- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 38
Sağol beybi hepimize gözaydınları olsun inşMaşallah kuzum maşallah gözün aydın olsun inş
Doktor normal sıkıntı yok yazmışDr unuza gosterseniz ya da mesaj atabiliyorsaniz bir sorun bakalim ne dicek
Heee deseneBenim yükseklik sorunum yok
Aksine düşük olduğu için yıllardır ilaç kullanıyorum
Ama her ay detaylı kan tahlili veriyorum ben zaten
Senin çocum 550 grama çıkmışHeee deseneBnde her ay veriyorum
Anammmm ne çabuk kilo aldı bea perşembe tekrar detaylıya gitçem bi 500 çıkmasın kızcamSenin çocum 550 grama çıkmış
Çek kulağınıAnammmm ne çabuk kilo aldı bea perşembe tekrar detaylıya gitçem bi 500 çıkmasın kızcam
Amin canim. Internette farklı farklı doktor görüşleri var dediğin gibi. Kimi ilaca gerek yok demiş kimi yüksek doz vermiş. Kimi düşük doz kullanıyor. Kafam iyice karıştı. En iyisi uzmanına gitmek.Kağan Kocatepe’nin yazısını okudum. Tsh’ın dörtlere yükselmesinin bebeğe bi zararı olmaz, zararı olması İçin çok daha yüksek değerlere çıkması ve uzun süre o çok yüksek değerlerde kalması gerekir diyor. Belki de o yüzden doktorunuz ilaç başlatmamıştır, çok yüksek olmadığı İçin gerek görmemiştir. Gerçekten doktor gezmek çok zor kabul ediyorum. Arkadaşımı üniversite hastanesinde endokrinoloji bölümü tedaviye başlattı. Geçen gün yazmıştım kuzenim hala hastanede mücadele veriyor. Belki zamanında doktoruna yüzde yüz güvenmeyip dahiliye ve endokrinolojiye de danışsaydı bugün böyle olmayacaktı. Kendi adıma konuşuyorum. Kuzenimin durumu bana ders oldu, meşakkatli de olsa kafama takılan konularda başka uzmanlara da danışıcam. Allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun inşallah
3.94 çıkmış tsh canim. Diğerleri normal sanirim t3 ve t4. Sen kullaniyormussun ilaç çok değil mi sence de 100 mg?Değersiniz yüksekse ona göre dozu vermiştir
Akşam bayağı bi araştırdım. Değerine göre 100 mg fazla gibi görünüyor evet ama tabi ki uzmanı bilir. Hiç anlamıyorum ama senin değerinle ilaç kullananlar okudum. Gerçekten ihmal etmeden bi uzmana görünüver. Arkadaşımın beni telaşa düşürmesi sana vesile olsun.Amin canim. Internette farklı farklı doktor görüşleri var dediğin gibi. Kimi ilaca gerek yok demiş kimi yüksek doz vermiş. Kimi düşük doz kullanıyor. Kafam iyice karıştı. En iyisi uzmanına gitmek.
Bence kendinizi boşa strese sokmayınAmin canim. Internette farklı farklı doktor görüşleri var dediğin gibi. Kimi ilaca gerek yok demiş kimi yüksek doz vermiş. Kimi düşük doz kullanıyor. Kafam iyice karıştı. En iyisi uzmanına gitmek.
