- 13 Ocak 2021
- 367
- 194
- Konu Sahibi Summerwinter
- #5.761
Yiyorum bakalim insallah alirMeyve aldırıyormuş genel olarak ama en çok da muz dediler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yiyorum bakalim insallah alirMeyve aldırıyormuş genel olarak ama en çok da muz dediler.
Hayır almadıBebekleriniz bas asagi pozisyon aldi mi
benim nerdeyse 1 aylık baş aşagı pozisyonu :)Bebekleriniz bas asagi pozisyon aldi mi
Benimki daha almadıBebekleriniz bas asagi pozisyon aldi mi
BenimkideHayır almadı
Protein ağırlıklı beslenmek, muz, süt ürünleri, kaşar bunlar bebeğe kilo aldırıyormuş..Bebege kilo aldirmak icin neler yemeliyim her seyi yiyorum aslinda ama agirlik vermem gereken bir sey var midir
Bulantidan yiyemiyorum inşallah bebeğim kilo aliyordurProtein ağırlıklı beslenmek, muz, süt ürünleri, kaşar bunlar bebeğe kilo aldırıyormuş..
Bebekler anneyi sömürüyor kuzu,en kötü senin depolardan gidiyordur. Ama bulansada zorlada olsa yemeye çalış, süt iç.. bi doktorun yazısında okumuştum bebeklerin ortalama kaç kilo doğacağı daha ana rahmine düştüğünde belliymis, yani sıkma caniniBulantidan yiyemiyorum inşallah bebeğim kilo aliyordur
Kefir maden suyu peynir ekmek yiyebildikkerim et tavuk başka yerde pişer se balık da aynıBebekler anneyi sömürüyor kuzu,en kötü senin depolardan gidiyordur. Ama bulansada zorlada olsa yemeye çalış, süt iç.. bi doktorun yazısında okumuştum bebeklerin ortalama kaç kilo doğacağı daha ana rahmine düştüğünde belliymis, yani sıkma canini
Baklagil ye kuzum, onlarda protein sonuçta .. Ama yinede bu dediklerini yiyorsan yeterli kuzumKefir maden suyu peynir ekmek yiyebildikkerim et tavuk başka yerde pişer se balık da aynı
Aynen yeter inşallah sağlıkla gelsin lerBaklagil ye kuzum, onlarda protein sonuçta .. Ama yinede bu dediklerini yiyorsan yeterli kuzum
EveeetBebekleriniz bas asagi pozisyon aldi mi
Ben de normal doğum cok istiyorum ama. Hem pozisyon almadi hem de plesentada kanama varmış. Artık hayırlısı ne ise o olsun diyorum. Hepimiz hakkında en hayırlısı olsun.Valla canlar hep normal doğum istedim, bi ara enfeksiyon filan çıkmıştı doktorum 32 yi görelim dikkat et demişti, o zmn sezaryen olma düşüncesi ilk kez gündeme gelmişti.. sonra her şey düzeldi derken şimdide bebiş doğum pozisyonuna gelmek istemiyor iyi ki bi heves ettim normal doğuma.. gerçi daha 4 5 hafta var belli olmaz ama 38 e kadar dönmezse bende riske girmem. Nasipte ne varsa onu yaşıyoruz, bakalım❤
Bende artık alıştım sezaryen fikrinede, saglikla kavuşalım da minnoslara plasenta kanaması için bisey yapıyor musunuz?Ben de normal doğum cok istiyorum ama. Hem pozisyon almadi hem de plesentada kanama varmış. Artık hayırlısı ne ise o olsun diyorum. Hepimiz hakkında en hayırlısı olsun.
Idrar yolu enfeksiyonu muydu?Valla canlar hep normal doğum istedim, bi ara enfeksiyon filan çıkmıştı doktorum 32 yi görelim dikkat et demişti, o zmn sezaryen olma düşüncesi ilk kez gündeme gelmişti.. sonra her şey düzeldi derken şimdide bebiş doğum pozisyonuna gelmek istemiyor iyi ki bi heves ettim normal doğuma.. gerçi daha 4 5 hafta var belli olmaz ama 38 e kadar dönmezse bende riske girmem. Nasipte ne varsa onu yaşıyoruz, bakalım❤
Pek önemsemedi. Sezaryen sebebi olabilir dedi sadece. Googledan bakınca plesenta previa çıkıyor. O da ciddi bir durum. Ama öyle olsa söylerdi diye düşünüyorum.Bende artık alıştım sezaryen fikrinede, saglikla kavuşalım da minnoslara plasenta kanaması için bisey yapıyor musunuz?
Idrar yolu ve mantar canim.. hatta amniyon sivimi azalttı bu enfeksiyonlar. Ilaç kullandım geçti şükür. O gün bu gün iliski filan hep yasak, tekrarlamasın diyeIdrar yolu enfeksiyonu muydu?