- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
-
- Konu Sahibi Summerwinter
Bende okuldayım 4 gün ve maske ile olmak çok zorluyor beni. Rabbim kolayca atlatmamizi sağlasınKeske dinlenebilsem çalışıyorum. Ve çoğunlukla okulda ayaktayken cok oluyor. Baya baya bunalıyorum teneffüs yolu bekliyorum :) arkadaşım daha cok erken bu kadar belirtiye kaptirma kendini diyor
Evet bak ondan demek ki.. Çok dikkat et kendine ve bir an önce git ve başla takviyelerine hem kendi sağlığın hem de minnoşun sağlığı içinArkadasimda vardi onu da dönem dönem zorlandı Akdeniz anemisi. Allah kolay geçirsin. Benim değerlerim her zaman çok düşüktü. Sindirim sistemim demir emilimi yapmiyormus benim. O yuzden ilaçta içsem cok fark etmiyor. Serum yaptırıyorum ara ara. Bide vitaminler benim depom yok benim yediğim beni bir kaç günlük götürüyor. 1 hafta kendime dikkat etmesem hemen sallanirim. Herkes hamilelikte ne yapacaksin der dururdu. Yasta 33 mecbur şimdiden sarsıyor demekki.
Doktora cardamba persembe giderim.diye düşünüyorum ama bakalım.
Günaydın tatlımGünaydın hamisler❤ güzel bir gün olsun hepimiz için.. benim akşama doktor randevum var biraz heyecanliyim keseyi görecekmiyiz her şey yolunda mı gibisinden.. hetr şeyin güzeli hayırlısı olsun❤
Teşekkür ederiz_Citlembik_ bubblesdeniz S sed106 Prizma00 kızlar tebrik ederim sağlıkla gelsin bebeğiniz. İsterseniz sizi de listeye ekleyebiliriz
Tabiki kuzum ❤ son adet tarihi, beklenen doğum tarihi yaş kaçıncı çocuk gibi bilgiler gerekiyor. Konunun en başında listemizTeşekkür ederizbizi de eklerseniz seviniriz
Günaydın, bugün kontrolün vardı sanırım inşallah güzel haberlerle gelirsinHoş geldin canim. Maşallah sağlıkla gelsin bebisindun geceden beri benimde sol kasik ağrıyor bacağıma vuruyor hafif hafif.
Cok naziksinizTabiki kuzum ❤ son adet tarihi, beklenen doğum tarihi yaş kaçıncı çocuk gibi bilgiler gerekiyor. Konunun en başında listemiz
Yaş | SAT | Beklenen doğum | Kaçıncı çocuk | Kese görme | Kalp atışı | Cinsiyet |
Yaş 26_Citlembik_ bubblesdeniz S sed106 Prizma00 kızlar tebrik ederim sağlıkla gelsin bebeğiniz. İsterseniz sizi de listeye ekleyebiliriz
Kuzum eşim çalışıyor diye akşama aldik randevuyu 6 da. Çok heyecanliyim. Bugün tam 5 haftalık olduk. Inşallah sağlıkla görürüz keseyiGünaydın, bugün kontrolün vardı sanırım inşallah güzel haberlerle gelirsin
Banu çiftçiyi indirdim şimdi senden duyup inceliyorum canım. Teşekkürler. Bu arada akşam ultrason görüntüsüyle bekliyoruz seniKızlar bu arada uygulama kullanıyormusnuz. Ben dr. Banu çiftçi, happymom, premom kullanıyorum. Işte bebegin gelişim evrelerini filan veriyor her biri güzeller özellikle dr banu çiftçi ninki. Video ile anlatımı filan var hafta hafta. Tavsiye ederim
Teşekkürleerr_Citlembik_ bubblesdeniz S sed106 Prizma00 kızlar tebrik ederim sağlıkla gelsin bebeğiniz. İsterseniz sizi de listeye ekleyebiliriz
Zaman da geçmez şimdi:) Hadi bakalım ilk fotoğrafını bekliyoruz bebenin:)Kuzum eşim çalışıyor diye akşama aldik randevuyu 6 da. Çok heyecanliyim. Bugün tam 5 haftalık olduk. Inşallah sağlıkla görürüz keseyi
:)) Allah'ım siyah bir benek amma pek güzelBu da dünden ilk fotoğrafımıııız
Boyutu 7.5 cm olamaz ama demi? 7.5mm mi?Bu da dünden ilk fotoğrafımıııız
Sizinle günlerimiz ayni.jnsallah sağlıcakla vaktinde aliriz kucağımıza.Yaş 26
Son adet 3 mart
Beklenen doğum 8 aralık
1. Çocuk
Eklerseniz çok sevinirim
Ben kullanıyorum Banu Çiftçi zaten çok severim kendisini instagramdanda çokkkk uzun zamandır takip ediyorumKızlar bu arada uygulama kullanıyormusnuz. Ben dr. Banu çiftçi, happymom, premom kullanıyorum. Işte bebegin gelişim evrelerini filan veriyor her biri güzeller özellikle dr banu çiftçi ninki. Video ile anlatımı filan var hafta hafta. Tavsiye ederim