- 20 Kasım 2017
- 1.831
- 3.107
- Konu Sahibi Summerwinter
Süperrr darısı hepimize inşBu da dünden ilk fotoğrafımıııız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süperrr darısı hepimize inşBu da dünden ilk fotoğrafımıııız
Banu hoca mükemmel bi doktor ist da olsam kesin ona giderdimBanu çiftçiyi indirdim şimdi senden duyup inceliyorum canım. Teşekkürler. Bu arada akşam ultrason görüntüsüyle bekliyoruz seni
Oy oy oy annesi❤ maşallah sağlıkla büyüsun. Kalp atışını da duyalım inşallah keseyi kaçıncı haftada gördünüz canim hafta gün olarakBu da dünden ilk fotoğrafımıııız
Geçmiyor harbi. Inşallah kuzummZaman da geçmez şimdi:) Hadi bakalım ilk fotoğrafını bekliyoruz bebenin:)
Çok tatlı bilgili bi doktor. Uygulaması da güzel bayaBen kullanıyorum Banu Çiftçi zaten çok severim kendisini instagramdanda çokkkk uzun zamandır takip ediyorum
Yanı kuzum keseyi hcg değeri ortalama 2000 üstü vajinadan 6000 üstü filan üstten görüyorlar. Yanı adetin üzerinden bi 10 geçince doktora gidince hcg testi istemiyor onlar direkt ultrasonla takip ediyorlar.Günaydın herkese, benim merak ettiğim bir şey var şimdi biz kese ve kalp atışını sat a göremi görüp duyuyoruz yoksa beta hcg değerine göremi
eğer betaya göre ise bu değerler kaç olmalı
Kese beta ya göre biraz canım beta bin ile 3bin arası olduğu zaman 4 4 bucuk haftalık oluyo muhtemel kese görünür kalp atışı da keseyi görmeden Bi hafta 10 gün sonraGünaydın herkese, benim merak ettiğim bir şey var şimdi biz kese ve kalp atışını sat a göremi görüp duyuyoruz yoksa beta hcg değerine göremi
eğer betaya göre ise bu değerler kaç olmalı
Keseyi görürüz inşallah da kalp atışı için çok erken kuzum tam 5 haftalık olduk bugünSummerwinter kalp atısı duyucakmısın acaba konturolunu heycanla bekliyorum
Teşekkür ederim kuzum inşallah sağlıcakla gelir, tabiki ekleyebilirsiniz
Oy maşallah kuzum. 6. Haftada kalp atışı duyulmaya başlıyor. Inşallah sağlıkla duyarsın istersen bilgilerini ver seni de ilk sayfadaki listeye ekleyelimMerhaba kizlar dün hamile oldugumu ogrendim beta degerim 5000 cikti ve kesemizide gördük haftaya da doktor kalp atisina bakalim dedi haftaya 6 haftalik oluyormus kalp atisi duyulur mu
Inşallah canim ilk sayfadaki bilgileri verirsen eklerim kuzumTeşekkür ederim kuzum inşallah sağlıcakla gelir, tabiki ekleyebilirsiniz
Yanı kuzum keseyi hcg değeri ortalama 2000 üstü vajinadan 6000 üstü filan üstten görüyorlar. Yanı adetin üzerinden bi 10 geçince doktora gidince hcg testi istemiyor onlar direkt ultrasonla takip ediyorlar.
Adet döngüsünde herkesin yumurtlama zamanı farklı olduğu için son adet tarihi baz alınıyor gebelik hesabında.
Ya mesela ben pazartesi büyük ihtimalle gidicem doktora ama ben kendimden yola çıkırak söylüyorum regl 5 gün geçince benim beta 16000 çıktı.Kese beta ya göre biraz canım beta bin ile 3bin arası olduğu zaman 4 4 bucuk haftalık oluyo muhtemel kese görünür kalp atışı da keseyi görmeden Bi hafta 10 gün sonra
Tamam olur canim birde beta degerim normal mi tecrubeli olanlarOy maşallah kuzum. 6. Haftada kalp atışı duyulmaya başlıyor. Inşallah sağlıkla duyarsın istersen bilgilerini ver seni de ilk sayfadaki listeye ekleyelim
Kaç hafta kaç günlük oluyorsun doktora gideceğin günYa mesela ben pazartesi büyük ihtimalle gidicem doktora ama ben kendimden yola çıkırak söylüyorum regl 5 gün geçince benim beta 16000 çıktı.
O halde ben gittiğimde kalp atışı falanda duyarmıyım onu hesaplamaya çalışıyorum perşembe 16000 Rabbim nasip ederse pazartesi 30BİN olur ozaman
Insallah sağlıkla gelir mucizen beta değeri erken dollenme geç döllenmeye göre değişiyor. Sen artık keseyi görmüşsün önemli olan o kuzum. Sırada kalp atışı var onu da sağlıkla duy sağlıkla ilerlesinTamam olur canim birde beta degerim normal mi tecrubeli olanlar
Sat 27 şubat
Yaş 27
Yillar sonra gelen ilk mucizem
5+0 benim betam bu haftaya göre coşmuş bence yanlışmı yaptılar onuda anlamadımKaç hafta kaç günlük oluyorsun doktora gideceğin gün