- 22 Haziran 2020
- 176
- 120
- 36
-
- Konu Sahibi Summerwinter
Ilk haftalarda oluyor diyolar. Ara ara da kasiklarımda minik ağrılar oluyor geçiyor. keseyi ve kalp atışını duysaydık rahatliyacaktikBendede var o biraz yanlız hamileliğimi öğrendikten sonra oldu psikolojik mi acaba diyorum yoksa
Aynen öyle ya çok korkuyorum bişey olursa die 4yıl bekledik nerdeyseIlk haftalarda oluyor diyolar. Ara ara da kadınlarımda minik ağrılar oluyor geçiyor. keseyi ve kalp atışını duysaydık rahatliyacaktik
Bende şimdilik yorgunluk dışında bir şey yok bakalım zamanla nasıl olacakKızlar merhaba hafif hafif mide bulantim oluyor, sizler de durumlar nasıl?
Allah korusun kuzum senide hepimizde. Tabiki 4 yıl uzun bir süre.. inşallah sağlıkla kucağına alirsin canimmmAynen öyle ya çok korkuyorum bişey olursa die 4yıl bekledik nerdeyse
Burda okumadım kuzum yanlış hatırlamıyorsamTSH burda birinin mi yüksek çıkmıştı benim 7 ye çıkmış
İnşallah canım rabbim herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah kucağımıza alırızAllah korusun kuzum senide hepimizde. Tabiki 4 yıl uzun bir süre.. inşallah sağlıkla kucağına alirsin canimmm
Rabbim sağlıkla sürecinizin ilerlemesini sağlasın. Güzel düşünelim her şey güzel olsun inşallah canimAynen öyle ya çok korkuyorum bişey olursa die 4yıl bekledik nerdeyse
İnşallah canım mübarek günlerde öğrendik Allah’ın izniyle hiç bişey olmıycak rabbim ol derse olurRabbim sağlıkla sürecinizin ilerlemesini sağlasın. Güzel düşünelim her şey güzel olsun inşallah canim❤
Tamam canım diğer gruptadır ozamanBurda okumadım kuzum yanlış hatırlamıyorsam
Bu arada tsh değerlerini bilmiyorum normali nedir.. eğer yuksekse senin doktora git kuzum ilac verir. Gebeliktw kullananlar var cunkuTSH burda birinin mi yüksek çıkmıştı benim 7 ye çıkmış
Ben zaten normaldede kullanıyorum canım ama gebelikte yeterli gelmemiş demekki ilacım dozunu ayarlarlar artık ama şuan çok korktum inş bi zararı olmamıştır bebişeBu arada tah değerlerini bilmiyorum normali nedir.. eğer yuksekse senin doktora git kuzum ilac verir. Gebeliktw kullananlar var cunku
Sen canini sikma kuzum bisey olmamıştır. Vakit kaybetmeden bi doktora görün sadece. Seni rahatlatir doktor en azindanBen zaten normaldede kullanıyorum canım ama gebelikte yeterli gelmemiş demekki ilacım dozunu ayarlarlar artık ama şuan çok korktum inş bi zararı olmamıştır bebişe
Maşallah kuzum bebiş büyüyor işte ne güzel. Çok güzel kese gözükür bu değerdeKızlar beta 16000 çıkmış bu ne acaba
MaşaAllahta biraz yüksek görünce şaşırdım ayyy bugün fena gerginim sonuçlardan dolayı pazartesi randevu aldım doktoruma geç gidecektim ama mecbur gitmem lazım ilaç değiştirecek Rabbim her zaman güzel haberlere uyandırsın bizi hayırlı olanı nasip etsinMaşallah kuzum bebiş büyüyor işte ne güzel. Çok güzel kese gözükür bu değerde
Bende de var mide bulantısı ve çok sık başım dönüyor gözlerim kararıyor.Kızlar merhaba hafif hafif mide bulantim oluyor, sizler de durumlar nasıl?
Iyi yapmissin canim. . Inşallah hepimiz güzel haberler alırız canimMaşaAllahta biraz yüksek görünce şaşırdım ayyy bugün fena gerginim sonuçlardan dolayı pazartesi randevu aldım doktoruma geç gidecektim ama mecbur gitmem lazım ilaç değiştirecek Rabbim her zaman güzel haberlere uyandırsın bizi hayırlı olanı nasip etsin
Hamilelik bilgilerini girsene canım altta da kaçıncı haftadasin görelim, ben onları okumayı bile seviyorumKızlar beta 16000 çıkmış bu ne acaba
Giricem canım senden 2 gün sonra görünüyor benim tahmini doğumHamilelik bilgilerini girsene canım altta da kaçıncı haftadasin görelim, ben onları okumayı bile seviyorum