- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
-
- Konu Sahibi Summerwinter
- #1.121
Sor tabi canim. Bakalım ne dicek. Bende öyle her an bakıyorum akintida bisey varmi dieAsırı degil ama koyu sarı var bıraz tedırgın oldum. Doktora soylucem salı gunu bakalım ne dıcek. Her an bır sey olacak korkusu yasamak ıyıce anksıyete sahıbı edıyor ınsanı
Ya aynen ben actim. Bebişime uğur getrsin diye. Hepimize uğur getrsin. Rabbim kalbimize göre versin
Sitenin asıl “2021 aralık anneleri” topiği diğer yer. Burayı da arkadaş kendine şans getirsin diye açmış, öyle söylemişti
Her iki yerde de yazıyorum ben. Herkes aynı dönemin yolcusu, aynı heyecan aynı tedirginliklerde. İnşallah hep beraber sonunu da sağlıkla getiririz
Canım öncelikle sakin ol. Değerin gayet iyi. Bu deger ile bazı cihazlarda alttan bile görülmeyebilir. Doktor cihazı ile alakalı. Ki senim doktorun minik bisey görmüştü.. 2 gün sonra gayet iyi gözükür.Kızlar kan sonucum 1149 cıktı iyi mi
10da bnm birde baska bi doktorda da 2 de randevumuz var11 de kuzumsenin
Ins kuzum doktorum sabah bekliyor tekrar bugün beni korkuttu ama dış gebelik olabilir diyince dünyam karardı sanki sabah 9 da hastanedeym bakalım o ne diyecek 3 kayıp olunca iyne için acele ediyor anladima gore işi riske atmak istemiyorCanım öncelikle sakin ol. Değerin gayet iyi. Bu deger ile bazı cihazlarda alttan bile görülmeyebilir. Doktor cihazı ile alakalı. Ki senim doktorun minik bisey görmüştü.. 2 gün sonra gayet iyi gözükür.
Bnmde10 da canim hadi bakalim hayırlısı cok heyecanliyimBenim de yarın ikinci kontrolüm
10’da
Kendimi gördüm bi an10da bnm birde baska bi doktorda da 2 de randevumuz var
Yarın her şey güzel olacak. Ben inanıyorum. Agrım sizin yok diş gebelik değil-dir.. Güzel haberlerini bekliyorum canimmIns kuzum doktorum sabah bekliyor tekrar bugün beni korkuttu ama dış gebelik olabilir diyince dünyam karardı sanki sabah 9 da hastanedeym bakalım o ne diyecek 3 kayıp olunca iyne için acele ediyor anladima gore işi riske atmak istemiyor
Karnınıza koymayın bence. Belime koymuştum ben geçmişti ağrım. Ayağınıza da koyabilirsiniz.Arkadaslar akinti arada kahvelesiyor normale donuyor ara ara bunu yasayan var mi normal mi
Bir de kasik, karin agrisi yaptiginda karnima ilik su tutuyorum iyi geliyor ama korktum sonradan da yanlis bir sey yapmayayim fikri olan yazabilir mi
Dogru öyle yapayim. Adet aliskanligiyla yaptim dusunemedim. SagolunKarnınıza koymayın bence. Belime koymuştum ben geçmişti ağrım. Ayağınıza da koyabilirsiniz.
Kızlar kan sonucum 1149 cıktı iyi mi
Bnmde10 da canim hadi bakalim hayırlısı cok heyecanliyim
Canım bak ne güzel işte. Içın biraz daha rahatlamıştır. Pzt gözükür canimKızlar ye i geldim hastaneden betaya göre görülmemesi normal ama pazartesi kucuk te olsa ustten kese gormemiz lazim dedi kan a gore yaklasik 4 haftaua uyumluymus
Benimde var gun gectikce sarimsi beyazimsi olmaya basladi normal oldugunu soyledi canimBayanlar sarı renkte akıntısı olan varmı
Degerin iyi canim benim de degerim 1965 iken kese gozukmedi 4400 lere geldik o zaman gordu icini ferah tut sakin kotu dusunmeKızlar kan sonucum 1149 cıktı iyi mi
Calisiyorum bir de bu aksamlari uyku modum iyice artti bakamiyorum girip de canim@mrvdrars @Beyazl @Aloben L LadyVet @_Citlembik_ @Mucitpanda @demet_84 T Teraryum1 @Sadglkızlar @BusraFati kızlar sizler keseyi görmeye gittiniz mi. Gördü iseniz kaç hafta günde gördünüz listeye ekleyelim❤