-
- Konu Sahibi Summerwinter
- #6.061
Bebislerimiz artıyor sağlıcakla gelsin inşallah.bu gidişle en sona ben kalacağım sanırımBende yarin doğuma gidiyorum dualarınız bizimle olsun
Evet seninki baş aşağı durmayı sevmediOy oy maşallah tombis bey geliyorne kadar güzel inşallah sağlıcakla normal doğum gerçekleşir.. Bende çok heveslendim normal doğum için ama benim kız dönmedi dönmüyor nasip sezaryenmis, sağlıkla sıhhatle hepimiz kucağımiza alalım inşallah
Bebeğim aynı canım tüp takmışlar uyuyor kuzum üzerine birde sarılık olmuş geçecek inşallah rabbim bekleyen herkesi evlatlarına kavuştursun sanada rabbim kolay doğumlar versin sağsalim kucağına almayı nasip etsinsmma Canim nasılsın? Bebeğin nasıl bir gelişme var mı
Hem de nasıl bende vajinaya batma ve dolgunluk hissi de var ve sürekli sertleşiyorKızlar dün gece ilk defa yalancı sancım oldu 2 3 kez, karnım toplandı ve sanki gaz sancısıymış gibi bir histi.takvimime göre 23 günüm kaldı, benimle aynı civarda olanların nasıl durumu yalancı sancı hissettiniz mi
Ben 1 kez yaşadım birdaha hiç olmadıHem de nasıl bende vajinaya batma ve dolgunluk hissi de var ve sürekli sertleşiyor
Haftanız erken gibi sancı mı var?Sağlıklı bir şekilde alırsınız kucağınıza insallahBende yarin doğuma gidiyorum dualarınız bizimle olsun
Dualarım seninle canım Allah yardımcın olsunYarin bende doguracagim insallah, Sağlıcakla kucağımiza alalim inşallah❣
Kendi mi doğdu? Doktor mu erken almayı doğru buldu? Benden sadece 2 gün öndesiniz ya, benimki de erken gelebilir mi ki, ondan merak ettim. Gözünüz aydın bu arada. Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.doğumdan çıktım 2600 gr 47 cm bir küçük oğlan doğurdum yanımda çok sukur
Doktor hemen alalım dedi karaciger enzimlerim yukseldi duseremedilerKendi mi doğdu? Doktor mu erken almayı doğru buldu? Benden sadece 2 gün öndesiniz ya, benimki de erken gelebilir mi ki, ondan merak ettim. Gözünüz aydın bu arada. Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.
Naptin kuzu doğum oldu mu ?nasılsıniz?Inşallah canimm❣
Çok teşekkür ederim canım ikimizde iyiyiz şükürAyy gozunuz aydin olsun,nasilsiniz peki bebisle siz
Sağlıkla büyüsun kuzum yavruuundoğumdan çıktım 2600 gr 47 cm bir küçük oğlan doğurdum yanımda çok sukur
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydindoğumdan çıktım 2600 gr 47 cm bir küçük oğlan doğurdum yanımda çok sukur
Gözünüz aydın canim Allah analı babalı büyütsün. Saglikli guzel ömürleri olsunGüzel anneler merhaba, Alin im dünyaya geldi çok şükür.Haftasına göre gerideydik ama güzel doğdu, 2940 gr, 50 cm.. küvete girer sandık şükür girmedi, yanımda.. sezaryende hem spinal hem epidural yaptılar konbine. Sezaryen sonrasi agrim oldu, saolsunlar igne filan vurdular da ağrı kesildi ilk yürüyüşüm iğne sonrası olduğu için acı hissetmedim 1 2 gün geçse ağrılar biter inş..Çok farklı bir duyguymuş annelik, ameliyathanede sakindim ama o ağlayınca bende agladim süt olayı inşallah gelir bi an önce.. sıkıyorum memeyi minik damla ancak geliyor
Darisi sizlere, inşallah sağ salim sizlerde kavuşursunuz yavrunuza ❣