- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Heee sorma sanayiden tuttt şantiyelere kadar gezdimAman bi gezdin geldin işte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heee sorma sanayiden tuttt şantiyelere kadar gezdimAman bi gezdin geldin işte.
Aynn öyle dedim acil de acil değil ölünce gelirler boşuna devlete gitmiyorum Allah da düşürmesinHeryerde aynısını yapıyorlar demek ki ben de sırt agrısıyla gottım kıpırdayamıyordumm normal acıle gıt dedıler doktoru gormedım bile girişte gönderiyorlar
Bide hastanede kayboldum çıkışı bulana kadarAman bi gezdin geldin işte.
İnşallah rabbım güzel sonuçlar almayı nasıp etsın hepımızeYarın detaylı var ben çok heyecanlıyım inşallah her şey yolundadır.
İnşallah ya ne güzel telaşlarYarın detaylı var ben çok heyecanlıyım inşallah her şey yolundadır.
Öf çocuğa isim bul artıkİnşallah ya ne güzel telaşlar
Gelirken diyorum şukufe seni görecektim izin vermediler artık cumayı bekle
Bulduk ama şukufe daha Kolay geliiiiÖf çocuğa isim bul artık
Detayliya az kalmis insallah cok guzel gecertetanoz ne zmnKendi doktorum 1 ay sonra 30 Temmuz detaylı var
Cok guzelll masallahhBulduk ama şukufe daha Kolay geliiii
Amine Eflin. İnşallah
O da 9 Ağustos ama bi kaç gün öncede gelebilirsin demiştiDetayliya az kalmis insallah cok guzel gecertetanoz ne zmn
Yaa cok heyecanli guzel haberlerini bekliyoruzYarın detaylı var ben çok heyecanlıyım inşallah her şey yolundadır.
Ben de kontrolden sonra giderim bir araO da 9 Ağustos ama bi kaç gün öncede gelebilirsin demişti
Gün vermedi mi sanaBen de kontrolden sonra giderim bir ara
Tamam şukufe olsun.Bulduk ama şukufe daha Kolay geliiii
Amine Eflin. İnşallah
Yok Canim ben bayramdan sonra birgun gelecegm demistim bisi demedi ama randevusuz gidemezmiyim sabah gidersem kan tahlili de yaptirrim diyordmGün vermedi mi sana
Bn Ramazan sonrası gittim kayıt yaptı gün verdi aşıya
AClik sekerine bakıyorlar ac gitmen iyi olurKızlar yarın sağlık ocağında ilk kontrolüm var tahlilde yazmışlar kağıda , yaptıran oldu mu aç karnına mi gitmeliyim?
Hamilelere randevu gerek yok yaparlarYok Canim ben bayramdan sonra birgun gelecegm demistim bisi demedi ama randevusuz gidemezmiyim sabah gidersem kan tahlili de yaptirrim diyordm
Evet aç karnına gitmelisinKızlar yarın sağlık ocağında ilk kontrolüm var tahlilde yazmışlar kağıda , yaptıran oldu mu aç karnına mi gitmeliyim?