- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- Konu Sahibi Summerwinter
- #3.341
Insallah canim duamız o yönde ❣İnşallh canım zaten testi 1 saat önce yaptım yani 13.günümde bitiyor artık iğne değil herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim duamız o yönde ❣İnşallh canım zaten testi 1 saat önce yaptım yani 13.günümde bitiyor artık iğne değil herhalde
Benim çıktıKızlar göbüşleriniz çıktımı
Tühyuzumde kullaniyordum aslinda sadece oraya etki etmez diye.birakayim madem önerilmiyorsaHamilelikte bu tarz şeyler yapılmıyor kuzum. O makinayı da kullanma.
Kuzum benimde seninkinin bı tık küçüğü ama oğlumda senin gibiydim bu hem zayıf olmanın hemde iç karının dar olmasının etkisi.birde progestan veya iğnesini kullanıyorsan onunda etkisi çok oluyor.çok tatlış bı göbiş olmuşHanımlar merhaba karnı erken çıkan var mı ben 50 kiloyum ilk gebeliğim 11. Haftadayız sanki çok erken çıktı acaba kötü birşey mi var bebeğin kalbi felan durdu da o yüzden mi bu şişliğim sıkmasın diye bol şeyler giydiğim için çevrem pek farketmiyor ama benim dikkatimi çekiyordu şuan bu halde endişelenmeli miyim??
İlikle düğme arasına paket lastiği takarak kullanabilirsin kotları bir süre daha.hamile pantolanlari karnı sardığı için sıcak oluyor ve bakalım bu yaz nasıl geçerÇok teşekkür ederim evet güzel ama hep bol giyiyorum zaten geçen haftalardan anladım büyüdüğünü kotlarımın düğmesini zor kapatıyorum ama kapatınca da sımmmsıkı sıkıyor beni pzt günü işe kotla gitmiştim tişörtün altından düğme fermuar geri açıp çalıştım o an karar verdim artık kot giyemediğime
Bundan öncekinden hiç abartmıyorum adımımı nereye atarsam o tarafa düşüyordu karnım.hem ilaçlar hemde boyumun kısa olması kocaman bı karın oluşturmuştu ve paşanın hiç gelmeye niyeti yoktu.hiç korkma o kendine yer bulur.ay doğum yaptığımın ertesi günü hastane koridorunda yürüyorum karnım okadar küçük geliyor ki gözüme kadının biri geldi doğum ne zaman diye sordu kalmıştım öyleceBizde karın esnemediği için bebek sıkışınca suyu gelmiş annemin
Kilom aynı ama pantolon giyemiyorum artik işe giderken bi kac kere giydim düğme açik gezdim hep bir de erkeklerle calisiyorum tayt ve eşimin tişörtleriyle geziyorum su anKızlar göbüşleriniz çıktımı
Lazer uygun bulunmuyor. Seanslarim bitmek uzereydi ara verdim. Bu arada ciddi bir artis oldu gebelikten sonra yatirmak daha mantikliymis.Kizlarrrr yine ben yine soruhamilelikte lazer yaptiriyormusunuz?ya da bu evde lumealar falan vardi ya onlardan yapilir mi acaba?
siz ferah ferah yürürken o gelip küfür gibi ne zaman diye sordu birde ah bu insanlarrrBundan öncekinden hiç abartmıyorum adımımı nereye atarsam o tarafa düşüyordu karnım.hem ilaçlar hemde boyumun kısa olması kocaman bı karın oluşturmuştu ve paşanın hiç gelmeye niyeti yoktu.hiç korkma o kendine yer bulur.ay doğum yaptığımın ertesi günü hastane koridorunda yürüyorum karnım okadar küçük geliyor ki gözüme kadının biri geldi doğum ne zaman diye sordu kalmıştım öylece
Çok gçmiş olsun, bebişinizin iyi olmasına çok sevindim ama yatsamıydnz acaba hastanede neden istemedinizKızlar bugün uyandım ve lavaboya gittiğimde çok fazla çamur gibi akıntı yaşadım.ömrden ömür gitti.herkes hamilelikte mide bulantısı kusma yaşar bende kanama.özeldeki Dr artmazsa sıkıntı yok artarsa gel bakalım dedi.devletteki Dr şansıma acilde nöbetçiymiş oda hastaneye yaptıralım dedi.hastaneye yatmayı kabul etmedim ve eve döndüm.bu drların biri çok rahat diğeri çok evhamlı mı anlamadım.pazartesi yaptırdığım protena iğnesini yeniden yaptırdı devletteki birde progestan fitil verdi.fitili kullanmadım daha ama kesildi şimdilik.kuzumda da bir sıkıntı yoktu çok şükür.kalp atışı falan normaldi.
