- 22 Kasım 2011
- 429
- 305
- Konu Sahibi Summerwinter
- #4.441
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende almıştım 1 hafta oldu daha kullanmadım kuaföre boyatayim diyorum beyazım çok çünkügörselinide ekledim kullanayım memnun kalırsam onuda söylerim
Gobegimin alt tarafında hissediyorum kuzum. Bugün sol tarafında hieettim meselaKızlar bebisin hareketlerini nerede hissediyorsunuz? Ben 18. Haftadayım bu ara göbek deliğinin üst tarafında hissediyorum seğirme gibi ama bebeğin orda durması imkansız sanirim su an. Midemden mi acaba? Bayagi pat pat vuruluyor.
Ya bişey dicem az önce Bi forumda okudum çokta korktum ben bebeğimin hareketlerini çok fazla hissedemiyorum. Doktor çok erken diyor kız bebek diyor ya anormal durumlarda böyle oluyormuş. Moralim çok bozuldu. Lütfen bişeyler söyleyin ne alakası var deyin. Beynim çok bulandı.Kızlar 3 4 gündür bebegimin hareketlerini hissediyorum. Sürekli değil ara ara oluyor. Çok farklı bi duyguymus rabbim isteyen herkese nasip etsiiin❣
benimde az hissediyorum ama 20 haftaya afar normal diyolar ve vücuduna görede değişebilir hiç endişe etme sıkıntı olsa zaten kontrollerde görünürdü eğer biraz kilon varsa oda geç hissetmene sebep olurYa bişey dicem az önce Bi forumda okudum çokta korktum ben bebeğimin hareketlerini çok fazla hissedemiyorum. Doktor çok erken diyor kız bebek diyor ya anormal durumlarda böyle oluyormuş. Moralim çok bozuldu. Lütfen bişeyler söyleyin ne alakası var deyin. Beynim çok bulandı.
54 kiloyum boyumda var zayıfım yani. Sen mesela nasıl hissediyorsun. Ben geçenlerde bir elimi karnıma koydum sert Bi vuruşunu hissettim ama öyle yatarken falan hissedemiyorum. Doktora ısrarla soruyorum erken diyor. Ölçüm vs yapıyor ama çok kafama taktım.benimde az hissediyorum ama 20 haftaya afar normal diyolar ve vücuduna görede değişebilir hiç endişe etme sıkıntı olsa zaten kontrollerde görünürdü eğer biraz kilon varsa oda geç hissetmene sebep olur
Canım hiç telaş etme. Yanı bizlerde sürekli her dk hissetmiyoruz ki. Mesela bugün sadece sabah hissettim o kadar.. 20 den sonra netlesir diyolar, doktorun normal demiş ki normal zaten canimmYa bişey dicem az önce Bi forumda okudum çokta korktum ben bebeğimin hareketlerini çok fazla hissedemiyorum. Doktor çok erken diyor kız bebek diyor ya anormal durumlarda böyle oluyormuş. Moralim çok bozuldu. Lütfen bişeyler söyleyin ne alakası var deyin. Beynim çok bulandı.
bende ayaktayken 2 3 kere peşpeşe ayağını diredi bayaa sertti sonra ufak tefek gıdıklama gibi hareketler hissettim tam anlamıyla hissetmek için daha bi 2 3 haftamız var54 kiloyum boyumda var zayıfım yani. Sen mesela nasıl hissediyorsun. Ben geçenlerde bir elimi karnıma koydum sert Bi vuruşunu hissettim ama öyle yatarken falan hissedemiyorum. Doktora ısrarla soruyorum erken diyor. Ölçüm vs yapıyor ama çok kafama taktım.
Doktorum beni telaşlandırmamak için mi demiyora kadar beynim gitti gelişimi önde bile çıkıyor. Sen hissediyorum yazınca çok mutlu oldum senin adına ama tam ben gibi başta hissedip sonra hiç hissetmemi ve anomali çıkmış hareketlerini oda hissetmiyormuş.Canım hiç telaş etme. Yanı bizlerde sürekli her dk hissetmiyoruz ki. Mesela bugün sadece sabah hissettim o kadar.. 20 den sonra netlesir diyolar, doktorun normal demiş ki normal zaten canimm
Ya benim annemin 3. Çocuğu ve 4. Çocuğu hamilelikte bizi bıraktı. Bende psikolojik mi bilmiyorum çok büyük korkum var.bende ayaktayken 2 3 kere peşpeşe ayağını diredi bayaa sertti sonra ufak tefek gıdıklama gibi hareketler hissettim tam anlamıyla hissetmek için daha bi 2 3 haftamız var
Haftalarımız çok.kucuk daha 20 lerin sonunda olsa telaş ederiz de şimdi normal kuzumDoktorum beni telaşlandırmamak için mi demiyora kadar beynim gitti gelişimi önde bile çıkıyor. Sen hissediyorum yazınca çok mutlu oldum senin adına ama tam ben gibi başta hissedip sonra hiç hissetmemi ve anomali çıkmış hareketlerini oda hissetmiyormuş.
Maşallah tombis geliyor kan uyuşmazlığı olayı çok yaygın, allahtan tedavisi var artık basitçe ❣Hamişleeer bebeği hissetmeye başlayanlara öncelikle hayırlı olsun, bol tekmelerimiz olsun Ben 3 gün önce yani 17+6’da kontrole gittim. Bebek gayet iyi, kemikler organlar her şeye bakıldı. Kilosunu sordum 310 gram. Ama internette hep 18 hafta için 150-200 gram diyor Doktorum kilo için normal dedi ama. Acaba şişko mu oldu bu Bizde kan uyuşmazlığı var bir de, 3 hafta sonra tekrar testini yaptıracağız. Ona göre 28.haftada iğne olcakmışım.
Bir tanıdık şey dedi ooohooo 17. Haftada benimki kıpır kıpırdı onunda üçüncü burdan da okuduğum olumsuz yorumlar anomali ler vsHaftalarımız çok.kucuk daha 20 lerin sonunda olsa telaş ederiz de şimdi normal kuzum
başkalarıyla kendini kıyaslama canım o zaman kafayı yiycek kıvama gelirsin benim yengemde 10 12. haftada hissediyodum der hepBir tanıdık şey dedi ooohooo 17. Haftada benimki kıpır kıpırdı onunda üçüncü burdan da okuduğum olumsuz yorumlar anomali ler vs
BEN NEDEN HALA HİSSETMİYORUM :)Yani kımıl kımıl oluyor vuruyor hafifçe
Merhaba kan uyuşmazlığı demişsiniz ya acaba bizde de var tekrar test mi olmamız gerekiyor ?( Ben testi olmuştum) Doktorum bana direk iğne dediHamişleeer bebeği hissetmeye başlayanlara öncelikle hayırlı olsun, bol tekmelerimiz olsun Ben 3 gün önce yani 17+6’da kontrole gittim. Bebek gayet iyi, kemikler organlar her şeye bakıldı. Kilosunu sordum 310 gram. Ama internette hep 18 hafta için 150-200 gram diyor Doktorum kilo için normal dedi ama. Acaba şişko mu oldu bu Bizde kan uyuşmazlığı var bir de, 3 hafta sonra tekrar testini yaptıracağız. Ona göre 28.haftada iğne olcakmışım.
Valla tamda o moddayım.başkalarıyla kendini kıyaslama canım o zaman kafayı yiycek kıvama gelirsin benim yengemde 10 12. haftada hissediyodum der hep