vakitlice sağlıkla gelir. Allah zor durumda bırakmasın kimseyi 🤲🏻

Kızlar bizim dolap şifonyer yoktu bugün gittim annemle ,annem hediye aldı 🥰 net yaklaştığını hissediyorum hani giysi filan neyse de dolabını yerleştirmek beni çok heyecanlandırdı . Hep bir dua 🤲🏻 Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıklı şekilde kucaklamayi nasip etsin inşallah ♥️
Sağlıkla kullanır inşallah kuzucuk 🥰

sevgili aralık anneleri selamlar. Ben de bugün detaylı ultrasona girdim. Bende de tek arter göründü. Doktorum perinatolojiye yönlendirdi. İki hafta sonra randevum var. Burada bu şekilde olanlar varmış galiba. Doktorunuz nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini söyledi acaba? Bi de netten araştırma yapmıyorum bilerek. Sizce korkmalı mıyım:/

Benim bebeğiminde tek arter fakat ikili testimiz temiz ayrıntılıda başka birşey çıkmadı çok şükür gelişimi haftası ile uyumlu. Perinatoloji doktorum sıvı alımı dedi emin olmak için ama ben mecburmu diyince hiçbirşey mecbur değil dedi hatta sonrasında tekrar birşey demedi sadece sorumluluk bende olduğunu sıvı aldırmak istemediğimi yazılı olarak aldı. Bir kaç doktordan fikir aldık tek arter tek başına sıkıntı olmadığını söylediler genelde nette de baktım şansıma hep olumlu şeyler denk geldi. Sadece biraz erken doğan olmuş yada geriden gelen ne yapalım biraz minik oluruz farklı sıkıntı olmasında 🤲 cuma doktora gidicem inşAllah gelişim haftası ile uyumlu gidiyordur🤲

Yine alev alev yandığımız bir gece. Mideden başlıyor, yemek borusundan devam ediyor tam bogazıma bademciklerime kadar alev alev...
Sütümü içtim bağdaş kurdum bekliyorum. Uyuyamıyorumda bu şekilde🤮
Benm kızım kel mi olcak ki ya 🙈 hani saç dan mide yanar derler ya bnde bişey yok 🤣🤪

Back