2021 Aralık Anneleri

Benim de normalde kontrolüm detaylıdan 4 hafta sonraydı
Ama detaylıda çıkan bi sonuçtan sonra 2 hafta sonraya çağırdılar
Ama ben memnunum 😂

Bu arada bu hafta tetanoz haftam
Tembel sağlık ocağım hiç arayıp sormuyor
Zaten en son kalp atışını ben haber vermek için gittiğimde görüşmüştük 🙄🙄
Bnde Pazartesi ama cuma gitmeyi düşünüyorum tetanoz için🤣
🤣

Hepımize sağlıklı bir hamilelik ve hayırlı doğumlar dilerim. 🤲🥰🍀
İSİMYAŞTAHMİNİ
DOĞUM
TARİHİ
ŞEHİRCİNSİYET
@Tugceee_03 Aralık
@Merve292 AralıkYalovaKIZ 👧🏻
B BitterCikilata 306 AralıkİstanbulKIZ 👧🏻
@Gnl284317 Aralık
@Kontessim2818 Aralıkİstanbul
@Cxxxx29 Aralık
@Matmazelkedi2616 AralıkAnkaraERKEK 👦🏻
Whiterose89 Whiterose89 3212 AralıkİstanbulKIZ 👧🏻
@Kestanesekeriiim2701 AralıkKahramanmaraş
@cinko16 Aralık
cennetciim051215 cennetciim051215 2918 AralıkDenizliERKEK 👦🏻
@meowme3518 Aralık
@Saskin25265 AralıkBurdurKIZ 👧🏻
@merveaydiin2411 Aralıkİstanbul
@Balbadem132626 AralıkİstanbulERKEK 👦🏻
@shero18 Aralık
@delidunya2914 AralıkİstanbulERKEK 👦🏻
@Birumuttuyasataninsani3121 AralıkİstanbulKIZ 👧🏻
@RAAT3021 AralıkErzurumERKEK 👦🏻
Arsoney Arsoney 3321 AralıkAnkaraERKEK 👦🏻
@Ozlemm35b2916 AralıkİzmirERKEK 👦🏻
@Olmuyo29 Aralık
@tulay283300358 AralıkGiresunERKEK 👦🏻
@gnsss3711 AralıkİstanbulKIZ 👧🏻
@Nurumcan942715 AralıkAntalya
@Babygirl353511 Aralık
@Masalzade3118 AralıkKIZ 👧🏻
@morruj12717 AralıkMersinKIZ 👧🏻
@KokunHuzur3031 AralıkBursa
@MissGamzeli3517 AralıkBalıkesirERKEK 👦🏻
@kozalak1123 AralıkKIZ 👦🏻
@AyGibii3410 AralıkİstanbulKIZ 👧🏻
@dilekbanu3725 AralıkBalıkesir
@Vesilebcl2520 AralıkAnkara
@didemelden347 Aralıkİzmir
@iranda309 Aralıkİstanbul
lonely bird lonely bird 3513 AralıkİstanbulERKEK 👦🏻
@umutsuzvaka_30 Aralıkİzmir
@Esila35013120 Aralıkİzmir
@melmus19302 Aralıkİstanbul
@Alkan_alkan342 AralıkTrabzon
@GiMUm2721 AralıkManisa
@Papatya gelin2613 AralıkMersin
@MorVampirella2717 AralıkAmasya
@emineyildiz315 AralıkERKEK 👦🏻
@Mucitpanda3315 AralıkKaramanKIZ 👧🏻
@OlcayKalyon2619 Aralıkİzmir
@bsra_353110 AralıkIzmir
@Uzaygemisi353028 AralıkBursaKIZ 👧🏻
@Dido3372213 AralıkİzmirKIZ 👧🏻
@newnew2522 AralıkBalıkesir
@jijikalp2928 AralıkYalovaERKEK 👦🏻
@oglak85361 AralıkŞanlıurfa👧🏻 KIZ
@aybige583711 AralıkSivas
@Happytugbi3828 AralıkAnkaraERKEK 👦🏻
@Golldd8 AralıkERKEK 👦🏻
@Insanne3012 AralıkAnkara
@Yuvamm387 Aralık
@Fatmanr226 AralıkKahramanmaraşERKEK 👦🏻
@pezo24 Aralık
@Seebneem3518 AralıkKahramanmaraş
@bubblesdeniz282 AralıkErkek
@yorgunnn_anne25 Aralık
@midge3116 AralıkİstanbulErkek 👦🏻
@nily_y332 AralıkBursaKIZ 👧🏻
@_Citlembik_278 AralıkKIZ 👧🏻
A Asyaseyit 2824 AralıkKayseriERKEK 👦🏻
@Gunes0709202414 AralıkizmirKIZ 👧🏻
@tbk26093721 AralıkİstanbulKIZ 👧🏻
@Maviss90319 AralıkİstanbulErkek 👦🏻
Beni de ekler misin tahmini doğum tarihi 26 aralık yaş 21 bebeğin cinsiyeti erkek

