- 24 Mayıs 2018
- 2.236
- 2.533
Ya öyle mi . Hiç karıştırmasam mı o zman napym kiŞimdiden sonra gerek yok ama pıhtılaşması olanlar genelde erken dönemlerde kayıplar yaşıyolar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya öyle mi . Hiç karıştırmasam mı o zman napym kiŞimdiden sonra gerek yok ama pıhtılaşması olanlar genelde erken dönemlerde kayıplar yaşıyolar.
Kurcalama kafanı. Sen de yok Allahın izniyle.Ya öyle mi . Hiç karıştırmasam mı o zman napym ki
Cnm bende de büyük abdesti bozmuştu baya karın ağrısı da yaptı.. oyuzden kullanamıyorum napıcam bilmiyorum daBen bu sabah demir ilacina başladım yemekten iki saat önce icilecekmis sabah saat kurdum kalktım içtim iki saat sonrasında kahvaltı yaptım ama suan acayip midemi bulandiriyor tansiyonumu oynattı sanırım
Demir kullanıp midesi kötü olan var mı
Aslında doktorum sormuştu miden bu aralar nasıl diye iyiyim demiştim
Ama kullanmak gerekiyor Demir eksikliği olmaması lazım çok önemliCnm bende de büyük abdesti bozmuştu baya karın ağrısı da yaptı.. oyuzden kullanamıyorum napıcam bilmiyorum da
İnşallahh ,teşekkür ederimKurcalama kafanı. Sen de yok Allahın izniyle.
Cnm süt ürünleriyle tüketmemen gerektiğini söylediler mi ?Bana kahvaltıdan snra da alabora mide bulantısı yapar dedi eczacı sanrm doktorum da aynı şeyi söylemişti Ben kafama göre atym günde 1 defa
Onu demediler ama internette okudum kalsiyum etkisini azaltıyor diye ama bişey diyen olmadıCnm süt ürünleriyle tüketmemen gerektiğini söylediler mi ?
Konuştuğumuz konularla ilgili bilgi olmasıOnu demediler ama internette okudum kalsiyum etkisini azaltıyor diye ama bişey diyen olmadı
Ben böyle sade bişey almayı tercih ettimDün bi kaç mağaza gezindim hastane çıkışı
Allahım taşlı dallı Budaklı ayıcıklı tavşanlı bi tane sade kibar model olmaz mı? Taşlı olanları önermiyoruz dedi dedim bedava verseniz almam Bülent Ersoy gibi
düz beyaz küçük bi motif çiçek olan yok
C vitamni olan şeylerle için derler ama bn de dikkat etmiyorum kahvaltıyı 2-3 saat sonra yaptığım için bi sıkıntı olmaz diyom amaOnu demediler ama internette okudum kalsiyum etkisini azaltıyor diye ama bişey diyen olmadı
Bende yemekten önce alayım o zman budn sonra karışık atydumC vitamni olan şeylerle için derler ama bn de dikkat etmiyorum kahvaltıyı 2-3 saat sonra yaptığım için bi sıkıntı olmaz diyom ama
Güle güle giysin bn beyaz istiyorum bemmmbeyazzzBen böyle sade bişey almayı tercih ettim
Günde 1 taneyse öğlen gün içi de olur kötü yapıyorsa bn sabah akşam içtiğimden mecburumBende yemekten önce alayım o zman budn sonra karışık atydum
İnşallah yaa oda güzell olur çok heyecanlanıyorum eşya konusundaGüle güle giysin bn beyaz istiyorum bemmmbeyazzz
Yok beni etkilemiyor Elhamdülillah bn unutuyorumGünde 1 taneyse öğlen gün içi de olur kötü yapıyorsa bn sabah akşam içtiğimden mecburum
Böyle sade model ama dantel acıtır diyeİnşallah yaa oda güzell olur çok heyecanlanıyorum eşya konusunda
Çook güzel evet Rabbim sağlıcakla giydirmeye nasip eder inşallah hepimizeBöyle sade model ama dantel acıtır diye
Evet de bağırsak kalmıcak bu gidişle bende :) ilk 2,5 ay ishalle geçti hep benim bunuda içince daha kötü oluyorAma kullanmak gerekiyor Demir eksikliği olmaması lazım çok önemli
Dr sordun mu serum filan versin olmadıEvet de bağırsak kalmıcak bu gidişle bende :) ilk 2,5 ay ishalle geçti hep benim bunuda içince daha kötü oluyor