-
- Konu Sahibi Summerwinter
- #5.841
Yalancı sancı olabilir.cennet hurmasını bende geçen hafta yiyordum ama midemi çok fena yaptığı için bıraktımAma dun yedikten sonra o kadar kasilmam oldu ki,dedim dogurcam heralde birazdan.Allahtan gecti biraz da rahatladim.internette okudum birkac kisi kasilmam var diye doktora gitmis o hurmayi da yeme demis doktor.ne yememem gerekiyor bakmam lazim sanirim artik
Aaa günü almışsınız, hayırlı olsun canimmm❣Hergün hergün büyüyor canım ona görede değişiyor tabi bu arada bnm doğum sezeryan olcak 22 kasım bugün kontrolüm vardı
39 haftalık oluyoruz canım şimdiden korku başladı bndeAaa günü almışsınız, hayırlı olsun canimmm❣o gün tam kaç haftalık oluyorsunuz
Ay ne güzel çok az kalmışHergün hergün büyüyor canım ona görede değişiyor tabi bu arada bnm doğum sezeryan olcak 22 kasım bugün kontrolüm vardı
Sezeryan devlette mi özel mi? Özel 39 u beklenmiyor diye biliyorum39 haftalık oluyoruz canım şimdiden korku başladı bnde
Yaa korkma kuzum, sonunda kavuşacağız çok şükür39 haftalık oluyoruz canım şimdiden korku başladı bnde
Özel canım bakalım ayın12 sinde tekrar gitcez kontrole erken falan olmazsa 22 doğum dediSezeryan devlette mi özel mi? Özel 39 u beklenmiyor diye biliyorum
İlk olunca endişeliyim birde annem yanımda olamayacak küçük bi kardeşim var bugün ameliyat oldu onu bırakamaz onun bi burukluğu var galiba bnde kaynanam var da tabi anne gibi olmazYaa korkma kuzum, sonunda kavuşacağız çok şükür
Bende sezaryen olucaksam 24 kasımı isterim bena hediye gibi olur. O gün 38+5 olucaz yanlış hesaplamadıysam.. tabi doktorum ne der, bebeğim ne ister bunu hesaba katmadımÖzel canım bakalım ayın12 sinde tekrar gitcez kontrole erken falan olmazsa 22 doğum dedi
Ah geçmiş olsun kuzum, tabi kardeşini bırakamaz belki, belki de belli olmaz o zamana kadar iyi olur kardeşin canim.İlk olunca endişeliyim birde annem yanımda olamayacak küçük bi kardeşim var bugün ameliyat oldu onu bırakamaz onun bi burukluğu var galiba bnde kaynanam var da tabi anne gibi olmaz
Aramızda az gün var o zaman peşpeşe doğurcaz anlaşılanBende sezaryen olucaksam 24 kasımı isterim bena hediye gibi olur. O gün 38+5 olucaz yanlış hesaplamadıysam.. tabi doktorum ne der, bebeğim ne ister bunu hesaba katmadımkendi kendime gelin güvey oldum
Ah inşallah canimmAramızda az gün var o zaman peşpeşe doğurcaz anlaşılansağlıklı sıhhatli olurlar inşallah
İnşallah canım kardeşim iyi olsunda bn iyileşirim nasıl olsaAh geçmiş olsun kuzum, tabi kardeşini bırakamaz belki, belki de belli olmaz o zamana kadar iyi olur kardeşin canim.
Ben aralığı gözden çıkardım, kasım sonu bizimdirArtık buraya girip doğuran oldu mu diye bakıyorum
Şuan için daha doğuran yok bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacakArtık buraya girip doğuran oldu mu diye bakıyorum
Ben çatlamadan önce hiç kaşıntı yaşamadım. Sabah uyandım bi baktım tamamen çatlamışımLierac bende kullanıyorum. Henüz çatlak olmadı ama iki gündür tüm vücudum kaşınıyor el bileklerime kadar. Terledim mi ondan mı diyorum duşa giriyorum yine aynı bir süre sonra. Ne olacak neden nasıl anlamadım cidden yaa
Cidden mi yaa, bu çatlama olayı neye göre oluyor anlamadım çok ilginçBen çatlamadan önce hiç kaşıntı yaşamadım. Sabah uyandım bi baktım tamamen çatlamışım
Ne yiyip iciyorsun yavrum senin bebiş bu kadar ilerde maşallahAy ilk doğuran kim olur bilmiyorum ama bu gidişle ben işyerinde dogurabilirimbugun çalışabilir raporu aldım 37 de çalışamaz için yeniden rapor alacağım.benim sıpa nerdeyse 36 haftalık ölçülerde çıktı bugün.doğum çantasıda daha hazır değil bari hazırlayıp iş yerine bırakayım çantamı