Kızlar 3lü tarama sonucu mu gösterdim yine riskli dedi fetal dedi amniosentez dedi yaptırmadım yaa doktor çok abartıyor yaa sırf amniosentez yaptırım diye bide siz bakarmısınız
Burda risk nerdeymis ya psikolojimi bozdular iyice riskin altindasin gayette 1/250 alti riskli bence korkma

Burda risk nerdeymis ya psikolojimi bozdular iyice riskin altindasin gayette 1/250 alti riskli bence korkma
Perinatoloji de hayır o kadar risk yok diyor Allah'ım kafayı yicem vallahi yaa salya sümük girdim kadının yanında korkma dedi bide biz bakalım ultrasondan dedi bekliyoruö şimdi

Selam kızlar,
Benim şu ana kadar ne bir ağrım ne de mide bulantım olmamıştı. Son 4 gündür hareket ederken, oturup kalkarken, adım atarken sağ tarafım ağrıyor. Kasığım desem tam olarak kasığım değil o taraflar ağrıyor bacağıma ve belime vuruyor. Özellikle adım atarken oluyor ya.. Lekelenme tarzı bir şey olmadığı ve bebişin hareketlerini falan hissettiğim için kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Haftaya kontrol günüm, İstanbul'da olsaydım erkenden giderdim doktora ama memleketteyim. Acile gitsem mi diyorum ama sürekli de olmuyor bu ağrı. Yürürken oluyor çoğunlukla. Benim gibi olan var mıdır aramızda?

Selam kızlar,
Benim şu ana kadar ne bir ağrım ne de mide bulantım olmamıştı. Son 4 gündür hareket ederken, oturup kalkarken, adım atarken sağ tarafım ağrıyor. Kasığım desem tam olarak kasığım değil o taraflar ağrıyor bacağıma ve belime vuruyor. Özellikle adım atarken oluyor ya.. Lekelenme tarzı bir şey olmadığı ve bebişin hareketlerini falan hissettiğim için kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Haftaya kontrol günüm, İstanbul'da olsaydım erkenden giderdim doktora ama memleketteyim. Acile gitsem mi diyorum ama sürekli de olmuyor bu ağrı. Yürürken oluyor çoğunlukla. Benim gibi olan var mıdır aramızda?
Canım kasikta olan ağrılar herkeste oluyor kiminin ağrı eşiği düsuk kiminin yüksek bu bebeğin büyüdüğünü gösteriyor eğer kasılma şeklinde şiddetli ağrın olursa o zaman mutlaka gitmelisin.

