Zaten anesteziden sonra takiliyor merak etmeyinHanimlar gunaydin sabah sabah yine dogum korkulariyla uyandim
Sezeryan istiyorum vajinal doguma yuregim dayanamayacak ona kesin karar verdim ama sezeryAnda da bu sonda isi varmis. Sonda epiduralden sonra mi takiliyor once mi? O aciyi hissetcez mi illa
Çok geçmiş olsun bı daha uğramasın inşallahEvet 16 haftamda covid geçirdim biraz zorlu bir dönem oldu ama çok şükür geldi geçti
Gözünaydın. Bana da çekecekler di mi nst önümüzdeki gidişimde artık.Doktora gittim şükür kızçem iyi plesenta hareketleri çok kısıtlıyor çok şiddetli olunca hissedersin dedi belki kasılmam vardır dedi ilk nst deneyimimi tattım kızçemdeçok şükür bişi çıkmadı nst den çıktım hareketleri başladı dr gitmemi beklemiş yavrum
32 de cekmeye basliyorlarGözünaydın. Bana da çekecekler di mi nst önümüzdeki gidişimde artık.
E zehra 32 diil32 de cekmeye basliyorlar
Sen yaşiyon mu be yaGruba beni de ekler misin canıııım sana zahmetmerve
Bebek hareketlerinde sıkıntı oldugunu soyleyince 32 olmasan bile çekiyorlar. Ama rutinde 32. Hafta canisiE zehra 32 diil
31 olcam bee tam sınır çeksinler bana yaaaBebek hareketlerinde sıkıntı oldugunu soyleyince 32 olmasan bile çekiyorlar. Ama rutinde 32. Hafta canisi
Suyum bitti denecek kadar az ama bebegim gayet iyi ve 30 haftaya kadar goturmeye calisiyorlar sonrasi allah kerim litfen duğa edin bebeğim sağlikli bir sekilde dunyaya gelebilsin rabbim sizlerin evlqtlarini ve benim gibi durumda olanlara yardin etsin inanin cok zor bir durum rabbim dusmanimin dusmanina vermesinHepsi gelmediyse duruyor canım arkadaşımın 6 aylıkken geldi baya bir aktı hem de ama içerde hala su olduğu için doğurmadı, 37 bitene kadar tuttular çok şükür. İnşallah öyle olur bu annemizin de
Nst nasıl çekilen bişey?
İnşallah o zmaana dek kolayca ilerler hamileliğin Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun sağlıkla al kucağınaSuyum bitti denecek kadar az ama bebegim gayet iyi ve 30 haftaya kadar goturmeye calisiyorlar sonrasi allah kerim litfen duğa edin bebeğim sağlikli bir sekilde dunyaya gelebilsin rabbim sizlerin evlqtlarini ve benim gibi durumda olanlara yardin etsin inanin cok zor bir durum rabbim dusmanimin dusmanina vermesin
Allah yardımcın olsun.Suyum bitti denecek kadar az ama bebegim gayet iyi ve 30 haftaya kadar goturmeye calisiyorlar sonrasi allah kerim litfen duğa edin bebeğim sağlikli bir sekilde dunyaya gelebilsin rabbim sizlerin evlqtlarini ve benim gibi durumda olanlara yardin etsin inanin cok zor bir durum rabbim dusmanimin dusmanina vermesin
Saolasın e artık yavaştan başlıcakGözünaydın. Bana da çekecekler di mi nst önümüzdeki gidişimde artık.
Nst ye girince görürsünNst nasıl çekilen bişey?
Ben hemen baktırırdım çatımaSaolasın e artık yavaştan başlıcak
sıramı beklerken birinin sancısı vardı dr la kapıda konuluyordu sancın düzensiz çatına bakalım MI dedi yok biraz daha beklemek istiyorum dedi perşembe gel dedi çatına bakalım bn muayene oldum sonra 20 dk nst sürdü kağıdı dr göstermek için beklerken baktım yine gelmiş hem ağlıyor hem nefes alıyor kocası da ağlama ağlama diyor yolda sancı tutmuş geri gelmişGörünce bi tuhaf oldum rabbim herkesi bi avazda kurtarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?