Çok geçmiş olsun kuzum. Insallah bidaha olup seni korkutmaz.. bebişin iyi olsun gerisi boş ❣Kızlar bugün uyandım ve lavaboya gittiğimde çok fazla çamur gibi akıntı yaşadım.ömrden ömür gitti.herkes hamilelikte mide bulantısı kusma yaşar bende kanama.özeldeki Dr artmazsa sıkıntı yok artarsa gel bakalım dedi.devletteki Dr şansıma acilde nöbetçiymiş oda hastaneye yaptıralım dedi.hastaneye yatmayı kabul etmedim ve eve döndüm.bu drların biri çok rahat diğeri çok evhamlı mı anlamadım.pazartesi yaptırdığım protena iğnesini yeniden yaptırdı devletteki birde progestan fitil verdi.fitili kullanmadım daha ama kesildi şimdilik.kuzumda da bir sıkıntı yoktu çok şükür.kalp atışı falan normaldi.
Geçmiş olsun. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallahKızlar bugün uyandım ve lavaboya gittiğimde çok fazla çamur gibi akıntı yaşadım.ömrden ömür gitti.herkes hamilelikte mide bulantısı kusma yaşar bende kanama.özeldeki Dr artmazsa sıkıntı yok artarsa gel bakalım dedi.devletteki Dr şansıma acilde nöbetçiymiş oda hastaneye yaptıralım dedi.hastaneye yatmayı kabul etmedim ve eve döndüm.bu drların biri çok rahat diğeri çok evhamlı mı anlamadım.pazartesi yaptırdığım protena iğnesini yeniden yaptırdı devletteki birde progestan fitil verdi.fitili kullanmadım daha ama kesildi şimdilik.kuzumda da bir sıkıntı yoktu çok şükür.kalp atışı falan normaldi.
Fitili muhakkak kullan canım sakın kullanmamazlık yapma bol bol dinlen iş yapma bende öyle oldum 1 hafta istiraat ettim evde geçti ama fitile devam ediyorumKızlar bugün uyandım ve lavaboya gittiğimde çok fazla çamur gibi akıntı yaşadım.ömrden ömür gitti.herkes hamilelikte mide bulantısı kusma yaşar bende kanama.özeldeki Dr artmazsa sıkıntı yok artarsa gel bakalım dedi.devletteki Dr şansıma acilde nöbetçiymiş oda hastaneye yaptıralım dedi.hastaneye yatmayı kabul etmedim ve eve döndüm.bu drların biri çok rahat diğeri çok evhamlı mı anlamadım.pazartesi yaptırdığım protena iğnesini yeniden yaptırdı devletteki birde progestan fitil verdi.fitili kullanmadım daha ama kesildi şimdilik.kuzumda da bir sıkıntı yoktu çok şükür.kalp atışı falan normaldi.
Benimde göbül çıktı pantolonlar dar geliyor 2 tane hamişlik pantolonu aldımKilom aynı ama pantolon giyemiyorum artik işe giderken bi kac kere giydim düğme açik gezdim hep bir de erkeklerle calisiyorum tayt ve eşimin tişörtleriyle geziyorum su an
Benimde öyle kuzum yaaa benimde çıktı hakket çok erken değilmiHanımlar merhaba karnı erken çıkan var mı ben 50 kiloyum ilk gebeliğim 11. Haftadayız sanki çok erken çıktı acaba kötü birşey mi var bebeğin kalbi felan durdu da o yüzden mi bu şişliğim sıkmasın diye bol şeyler giydiğim için çevrem pek farketmiyor ama benim dikkatimi çekiyordu şuan bu halde endişelenmeli miyim??
Bende de olmustu sonra kesildi bidaha da yasamadim cok sukur baya gelmisti kalp atisini duymayacam kesin diye gttim ama duydum ve suan guzel devam ediyorKızlar bugün uyandım ve lavaboya gittiğimde çok fazla çamur gibi akıntı yaşadım.ömrden ömür gitti.herkes hamilelikte mide bulantısı kusma yaşar bende kanama.özeldeki Dr artmazsa sıkıntı yok artarsa gel bakalım dedi.devletteki Dr şansıma acilde nöbetçiymiş oda hastaneye yaptıralım dedi.hastaneye yatmayı kabul etmedim ve eve döndüm.bu drların biri çok rahat diğeri çok evhamlı mı anlamadım.pazartesi yaptırdığım protena iğnesini yeniden yaptırdı devletteki birde progestan fitil verdi.fitili kullanmadım daha ama kesildi şimdilik.kuzumda da bir sıkıntı yoktu çok şükür.kalp atışı falan normaldi.
Bilmem ki normal demek ki ben baktım sabah yoktu karnım ama 1 poğaça 1 tane meyve yedim aynı fotodaki hale döndü çok garipBenimde öyle kuzum yaaa benimde çıktı hakket çok erken değilmi
Karnımız neysede kilo çok almayalım inş ben ondan da korkuyorum benim bünye almaya çok müsait çünküBilmem ki normal demek ki ben baktım sabah yoktu karnım ama 1 poğaça 1 tane meyve yedim aynı fotodaki hale döndü çok garip