Bence bana kalırsa imkanın varsa eğer nifty testi yaptır.. gönlünde rahat eder en azından...Benim yaptırma sebebim de buydu..Acaba diyerek kendime hamileliği zehir etmemekti..
Perinatoloji de okadar riskin yok korkma dedi ama içim rahat etsin dersen yaptır dedi ama korkmanı gerektircek bir durum yok dedi detaylı bide biz bakalım dedi bekliyorum şimdide yok yaptırmıcam fetal felan bence doktor değiştirmek daha mantıklı geliyor bana çok iyi doktor ama hastası çok doğru düzgün ilgilenemiyor yaa

Perinatoloji de okadar riskin yok korkma dedi ama içim rahat etsin dersen yaptır dedi ama korkmanı gerektircek bir durum yok dedi detaylı bide biz bakalım dedi bekliyorum şimdide yok yaptırmıcam fetal felan bence doktor değiştirmek daha mantıklı geliyor bana çok iyi doktor ama hastası çok doğru düzgün ilgilenemiyor yaa
Doktorun konusunda için rahat değilse değiştir cnm .. Ve bebekle ilgili bi sorun varsa bu ayrıntılıda bir çok sağlık problemiyle karşına çıkar zaten diye düşünüyorum.. Sağlıklıdır İnşallah cnm ben öyle düşündüm..

Kızlar 3lü tarama sonucu mu gösterdim yine riskli dedi fetal dedi amniosentez dedi yaptırmadım yaa doktor çok abartıyor yaa sırf amniosentez yaptırım diye bide siz bakarmısınız
Canım 2lide sorun var mıydı? Bir de detaylıya gittin mi? Dün benim detaylı bakan doktorum dedi ki, ikili test sorunsuzsa 3lü ve 4lü pek önermiyorum eğer yapcaksam da hepsini kombine sonuç veririm. Ayrı ayrı sonuç verince pek sağlıklı çıkmıyor sanırım. Mesela ben sadece ikili ve detaylı yaptırdım. Başka bir doktordan iyi bir perinatologtan fikir almanı tavsiye ederim.

Canım kasikta olan ağrılar herkeste oluyor kiminin ağrı eşiği düsuk kiminin yüksek bu bebeğin büyüdüğünü gösteriyor eğer kasılma şeklinde şiddetli ağrın olursa o zaman mutlaka gitmelisin.

Yürümemi zorlaştırıyor sadece canım topallıyorum ister istemez

Merhaba bayanlar :KK15:
Muğla da oturdugum icin cok kotu gunler geciriyoruz.

BUgun gunumu kizim guzellestirdi sadece.
Detayli ultrasona girdik.cok sukur sikintimiz yok :nazar: :anneadayı::KK200: hepinizi opuyorum

Eklentiler

• IMG_20210803_120632.jpg
    IMG_20210803_120632.jpg
    206,5 KB · Görüntüleme: 69
Canım 2lide sorun var mıydı? Bir de detaylıya gittin mi? Dün benim detaylı bakan doktorum dedi ki, ikili test sorunsuzsa 3lü ve 4lü pek önermiyorum eğer yapcaksam da hepsini kombine sonuç veririm. Ayrı ayrı sonuç verince pek sağlıklı çıkmıyor sanırım. Mesela ben sadece ikili ve detaylı yaptırdım. Başka bir doktordan iyi bir perinatologtan fikir almanı tavsiye ederim.
Canım 2li taramada yaş riski çıkmıştı yaş riskinide abartmıştı doktor korkmuştum meğerse düşük riskmiş bugün öğrendim 3lü tarmayıfa oldum olma demedi oda çok riskli fetal ver dedi meğerse oda orta riskmiş detaylı da inş birşey çıkmaZ ama doktoru değiştereceğim iyi doktor hastası çok doğru düzgün ilgilenmiyor böyle başından savdı morelim çok bozulmuştu şimdi perinatoloji de baktı ultrasonda daha küçük baktım sıkıntı görünmüyor dedi detaylı sonucuna bakalım dediler inş ondada birşey çıkmaz inşallah

X