- 22 Haziran 2020
- 176
- 120
- 36
- Konu Sahibi Summerwinter
Daha şimdiden böyleyiz ilerleyen günlerde nasıl olacak acabaBende de var mide bulantısı ve çok sık başım dönüyor gözlerim kararıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha şimdiden böyleyiz ilerleyen günlerde nasıl olacak acabaBende de var mide bulantısı ve çok sık başım dönüyor gözlerim kararıyor.
Hiç şikayet edemiyorum, çok bekledim çekicez kahrını napalımDaha şimdiden böyleyiz ilerleyen günlerde nasıl olacak acaba
Aynen öyle canimmm ❤Hiç şikayet edemiyorum, çok bekledim çekicez kahrını napalım
Son adet tarihi :26şubatSon adet tarih, Beklenen doğum tarihi yaşınız kaçıncı çocuk. ❤
Yaşın canim?Son adet tarihi :26şubat
Beklenen doğum tarihi: 3 Aralık 2021
İlk çocuk
Teşekkür ederim. Beni listeye kalp atışını duyunca ekleyin olur mu? Daha önce kalp atışı olmadığı için bir kaybım oldu çünkü. O zamanki topige gidip beni silin demek çok zor olmuştu. O yüzden bekleyelim biraz.Artemissisipi canim tebrik ederim. Istersen listeye seni de ekleyelim❤
2 tane kaybım var canim.seni çok iyi anliyorum.. sen ne zaman istersen ekleriz.. dilerim sağ salim kucağına almak nasip olur canim❤Teşekkür ederim. Beni listeye kalp atışını duyunca ekleyin olur mu? Daha önce kalp atışı olmadığı için bir kaybım oldu çünkü. O zamanki topige gidip beni silin demek çok zor olmuştu. O yüzden bekleyelim biraz.
Amin. Dilerim hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi.2 tane kaybım var canim.seni çok iyi anliyorum.. sen ne zaman istersen ekleriz.. dilerim sağ salim kucağına almak nasip olur canim❤
25Yaşın canim?
Benim de bir tane kaybım var, Rabbim bir daha yasatmasin inşallahTeşekkür ederim. Beni listeye kalp atışını duyunca ekleyin olur mu? Daha önce kalp atışı olmadığı için bir kaybım oldu çünkü. O zamanki topige gidip beni silin demek çok zor olmuştu. O yüzden bekleyelim biraz.
Amin. Kimseye yaşatmasın Rabbim. Sağlıcakla doğsun bütün bebekler. Sağlıklı ömürleri olsun inşallah.Benim de bir tane kaybım var, Rabbim bir daha yasatmasin inşallah
Geldim geldim@Lavinya3458 oglak85 kızlar tebrikler. Sağlıcakla ilerlesin süreciniz. Sizi de listeye ekleyelim isterseniz ❤
Dun geceden beri midem yanıyor benim. Gece baya zor geçti. Bugunde bütün gün gözüm karardı. Bende bas donmesi cok oluyor ya. Öğrenmeden önce bas donmesi baslamistiBende de var mide bulantısı ve çok sık başım dönüyor gözlerim kararıyor.
Güzel beslen canım ve bolca dinlen. Her gebelik farklı oluyor işte. Bu minnoşlar zorlu geliyor demek kiDun geceden beri midem yanıyor benim. Gece baya zor geçti. Bugunde bütün gün gözüm karardı. Bende bas donmesi cok oluyor ya. Öğrenmeden önce bas donmesi baslamisti
Keske dinlenebilsem çalışıyorum. Ve çoğunlukla okulda ayaktayken cok oluyor. Baya baya bunalıyorum teneffüs yolu bekliyorum :) arkadaşım daha cok erken bu kadar belirtiye kaptirma kendini diyorGüzel beslen canım ve bolca dinlen. Her gebelik farklı oluyor işte. Bu minnoşlar zorlu geliyor demek ki
Hımm zor evet haklısın. Evet erken aslında ama ben de sıkıntı yaşıyorum çoğunlukla, çok sarsıcı olmasa da.. Ama bunlar bi vitamin eksikliğinden ya da demir, kan eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir. Doktora gittiğinde belli olur zaten. Benimki ondan muhakkak. Akdeniz anemisi olduğu için kan ve demir yerlerde.. Ne zaman gideceksin doktora?Keske dinlenebilsem çalışıyorum. Ve çoğunlukla okulda ayaktayken cok oluyor. Baya baya bunalıyorum teneffüs yolu bekliyorum :) arkadaşım daha cok erken bu kadar belirtiye kaptirma kendini diyor
Arkadasimda vardi onu da dönem dönem zorlandı Akdeniz anemisi. Allah kolay geçirsin. Benim değerlerim her zaman çok düşüktü. Sindirim sistemim demir emilimi yapmiyormus benim. O yuzden ilaçta içsem cok fark etmiyor. Serum yaptırıyorum ara ara. Bide vitaminler benim depom yok benim yediğim beni bir kaç günlük götürüyor. 1 hafta kendime dikkat etmesem hemen sallanirim. Herkes hamilelikte ne yapacaksin der dururdu. Yasta 33 mecbur şimdiden sarsıyor demekki.Hımm zor evet haklısın. Evet erken aslında ama ben de sıkıntı yaşıyorum çoğunlukla, çok sarsıcı olmasa da.. Ama bunlar bi vitamin eksikliğinden ya da demir, kan eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir. Doktora gittiğinde belli olur zaten. Benimki ondan muhakkak. Akdeniz anemisi olduğu için kan ve demir yerlerde.. Ne zaman gideceksin doktora?
Hoş geldin canim. Maşallah sağlıkla gelsin bebisin dun geceden beri benimde sol kasik ağrıyor bacağıma vuruyor hafif hafif.Herkese merhaba.
Yaşım 36
9.5 yaşında bir oğlum
4.5 yaşında ikiz kızlarım var.
Sat;2 mart
Beklenen doğum tarihi 7 aralık görünüyor.
Doktora gitmedim sağlıkçı olmama rağmen. Evde idrar testinde çıktı. Henüz sol kasık çekmesi hariç hiçbir belirtim yok.