- 28 Eylül 2009
- 1.930
- 2.044
-
- Konu Sahibi Summerwinter
- #1.141
2 gundur cok su ıcıyorum sarımsaklı yogurt yedım bıde bayaa gectı 1 haftadır gelen sarı renk akıntı. Sanırım enfeksıyonduBenimde var gun gectikce sarimsi beyazimsi olmaya basladi normal oldugunu soyledi canim
Ins pazartesi görürüz kuzum keseyiDegerin iyi canim benim de degerim 1965 iken kese gozukmedi 4400 lere geldik o zaman gordu icini ferah tut sakin kotu dusunme
ıns canım benimCanım bak ne güzel işte. Içın biraz daha rahatlamıştır. Pzt gözükür canim❣
Cok şükür kuzumCalisiyorum bir de bu aksamlari uyku modum iyice artti bakamiyorum girip de canimkeseyi gorduk benim hesabima gore 5+3 te doktor 5 haftalik dedi kotu bisey soylemedi hic haftaya sali gunu gel teyit edelim dedi kayiplar oldugu icin kalp atisini duymadan tedirginligim gecmeyecek malesef..Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin
Maaşallah canımBugün kalp atışını duyduk cok şükür ya bu nasil guzel bir ses Allahim yarabbim bizim bebis büyükmüş 6+5 olmus bugün
Siz naptınız gittiniz mi doktora?Canım bak ne güzel işte. Içın biraz daha rahatlamıştır. Pzt gözükür canim❣
Maşallah kuzum rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsinBugün kalp atışını duyduk cok şükür ya bu nasil guzel bir ses Allahim yarabbim bizim bebis büyükmüş 6+5 olmus bugün
Merhaba kızlar. Kese göründü kalp atışı yok henüz. Pozitif ol falan dedi. Haftaya randevu verdi.
Kuzum daha küçüktür o yüzden duyulmamıştır. Haftaya duyulur annesi. Kaç hafta günde keseyi görmüş oldunuz.Maşallah kuzum rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin
5+1 de göründü. Ikiz olabilir demiştiniz ya. 2 kese göründü ama biri zayıf dedi. Kalp atışı kafami karıştırdı ya dinlen ağır is yapma falan dedi sıkıntı mi var anlamadım.Kuzum daha küçüktür o yüzden duyulmamıştır. Haftaya duyulur annesi. Kaç hafta günde keseyi görmüş oldunuz.
Bugün bizde duyduk kalp atışını. Çok şükür. Allah hepimize nasip etsin
Ay yavrum ne kadar güzel. Ikiz geliyor5+1 de göründü. Ikiz olabilir demiştiniz ya. 2 kese göründü ama biri zayıf dedi. Kalp atışı kafami karıştırdı ya dinlen ağır is yapma falan dedi sıkıntı mi var anlamadım.
Anladım cok teşekkür ederim. 2.bebek sürpriz oldu da ona cok ıhtimal vermedi doktor ama tabi ki Rabbim bilir. Betanın hızlı artış sebebi oymuş. Tek yumurta ikizi olabilir dedi. Aslında olumsuz bir sey demedi de ben kuruntu yaptim sanırım kalp atışı için. 17 sinde gideceğim tekrar o zaman netleşir sanirim 6+1 oluyor. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin. Dualarım sizlerle.Ay yavrum ne kadar güzel. Ikiz geliyorzayıf olanı rabbim bilir kuzum sağlıklı olursa tutunur zaten annesi. Önemli olan sağlıklı olması hayırlı olması.kalp atışı benim 6+0 da bugün zayıf duyuldu haftaya net olur inşallah. Yanı takılma kalp atisina kuzum. Kucuk oldukları icin öyle.1 haftaya maşallah buyur kuzum. Sen tadını çıkar. Duanı eksik etme ❣
Banada geçen hafta dinletmedi kalp atışını. 5. Haftalarda net değil telaş etmeyelim die
Amin canimmmCok şükür kuzumhepinizin sağlıkla ilerlesin şu ilk zamanlar hayırlısıyla geçsin
Benim doktor telaşlanmayım diye bana dinletmedi geçen hafta 5 de iken.. o yüzden seninkide normal kuzum. Ayyy haftaya pit pit duy annesi inşallah. Kuzu bu arada hangi ildesinAnladım cok teşekkür ederim. 2.bebek sürpriz oldu da ona cok ıhtimal vermedi doktor ama tabi ki Rabbim bilir. Betanın hızlı artış sebebi oymuş. Tek yumurta ikizi olabilir dedi. Aslında olumsuz bir sey demedi de ben kuruntu yaptim sanırım kalp atışı için. 17 sinde gideceğim tekrar o zaman netleşir sanirim 6+1 oluyor. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin. Dualarım sizlerle.
Goruceksin insallah canim sabretmek cok zor biliyorum ama stres yapmamaya calis hersey guzel olucakIns pazartesi görürüz kuzum keseyi
Bu konuda uzmanimarkadaşlar ankarada hangi hastaneye veya doktora gidiyorsunuz ben henüz karar veremiyorum yardımcı olurmusunuz?