- 4 Ekim 2013
- 258
- 197
- 34
-
- Konu Sahibi Summerwinter
- #6.001
neden kusuyorsun canım benimde 3-4 gündür migde bulantum var neden acaba ?Ayy cnim hayirli olsun saglicakla kucagina al kuzunu
Kusmaktan helak oldum Allah'im banada sira gwlseydi artik dayanacak gucum kalmadi.cok az kalmis senin hadi hayirlisiyla ınş
Cnim benimkisi 5haftadan beri olan bisey ama artik dayanacak gucum kalmadi. Srnin kusmana gelicek olursak 1.si bebek buyuyup mideye baski yptigi zaman oluyirmus.2.si usutunce kesinle bulanti kusma oluyir.3.sü doguma cok az bi zmn kaldigi icinde olabilir hele acilma baslamissa ozmn cok oluyor.neden kusuyorsun canım benimde 3-4 gündür migde bulantum var neden acaba ?
Sağlıkla kucağına al canım inşallahTeşekkür ederiz güzel bilgiler için, cts benim doğumda olacak inş, önerilerini dikkate alcağım ❣
Amin canım inşallahSağlıkla kucağına aldın sağlıkla büyütürsün inşallah
Allah analı babalı büyütsün inşDün doğum yaptım bn37+4 de doğum oldu. Sabaha karşı çok az bi kanamam oldu ağrım yoktu ama yinede hastaneye gittik gidince doğum başlamış dediler acil olarak sezeryan a aldılar. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun kızlar
Benim yalancı sancılarım çok arttı. Karnım taş gibi sertleşiyor, kasıklarımda şiddetli batmalı sancı oluyor. Ama düzensiz zamanlı olduğu için yalancı olduğunu anlıyorumKızlar dün gece ilk defa yalancı sancım oldu 2 3 kez, karnım toplandı ve sanki gaz sancısıymış gibi bir histi.takvimime göre 23 günüm kaldı, benimle aynı civarda olanların nasıl durumu yalancı sancı hissettiniz mi
Aynı dönemde başlamış demek ki benimle, inşallah zamanında doğumun habercisidir buuBenim yalancı sancılarım çok arttı. Karnım taş gibi sertleşiyor, kasıklarımda şiddetli batmalı sancı oluyor. Ama düzensiz zamanlı olduğu için yalancı olduğunu anlıyorum37+4’üm ama geçen haftadan başlamıştı. Sadece artık şiddeti arttı acısı çoğaldı.
bende 36+4deyim sürekli karnım taş gibi toplanıyo sancı yok şu an ama gitsem nst ye kesin sancımda çıkar haftaya kontrole gittiğimde planlıycaz günü ama son günlerde hiç mi geçmez yahu :)Kızlar dün gece ilk defa yalancı sancım oldu 2 3 kez, karnım toplandı ve sanki gaz sancısıymış gibi bir histi.takvimime göre 23 günüm kaldı, benimle aynı civarda olanların nasıl durumu yalancı sancı hissettiniz mi
Son günler cidden daha heyecanlı, inşallah çok bekletmez bebekler bizibende 36+4deyim sürekli karnım taş gibi toplanıyo sancı yok şu an ama gitsem nst ye kesin sancımda çıkar haftaya kontrole gittiğimde planlıycaz günü ama son günlerde hiç mi geçmez yahu :)
Gözün aydın olsun sağ salim büyütmeyi nasip etsin inşallah.ilk bebiş gelmişDün doğum yaptım bn37+4 de doğum oldu. Sabaha karşı çok az bi kanamam oldu ağrım yoktu ama yinede hastaneye gittik gidince doğum başlamış dediler acil olarak sezeryan a aldılar. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun kızlar
Ay başladı bebiş haberleri sağ salim alırsınız inşallah kucağınızaKızlar merhaba, bugün kontrolümüz vardı, bebiş hala makat pozisyonda ve son kontrolden beri çok kilo almamış, geriden geliyor haftasına göre bu yüzden 20 sine sezaryen günü aldik (38+0 )nasipse kavuşuyoruz
Bende daha çantamı hazırlamadım ani bişi olsa ortada kalıcam öyleKızlar bugün kontrolüm vardı.hersey yolunda çok şükür.sanci yok gelişimi normal.ama benim sıpa iki hafta önce baş gelisiydi şimdi dönmüş makat gelişi.ona biraz canım sıkıldı.gerçi Dr 37 kadar dönebilir diyor ama.içeride yeri kalmadı diyordum hangi ara döndü ya
Bu arada hala çantamı hazirlamadim gerçi bı iki eksik kaldı çamaşırlarda hazır bı çantaya girmesi kaldı.en kötü eşim evden toplar getirir artık. büyük bı istikrarla çalışmaya da devam ediyorum iş yerinde dogurmazsam iyidir
Maşallah güzelce ilerlesin gebeliginiz, bebiş son anda donmuş makata ama yine döner canim doğum pozisyonuna.. Benim.kiz 3 aydır hep makatti o yüzden umudum yoktu ama seninki donuyor masallahKızlar bugün kontrolüm vardı.hersey yolunda çok şükür.sanci yok gelişimi normal.ama benim sıpa iki hafta önce baş gelisiydi şimdi dönmüş makat gelişi.ona biraz canım sıkıldı.gerçi Dr 37 kadar dönebilir diyor ama.içeride yeri kalmadı diyordum hangi ara döndü ya
Bu arada hala çantamı hazirlamadim gerçi bı iki eksik kaldı çamaşırlarda hazır bı çantaya girmesi kaldı.en kötü eşim evden toplar getirir artık. büyük bı istikrarla çalışmaya da devam ediyorum iş yerinde dogurmazsam iyidir
Ay canım inşallah çok yakında yanına gelir kilosu mu azdı günü de iyi gibi olsun üzülme doğumun sağ salim olmuş yaSelam kızlar ben dün Doğum yaptım ilk doğumum allah herkese kolaylık versin ama Bebişimi kucağıma bile alamadım çigerlerde sıkıntı çıktı şehir hastanesinde Doğum yaptım ama bebişimi burda yoğun bakımda yer olmadığı için Acıbadem’e sevk ettiler
Masallah tebrik ederim. Allah anali babali buyutsun. Erken dogumlarda cigerleri tam gelismemis olabiliyor. Insallah cabuk toparlanacak bir durumdur. Allah yardimciniz olsunSelam kızlar ben dün Doğum yaptım ilk doğumum allah herkese kolaylık versin ama Bebişimi kucağıma bile alamadım çigerlerde sıkıntı çıktı şehir hastanesinde Doğum yaptım ama bebişimi burda yoğun bakımda yer olmadığı için Acıbadem’e sevk ettiler