2021 Aralık Anneleri

Amin canim. Internette farklı farklı doktor görüşleri var dediğin gibi. Kimi ilaca gerek yok demiş kimi yüksek doz vermiş. Kimi düşük doz kullanıyor. Kafam iyice karıştı. En iyisi uzmanına gitmek.

Amin canim. Internette farklı farklı doktor görüşleri var dediğin gibi. Kimi ilaca gerek yok demiş kimi yüksek doz vermiş. Kimi düşük doz kullanıyor. Kafam iyice karıştı. En iyisi uzmanına gitmek.
Akşam bayağı bi araştırdım. Değerine göre 100 mg fazla gibi görünüyor evet ama tabi ki uzmanı bilir. Hiç anlamıyorum ama senin değerinle ilaç kullananlar okudum. Gerçekten ihmal etmeden bi uzmana görünüver. Arkadaşımın beni telaşa düşürmesi sana vesile olsun.

Selam kızlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. Ben çok giremiyorum buraya. Kayınvalidemlerle alt üst oturuyoruz. Görümcemler kaynım lar buradalar yaza hazırlıklar başladı. Tarhana, salça, bulgur, turşu işler çok yoğun. Çok birşey yapmasamda arada dolaşmak bile yoruyor. Bu işlerin arasında çocuğun hareketlerini çoğu zaman hissetmiyorum. Bu sefer korku başlıyor. Benle aynı olan arkadaşlar net hissediyor musunuz BEBEĞİ artık

Bence kendinizi boşa strese sokmayın
En iyisi bir uzmana danışın
Diğer türlü hep aklımızda acaba kalacak sanırım
Ben hala düzenli bir hareket hissetmiyorum
Bi gün hissedersem sonra belki 2 3 gün sonra hissediyorum
Hissetmedikçe panik oluyordum ama
Dün gördüm gayet sağlıklıymış

Kızlar 3lü tarama sonucu mu gösterdim yine riskli dedi fetal dedi amniosentez dedi yaptırmadım yaa doktor çok abartıyor yaa sırf amniosentez yaptırım diye bide siz bakarmısınız

Eklentiler

• IMG_20210803_125051.jpg
    118,5 KB · Görüntüleme: 50
Yani bence düzenli hareketler için daha erken. Bir de iş arasında insan pek fark edemiyor, benim ilk hamileliğimde de öyleydi, bir şeyle meşgulsem pek fark edemiyordum. Bence endişelenmene gerek yok.

Kızlar 3lü tarama sonucu mu gösterdim yine riskli dedi fetal dedi amniosentez dedi yaptırmadım yaa doktor çok abartıyor yaa sırf amniosentez yaptırım diye bide siz bakarmısınız
Bence çok büyük bi sorun görünmüyor testte..sayfada belirtmiştim benim dörtlü sonucum 1 : 128 çıkmıştı tabi korktuk üzüldük gittik nifty testi yaptırdık oda temiz geldi ... yani kıyaslamamak lazım ama kıyaslayınca benimki felaket kötü bi sonuç ozaman. :) ama şükür ki bu sonuca göre hiç bi sorun çıkmadı.

Cnm 2 hareket etmeyle bile yoruluyorum ben artık kilom da 76 :) Ama hareket halindeyken falan hissetmek bence mümkün değil ..ben sakince oturuyorum sabahları kahvaltı esnasında arada pıt pıt yapıyor kasık bölgeme ve bu his 2,3 gündür var daha.. ve sanırım kilo kaynaklıda geç hissediliyor kendimden pay biçersem öle gibi..

Allah'ım korktuğumuza uğratmasın bende kalbimi kötülemek istemiyorum Allah'a emanet olsun inş sağlıkla gelsin bebişlerimiz tek çaremiz dua

3.94 çıkmış tsh canim. Diğerleri normal sanirim t3 ve t4. Sen kullaniyormussun ilaç çok değil mi sence de 100 mg?
Kullanıyorum bana 3.9 da 50 ilk 6 gün 1 gün 25lik verdi dahiliye
Bnm kadın doğumcu bn anlamam yanlış yönlendirmiyim dedi dahiliye gönderdi

ÇekerimRutin kontrol 26 Ağustos
Detaylının devamı perşembe
Benim de normalde kontrolüm detaylıdan 4 hafta sonraydı
Ama detaylıda çıkan bi sonuçtan sonra 2 hafta sonraya çağırdılar
Ama ben memnunum

Bu arada bu hafta tetanoz haftam
Tembel sağlık ocağım hiç arayıp sormuyor
Zaten en son kalp atışını ben haber vermek için gittiğimde görüşmüştük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…