- 4 Şubat 2021
- 490
- 308
- 33
-
- Konu Sahibi Summerwinter
- #6.041
Ayy gozunuz aydin olsun,nasilsiniz peki bebisle sizDün doğum yaptım bn37+4 de doğum oldu. Sabaha karşı çok az bi kanamam oldu ağrım yoktu ama yinede hastaneye gittik gidince doğum başlamış dediler acil olarak sezeryan a aldılar. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun kızlar
Hem gecmis olsun hem hayirli olsun.insallah en kisa surede saglicakla kavusursunuz bebisinizeBende doğum yaptım kızlar, bebekte gelişme geriliği bardı tansiyondan ötürü, kontrole diye geldim apar topar sezeryAn oldum suan bebeğim 1800 gram yoğun bakımda , epidural oldum umarım siz de bir an önce hayırlı Doğum yaparsınız
Aralık annesi olcam derken hoop kasımda buldum kendimi❣ yarın canim öğleden sonra dogacak nasipseGünaydın herkese cennet kokulular geliyorlar.benimkine var daha dogsada mis gibi koklasam kuzumuSummerwinter yarın mı giriyordum sezeryana
Canım sağ salim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah minnoşunuAralık annesi olcam derken hoop kasımda buldum kendimi❣ yarın canim öğleden sonra dogacak nasipse
Ay inşallah sıkıntısız sağ salim gelsin annesinin kucağınaAralık annesi olcam derken hoop kasımda buldum kendimi❣ yarın canim öğleden sonra dogacak nasipse
Inşallah canimm❣Canım sağ salim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah minnoşunu
Amin canimm❣Ay inşallah sıkıntısız sağ salim gelsin annesinin kucağına
Ne güzel hayırlısı ile gelsin cennet kokulu kuzucukAralık annesi olcam derken hoop kasımda buldum kendimi❣ yarın canim öğleden sonra dogacak nasipse
Sağlıkla kucakla cnimAralık annesi olcam derken hoop kasımda buldum kendimi❣ yarın canim öğleden sonra dogacak nasipse
Amin canim❣Ne güzel hayırlısı ile gelsin cennet kokulu kuzucuk
Insallah kuzumSağlıkla kucakla cnimsureci atlattiktan sonra dogum hikayeni bkliyoruz
Yarin bende doguracagim insallah, Sağlıcakla kucağımiza alalim inşallah❣Bende yarin doğuma gidiyorum dualarınız bizimle olsun
Amim canim ins :)Yarin bende doguracagim insallah, Sağlıcakla kucağımiza alalim inşallah❣
Oy oy maşallah tombis bey geliyorDoğuranlara gözünüz aydın diyorumDoğuracaklara da ağrısız acısız sorunsuz kavuşmalar diliyorum Benim bugün kontrolüm vardı. Bebiş 3600 olmuş. Pelvis kemiğinden sokmuş kafasını ama geniş kısmındaymış. Dar kısmına geçince doğum başlarmış. Eğer bi aksilik yaşanmazsa 41.haftaya kadar doğal sancıyı beklicez, olmazsa suni sancıyla başlatıcaz. Umarım bebek beyfendi kendi sancısıyla gelir
Saglikla gelsin kuzucuk sizde saglikla sag salim kavuşun bebeginizeBende yarin doğuma gidiyorum dualarınız bizimle olsun
Saglikla kucagina al cnimBende yarin doğuma gidiyorum dualarınız bizimle olsun