2021 Aralık Anneleri

Merhaba bayanlar :KK15:
Muğla da oturdugum icin cok kotu gunler geciriyoruz.

BUgun gunumu kizim guzellestirdi sadece.
Detayli ultrasona girdik.cok sukur sikintimiz yok :nazar: :anneadayı::KK200: hepinizi opuyorum
Gözün aydın canım benim darısı bize olsun inş dua et ne olur Yangınlar içinde rabbim yardımcınız olsın inş çok zor ya biz burda duramıyoruz

Bence çok büyük bi sorun görünmüyor testte..sayfada belirtmiştim benim dörtlü sonucum 1 : 128 çıkmıştı tabi korktuk üzüldük gittik nifty testi yaptırdık oda temiz geldi ... yani kıyaslamamak lazım ama kıyaslayınca benimki felaket kötü bi sonuç ozaman. :) ama şükür ki bu sonuca göre hiç bi sorun çıkmadı.
Nifty nerde , ne kadar yaptırmıştınız

Canım 2li taramada yaş riski çıkmıştı yaş riskinide abartmıştı doktor korkmuştum meğerse düşük riskmiş bugün öğrendim 3lü tarmayıfa oldum olma demedi oda çok riskli fetal ver dedi meğerse oda orta riskmiş detaylı da inş birşey çıkmaZ ama doktoru değiştereceğim iyi doktor hastası çok doğru düzgün ilgilenmiyor böyle başından savdı morelim çok bozulmuştu şimdi perinatoloji de baktı ultrasonda daha küçük baktım sıkıntı görünmüyor dedi detaylı sonucuna bakalım dediler inş ondada birşey çıkmaz inşallah
Doktorların geneli bi korku panik yaptıryo , bana da burun kemiği kısa dedi başka hiç bi sorun yok . Burun kemiği de mesela 6 mm üzeri olması gerekiyormuş sanrm benm ki 5.1 çıktı başka bi doktora gttim 5.6 çıktı. 2. Gittiğim ve kendi doktorum daha kısa olması bizi korkutur bu sorun olabilcek bi durum değil dedi. Bebek sağlıklı minik burunlu olur dedler Ama ilk doktor aldrcakmsın bebeği , hemen amniosentez yapmamız lazım vs diyerek beni perişan etti. Ha bu arada ense kalınlığı 2li ve 4 lü taramada da herşey normaldi

Son düzenleme:
Merhaba bayanlar :KK15:
Muğla da oturdugum icin cok kotu gunler geciriyoruz.

BUgun gunumu kizim guzellestirdi sadece.
Detayli ultrasona girdik.cok sukur sikintimiz yok :nazar: :anneadayı::KK200: hepinizi opuyorum

Ohh maşallah💐
Çok geçmiş olsun Allah sizin ve tüm yangın bölgesindeki vatandaşlarımızın yardımcısı olsun.
Magnezyum eksikliği bacağa vuruyor magnezyum takviyesi almaya çalış

Teşekkür ederim canım gittimde söyleyeyim doktora

Doktorların geneli bi korku panik yaptıryo , bana da burun kemiği kısa dedi başka hiç bi sorun yok . Burun kemiği de mesela 6 mm üzeri olması gerekiyormuş sanrm benm ki 5.1 çıktı başka bi doktora gttim 5.6 çıktı. 2. Gittiğim ve kendi doktorum daha kısa olması bizi korkutur bu sorun olabilcek bi durum değil dedi. Bebek sağlıklı minik burunlu olur dedler Ama ilk doktor aldrcakmsın bebeği , hemen amniosentez yapmamız lazım vs diyerek beni perişan etti. Ha bu arada ense kalınlığı 2li ve 4 lü taramada da herşey normaldi
Şuna bak yaa gerçekten neden böyle bu doktorlar Allah merhamet vicdan versin banada öyle yaptı canımı nasıl sıktı varya inşallah korktuğumuz gibi olmaz hiç bişey de sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza 🙏🙏

Şuna bak yaa gerçekten neden böyle bu doktorlar Allah merhamet vicdan versin banada öyle yaptı canımı nasıl sıktı varya inşallah korktuğumuz gibi olmaz hiç bişey de sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza 🙏🙏
Doktor normalde çok sevilen çok tutulan bi doktor ama , neden bu kadar evham yaptırdı üzdü anlamdm. Çok amin inşallah sağlıcakla evlatlarımıza kavuşuruz

Ben de detaylıdan çıktım kızlar beklediğimden uzun sürdü belim çok ağrıdı midem bulandı 😂
Görünen bir sıkıntısı yok şu an için çok şükür.
Kilosu 414 gr boyunu söylemedi ben de sormadım 😁
Gözünüz aydınn. çok şükür atlattınız. Kaç haftalık çıktı tam olarak.