Ben hala düzenli bir hareket hissetmiyorumSelam kızlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. Ben çok giremiyorum buraya. Kayınvalidemlerle alt üst oturuyoruz. Görümcemler kaynım lar buradalar yaza hazırlıklar başladı. Tarhana, salça, bulgur, turşu işler çok yoğun. Çok birşey yapmasamda arada dolaşmak bile yoruyor. Bu işlerin arasında çocuğun hareketlerini çoğu zaman hissetmiyorum. Bu sefer korku başlıyor. Benle aynı olan arkadaşlar net hissediyor musunuz BEBEĞİ artık
Yani bence düzenli hareketler için daha erken. Bir de iş arasında insan pek fark edemiyor, benim ilk hamileliğimde de öyleydi, bir şeyle meşgulsem pek fark edemiyordum. Bence endişelenmene gerek yok.Selam kızlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. Ben çok giremiyorum buraya. Kayınvalidemlerle alt üst oturuyoruz. Görümcemler kaynım lar buradalar yaza hazırlıklar başladı. Tarhana, salça, bulgur, turşu işler çok yoğun. Çok birşey yapmasamda arada dolaşmak bile yoruyor. Bu işlerin arasında çocuğun hareketlerini çoğu zaman hissetmiyorum. Bu sefer korku başlıyor. Benle aynı olan arkadaşlar net hissediyor musunuz BEBEĞİ artık
Bence çok büyük bi sorun görünmüyor testte..sayfada belirtmiştim benim dörtlü sonucum 1 : 128 çıkmıştı tabi korktuk üzüldük gittik nifty testi yaptırdık oda temiz geldi ... yani kıyaslamamak lazım ama kıyaslayınca benimki felaket kötü bi sonuç ozaman. :) ama şükür ki bu sonuca göre hiç bi sorun çıkmadı.Kızlar 3lü tarama sonucu mu gösterdim yine riskli dedi fetal dedi amniosentez dedi yaptırmadım yaa doktor çok abartıyor yaa sırf amniosentez yaptırım diye bide siz bakarmısınız
Cnm 2 hareket etmeyle bile yoruluyorum ben artık kilom da 76 :) Ama hareket halindeyken falan hissetmek bence mümkün değil ..ben sakince oturuyorum sabahları kahvaltı esnasında arada pıt pıt yapıyor kasık bölgeme ve bu his 2,3 gündür var daha.. ve sanırım kilo kaynaklıda geç hissediliyor kendimden pay biçersem öle gibi..Selam kızlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. Ben çok giremiyorum buraya. Kayınvalidemlerle alt üst oturuyoruz. Görümcemler kaynım lar buradalar yaza hazırlıklar başladı. Tarhana, salça, bulgur, turşu işler çok yoğun. Çok birşey yapmasamda arada dolaşmak bile yoruyor. Bu işlerin arasında çocuğun hareketlerini çoğu zaman hissetmiyorum. Bu sefer korku başlıyor. Benle aynı olan arkadaşlar net hissediyor musunuz BEBEĞİ artık
Allah'ım korktuğumuza uğratmasın bende kalbimi kötülemek istemiyorum Allah'a emanet olsun inş sağlıkla gelsin bebişlerimiz tek çaremiz duaBence çok büyük bi sorun görünmüyor testte..sayfada belirtmiştim benim dörtlü sonucum 1 : 128 çıkmıştı tabi korktuk üzüldük gittik nifty testi yaptırdık oda temiz geldi ... yani kıyaslamamak lazım ama kıyaslayınca benimki felaket kötü bi sonuç ozaman. :) ama şükür ki bu sonuca göre hiç bi sorun çıkmadı.
Amin cnm sağlıkla gelsinler minnaklar :)Allah'ım korktuğumuza uğratmasın bende kalbimi kötülemek istemiyorum Allah'a emanet olsun inş sağlıkla gelsin bebişlerimiz tek çaremiz dua
ÇekerimÇek kulağını
Benim tahmini 16 ağustosta
Zaten özlüyorum hemen
Kullanıyorum bana 3.9 da 50 ilk 6 gün 1 gün 25lik verdi dahiliye3.94 çıkmış tsh canim. Diğerleri normal sanirim t3 ve t4. Sen kullaniyormussun ilaç çok değil mi sence de 100 mg?
Benim de normalde kontrolüm detaylıdan 4 hafta sonraydıÇekerimRutin kontrol 26 Ağustos
Detaylının devamı perşembe