- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.590
Ahaha o zaman benimki de gerilmeye başlıyo ondandır çok mantıklıYok gülüm karnım geriliyo ondan herhal dedim geçtim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahaha o zaman benimki de gerilmeye başlıyo ondandır çok mantıklıYok gülüm karnım geriliyo ondan herhal dedim geçtim
Takip edicem cnm surekli aksamlari oluyor sıcağın etkisiyle de cok oluyor.. 4 agustosta ayrintili var ozamana kadar artarsa gidicem mutlaka.Biraz daha takip edip kanda ALT ve AST baktırmanda fayda var canım.
Kız kardeşimin 2 hamileliğinde de oldu. Karaciğer enzimleri yükseldiğinden oluyormuş o kaşıntı. Çok şükür ama sağlıkla dünyaya geldi kızları.
İnşallah onunki gibi değildir. Dayanılmaz bir kaşıntı olur ve böyle artarak devam ederse ben olsam bi baktırırdım.
Krem sürmemişim var ya bu sabah duştan sonra ay yolda yürürken kimse yokken karnımı tuttum yürüdüm inan. Gerim gerim gerildi.Ahaha o zaman benimki de gerilmeye başlıyo ondandır çok mantıklı
Valla benimki sanirim iyi dun gece sirt ustu yattigimda sol tarafima toplandi kaldi ve hissettirdi .. tekrar dokandigimda ayni yerde degildi ..Ay iyi olduğunu bilsem de hissetmeden de olur
Ben de hissettiğimi sandığım zamanlar hep solda hissediyorumValla benimki sanirim iyi dun gece sirt ustu yattigimda sol tarafima toplandi kaldi ve hissettirdi .. tekrar dokandigimda ayni yerde degildi ..
Ve ben hep sunu farkettim gobek deligimin soluna topak gibi toplaniyor sanki ..
Cevap veriyorsa bende kitap okuduğumda sesli okuyayım bebişe dünya klasiklerinden anne karnında başlasın eğitmeBen de hissettiğimi sandığım zamanlar hep solda hissediyorum
Vardır illa ki bi sebebi
Şimdi masal okudum yine cevap bekliyorum
Benimde belim agrıyo genişlediği için bide karın büyüdükçede agırlık arttıgı için oluyomuş. Sağ tarafta normalde agrımıyo ama yatarken sag tarafa hiç yatamıyorum ben hemen agrıyo bi doluluk hissi oluyo rahatsız oluyorum hep sola yatıyorum mecburKızlar merhaba sizde de sağ tarafta ağrı oluyor mu? Benim sağ kasığım ve belim ağrıyor. Normal mi?
Cnm biraz acik olacak ama suan ki durumu gorselde gobegim yamuldu yine sola yerlestiBen de hissettiğimi sandığım zamanlar hep solda hissediyorum
Vardır illa ki bi sebebi
Şimdi masal okudum yine cevap bekliyorum
İyiyim çok şükür canımIyiyim canım. Soracağım da gitmeme de biraz var. Geçen biri sanki burda ordaki kas kısaĺıyomuş filan bi şeyler diyordu ama kimdi hatırlayamadım. Görüp bana yazar umarım. Sen nasılsın?
Ben de sadece iç zıbın aldım bide ağız mendili. Onlar da indirim linki paylaşmış biri öyle aldım. Kardeşimin eşinin 1.5 ayı kaldı doğuma ona alırken uygun diye aldım. Başka da bisey yok bi kontrole daha gidelim bakalım sürpriz olmasınPeki henüz bir çöp bile almamış olanlar ne tarafa doğru utansın?
Şeker yükleme testi daha sonra gözüküyor 27 ağustosta bunda da mı kan şekerine bakarlarAClik sekerine bakıyorlar ac gitmen iyi olur
Bebişler artık büyüdüğü için kasığınızı zorluyor olabilir korkmayın geçmezse doktora görünün mutlakaKızlar bugün çok hafif ağrım vardı tam bebeğin olduğu kısımda demin de oturur vaziyette iken bisey almaya uzandım çok canim yandı sancı girdi uyanınca geçti biraz rahatladım. Bir sıkıntı var mıdır sizce normal mi ara sıra bu ağrılar? Tatilde olduğumuz için doktoruma da gidemiyorum en iyi ihtimalle acile giderim ama orda da bakmıyorlar pek sanırım napicam bilemedim
Yok benim hiç böyle değil görüntüCnm biraz acik olacak ama suan ki durumu gorselde gobegim yamuldu yine sola yerlesti
Sesli oku tabiiCevap veriyorsa bende kitap okuduğumda sesli okuyayım bebişe dünya klasiklerinden anne karnında başlasın eğitme
Merak etme benimde bu ay bole oldu oncesinde yoktuYok benim hiç böyle değil görüntü
Sesli oku tabii
Tıklıyor bazen
Peki benim birsey almaya korkmam ve annemin hamile olduğumdan haberi olmadan 3 tane erkek bebek yeleği örmesi ben şokPeki henüz bir çöp bile almamış olanlar ne tarafa doğru utansın?
Aman boşver istediğini deKizlar 18+1 deyin ama mesajlarimin altindani bilgilendirmede artik 4 aylik oldun diyor ben herkese 4,5 bitti diyorum kafam karisti nasil oluyor bu ay olayi
16. haftayı doldurdugun için 4 ayı doldurmuş oluyosun dogal olarak 4 aylık orda bucuklu yazmaz hiçbi yerde bucuklu yazmaz. Sözlü olarak 4,5 bitti diye dogru söylüyosun çünkü hafta olarak söylediğinde kimse anlamıyoKizlar 18+1 deyin ama mesajlarimin altindani bilgilendirmede artik 4 aylik oldun diyor ben herkese 4,5 bitti diyorum kafam karisti nasil oluyor bu ay olayi
Gunde 1 fitildi igneyi 10. Hftada birakmstmDozajı kaçtı canım seninkinin?