Doktor normalde çok sevilen çok tutulan bi doktor ama , neden bu kadar evham yaptırdı üzdü anlamdm. Çok amin inşallah sağlıcakla evlatlarımıza kavuşuruz
Benim doktorda öyle devletde en çok tutulan doktor çok hastası olunca böyle oluyor demekki ama ben doktor araştırcam yaa sallapati iş yapmasın diye

Kızlar benim bebek sata göre 20 haftanın içinde, ultrasonda biraz önde çıkıyor 3-4 gün kadar. 21 hafta için 23 cm boy kısa mı sizce ya 😔 eşim de ben de uzunuz nette 26-27 yazıyor bu hafta için. Kilosu 398gr ona takılmadım ama boyu az gibi geldi.

Kızlar benim bebek sata göre 20 haftanın içinde, ultrasonda biraz önde çıkıyor 3-4 gün kadar. 21 hafta için 23 cm boy kısa mı sizce ya 😔 eşim de ben de uzunuz nette 26-27 yazıyor bu hafta için. Kilosu 398gr ona takılmadım ama boyu az gibi geldi.

Bende detaylıya girdiğimde 21+0 olması gerekirken 20+2 çıktı boyu 23 cm 360 gram çıktı. Banada zayıf gibi geldi 1 haftadır yememe içmeme dikkat ediyorum inşallah faydası olur.

Bende detaylıya girdiğimde 21+0 olması gerekirken 20+2 çıktı boyu 23 cm 360 gram çıktı. Banada zayıf gibi geldi 1 haftadır yememe içmeme dikkat ediyorum inşallah faydası olur.
Günü önde ama boyu az benimkinin sanki, biz uzun olmasak genetik dicem, bir de erkek çocuk daha iri oluyor bildiğim kız olsa yine korkmazdım çıtı pıtı olucak derdim. Canım sıkıldı valla

Günü önde ama boyu az benimkinin sanki, biz uzun olmasak genetik dicem, bir de erkek çocuk daha iri oluyor bildiğim kız olsa yine korkmazdım çıtı pıtı olucak derdim. Canım sıkıldı valla

Sizin bacak boyuna kısa mı demişlerdi. Ben mi yanlış hatırlıyorum o zamanda endişelenmiştiniz sanırım. Bence doktor sıkıntı olarak bişey demediyse çok fazla takılmayın

Perinatoloji de hayır o kadar risk yok diyor Allah'ım kafayı yicem vallahi yaa salya sümük girdim kadının yanında korkma dedi bide biz bakalım ultrasondan dedi bekliyoruö şimdi
Yaa gülüm yapma lütfen kalbini temiz tut Allah'ım inşallah sağlıklı evlatlar versin bize sakın kafanı takma bak nice sonuçları riskli olup nifty yaptırıp gayet sağlıklı olduğunu öğrenenler gördük. Hele ki senin sadece yaş riski var o da hiçbir şey değil 33 yaş yani. Sen bebisine mutluluk gönder hiç takma kafana😍😍😍

Sizin bacak boyuna kısa mı demişlerdi. Ben mi yanlış hatırlıyorum o zamanda endişelenmiştiniz sanırım. Bence doktor sıkıntı olarak bişey demediyse çok fazla takılmayın
Aynen bacak bir kaç gün geride çıkıyor diğer ölçümlerden dolasıyla boy da kısa oluyor çarpınca fl yi. Takmayım diyorum da işte hormonlar sanırım 🤯

Nifty nerde , ne kadar yaptırmıştınız
Denizlideyim cnm ben burda bi laboratuvar kani aldi ankaraya gonderdi genoks firmanin ismi.. kan alindiginda pazartesiydi ucret odemedim carsamba ayarlayabilirim demistim..sonucu hizlandirmak acisindan 2 onceden kan aldilar..hesap numarasi vermislerdi 3500 tl odedim.

X