- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Aynen insallah canimHamilelere randevu gerek yok yaparlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen insallah canimHamilelere randevu gerek yok yaparlar
Bence yavaştan almalısın ağırlaşmadan maddi açıdan da zor olur toptan almakben almayi cok istiyorum ama korkuyorum bisey olur diye son aya kadar almiycam
Bn bugün gittim şoka bady lerden vardı o kadar miniklerdi ki 12 ay yeni doğan gibiydi müslin güzeldi ağız mendillerideKızlarr çarşamba günü şoka da bebiş ürünleri geliyor
Aa bugün de var mıydı bebek ürünlerBn bugün gittim şoka bady lerden vardı o kadar miniklerdi ki 12 ay yeni doğan gibiydi müslin güzeldi ağız mendilleride
Bn öyle alışveriş için girdim bakınırkej gördümAa bugün de var mıydı bebek ürünler
Bende gideyim bariBn öyle alışveriş için girdim bakınırkej gördüm
2 şoka gittim yok çarşamba gelir heraldeBn öyle alışveriş için girdim bakınırkej gördüm
Yaaaa bnm burda bana yakın 1 şok var onda da 10-15 body 1 müslin 4-5 ağız mendili vardı demekki burda fazla bebiş bekleyen yok almamışlar İstanbul’daysan sölim2 şoka gittim yok çarşamba gelir heralde
O zmn bnm bu doymamam kan ilacından mı bide sabah akşam kullanıyorumDostlar bu demir ilacı iştah mı açıyor?
Ben yeni kullanmaya başladım da yemekten 1 saat sonra acıkmamın sebebi o olabilir mi yoksa benim kendi açgözlülüğüm mü
Evet istanbuldayım bayrampaşada belkide sizinkiler erken koyduYaaaa bnm burda bana yakın 1 şok var onda da 10-15 body 1 müslin 4-5 ağız mendili vardı demekki burda fazla bebiş bekleyen yok almamışlar İstanbul’daysan sölim
Yani sanki dünden beri böyle oldu ondan önce acıkma düzenim eskisinden farklı değildi ben bir soruşturayım bunuO zmn bnm bu doymamam kan ilacından mı bide sabah akşam kullanıyorum
Bnde güneşli deyim valla bilmiyom ki olabilirEvet istanbuldayım bayrampaşada belkide sizinkiler erken koydu
Ben en başından beri kullanıyorum hatta gebe olmadan öncede sürekli kullanıyodum iştahın açılması ilaçla alakalı değil benceDostlar bu demir ilacı iştah mı açıyor?
Ben yeni kullanmaya başladım da yemekten 1 saat sonra acıkmamın sebebi o olabilir mi yoksa benim kendi açgözlülüğüm mü
Yakın olsa giderdim ama uzak güneşli neyse çarşambayı bekleyelimBnde güneşli deyim valla bilmiyom ki olabilir
Çok heyecanlı yaa inşallah güzel geçer bende salı gideceğim çok merak ediyorum inşallah pozisyonları uygun olsunda her şeyi bigünde incelensinYarın detaylı var ben çok heyecanlıyım inşallah her şey yolundadır.
Ay inşallah yaÇok heyecanlı yaa inşallah güzel geçer bende salı gideceğim çok merak ediyorum inşallah pozisyonları uygun olsunda her şeyi bigünde incelensin
Normal bi süreç yani kan şekerimiz düşüyor diye düşünüyorumBen en başından beri kullanıyorum hatta gebe olmadan öncede sürekli kullanıyodum iştahın açılması ilaçla alakalı değil bence