- Konu Sahibi Summerwinter
- #4.401
Havuç suyu icin kesinlikle fazlalastiriyorkızlar tek sıkıntım bebeğin suyu azmış suyu çoğaltmak için su içmekten başka bi fikriniz varmı bişeyler yemekte çoğaltıyoduda hatırlayamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Havuç suyu icin kesinlikle fazlalastiriyorkızlar tek sıkıntım bebeğin suyu azmış suyu çoğaltmak için su içmekten başka bi fikriniz varmı bişeyler yemekte çoğaltıyoduda hatırlayamadım
Ayaklarım yere basmıyor böyle de sevineceğimi düşünmezdim evde böyle dolaşıyorumSağlıkla gelsin prenses❣
Benim doktor da bugün ayran gibi çalkaladı karnımıyaa sorma sırf dönsün hareket etsin diye iki eliylenbastırdı bildiğin teşekkür ederğm canım sağlıkla gelsin inşallah
yaa vallaaa hala kasıklarım ağrıyo biz olsak karnımıza darbe gelcek diye korkarız doktorlarda hiç acıma yok az daha bastırsa ultrason makinesinin baktığı ucu girecekti midemeBenim doktor da bugün ayran gibi çalkaladı karnımı
onuda deneyimmhiçte sevmem ama bide bebek havuç çoğaltıyomuş suyuHavuç suyu icin kesinlikle fazlalastiriyor
Aynı özensizliği hemşireler de bebeklere yapıyorlar ya şok oluyorum biz nazikçe kucağımıza alırken onlar pazar poşeti muamelesi yapıyorlaryaa vallaaa hala kasıklarım ağrıyo biz olsak karnımıza darbe gelcek diye korkarız doktorlarda hiç acıma yok az daha bastırsa ultrason makinesinin baktığı ucu girecekti mideme
Ayni benim minnakta bagdas kurmus tam bacak arasi gorunmese de farkli acilardan bakip kiz diyorum dedisırtını döner bacaklarını bağdaş kurar gibi oturur yada kendine doğru çeker benimki bağdaş kurmuş çok zor gördü
Gecen yıl bir arkadaşım hamileyim doktor demis halk arasında havuç suyu iyi gelir suyu çoğaltır derler diye hatta sonraki randevusunda doktor bile şaşırmış sabah aksam bir bardak icin yani sırada tabi su tuketinonuda deneyimmhiçte sevmem ama bide bebek havuç çoğaltıyomuş suyu
Havuç suyunda malum şeker var baya. Gün içinde bol bol su da iç canim yanindaonuda deneyimmhiçte sevmem ama bide bebek havuç çoğaltıyomuş suyu
Havuç canım gerçi bu mevsimde de zor bulunur amakızlar tek sıkıntım bebeğin suyu azmış suyu çoğaltmak için su içmekten başka bi fikriniz varmı bişeyler yemekte çoğaltıyoduda hatırlayamadım
ya aslında özensizlik değilde onlar alışmış artık nerden nasıl tutacaklarını işin pratiğini öğrenmişler biz bence pimpirikli davranıyoruz bişey olcak diye :)Aynı özensizliği hemşireler de bebeklere yapıyorlar ya şok oluyorum biz nazikçe kucağımıza alırken onlar pazar poşeti muamelesi yapıyorlar
yok vallaa anacım tam 55 dakika baktı ultrasonda ölçümleri vs bitince cinsiyet için uğraştı en son oh çekti şükür gösterdi dedi :)Ayni benim minnakta bagdas kurmus tam bacak arasi gorunmese de farkli acilardan bakip kiz diyorum dedi
havuç alcam ama onada takoz havuç değilde baby havuç çıtır havuç etkili yazıyodu daha sulu olduğu için sanırımGecen yıl bir arkadaşım hamileyim doktor demis halk arasında havuç suyu iyi gelir suyu çoğaltır derler diye hatta sonraki randevusunda doktor bile şaşırmış sabah aksam bir bardak icin yani sırada tabi su tuketin
valla dolaba armut doldurdum armutta faydalıymış havuçta bulcaz insallah varda yemeklik takoz havuç var çıtır havuç lazımHavuç canım gerçi bu mevsimde de zor bulunur ama
inoa kullanabilirsin canım ben ilk çocuğumda da kullandım şimdide ondan alıcam hatta dün doktorumdan müsademide aldımKızlar saç boyası işini araştıran oldu mu hiç
Kapatma olayı nasıl benim nerdeyse tamamı beyaz diyebilirim bide natürel miinoa kullanabilirsin canım ben ilk çocuğumda da kullandım şimdide ondan alıcam hatta dün doktorumdan müsademide aldım
benimde aşırı beyazım var ben memnundum zaten dandik bi markada değil organik gebelikte kullanılan diye araştırdığınızda ilk adı çıkan boya hatta bi kadın doğum doktoru bu konuyla ilgili video çekmişti kuaförde orda da 2 aylıkKapatma olayı nasıl benim nerdeyse tamamı beyaz diyebilirim bide natürel mi
Ben kapalıyım ama saçlarımı sarı yapıyorum. Açıcı üstüne sarı olunca şimdi sarı boya aktı saçım mısır püskülü gibi ve taranmıyor. Ben boyaya cesaret edemiyorum. İki doğuma girdiğimde de yalan dünyadaki Gülistan gibiydimKızlar saç boyası işini araştıran oldu mu hiç
Dr herhangi bisey soyedimi?kızlar tek sıkıntım bebeğin suyu azmış suyu çoğaltmak için su içmekten başka bi fikriniz varmı bişeyler yemekte çoğaltıyoduda hatırlayamadım