- Konu Sahibi Summerwinter
- #3.301
Doğum paketi hakkında bilgi.verirmisin birazcık bende istiyorum amaEvet bi tık pahalı canim. Doğum paketi aldik. Yoksa zor yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum paketi hakkında bilgi.verirmisin birazcık bende istiyorum amaEvet bi tık pahalı canim. Doğum paketi aldik. Yoksa zor yani
500 muayene ücreti. Ama bi kaç kere muayene ediyor tekrar ücret almıyor hocaKendi kliniginde ne kadar oluyor ucretler.merak ettimbenim gittigim ozel ama devletten farki yok resmen
Kan testi verecektiniz verdiniz miOluyor 12.bazen 10.güne kadar etkisi oluyor 13.14.günler gebelik varsa çıkıyor genelde
Kuzu kan alıyorlar koldan, kanda 2 ayrı proteine bakıyorlar istatistiki olarak, sonra ense kalınlığı burun kemiği ölçümleri yapılıyor. Karından ultrason ile. Down Sendromu vb. Var mı bebekte bunun için aslında ikili tarama..Kizlar 12.haftada ne testleri yapiliyor.ikili diye biliyorum ama ne oluyor o tam olarak.ulturason mi,vajinal ultrason mi.kan mi veriyoruz koldan mi veriyoruz veriyorsakamacimiz ne?neyi ogrenmeliyiz neyi sormaliyizcok soru sordum basim dondu
Hangi hocayı seçerseniz seçin özel tercih ediyorsanız paket olayı mantıklı hesaplı oluyor..hocaların ank da muayene ücreti gerçekten pahalı doc prof şeklinde ücret artıyor. 350 500 700 değişiyor yani.Doğum paketi hakkında bilgi.verirmisin birazcık bende istiyorum ama
Akşam vereceğimKan testi verecektiniz verdiniz mi
Bendede dün aldılar 2 hafta sonrasına hazır olsun diye tek tüp kan bide idrar aldı sonucum da dün çıktı protein mi bakıyorlar ondanKuzu kan alıyorlar koldan, kanda 2 ayrı proteine bakıyorlar istatistiki olarak, sonra ense kalınlığı burun kemiği ölçümleri yapılıyor. Karından ultrason ile. Down Sendromu vb. Var mı bebekte bunun için aslında ikili tarama..
Kalp,karaciğer damarları beyin yapısı bunlarada baktı benim doktorum. Aslında cihazla ilgili. Ilk gebeligimde devlete gitmiştim orda bakmamıştı bunlara cihaz eski olduğu için göstermiyordu..
2 proteine bakıyorlar diye biliyorum,oranlarına göre olasılık veriyor doktorlar canimBendede dün aldılar 2 hafta sonrasına hazır olsun diye tek tüp kan bide idrar aldı sonucum da dün çıktı protein mi bakıyorlar ondan
Normal idrar ve kan benimkiler yaa belli ben oğlumda yaptırdım ama unutmuşum ya nasıl olduğunu 10 sene geçmiş yaa2 proteine bakıyorlar diye biliyorum,oranlarına göre olasılık veriyor doktorlar canim
Kaç haftalıktiniz sizNormal idrar ve kan benimkiler yaa belli ben oğlumda yaptırdım ama unutmuşum ya nasıl olduğunu 10 sene geçmiş yaa
Ben şuan 10 +2 canımKaç haftalıktiniz siz
Evet ikili tarama değildir normal kan testidir SizinkiBen şuan 10 +2 canım
Evet canım normal kan idrar almış baktım da detaylı Allah'ım korktuğumuza uğratmaz inş sağlıkla doğsun bebişlerimizEvet ikili tarama değildir normal kan testidir Sizinki
Ona 20. Haftada bakiyorlar dediler bende gelecek ay ozele gidecem devletteki doktor cok iyiydi ama cihazi iyi degildi malesefKuzu kan alıyorlar koldan, kanda 2 ayrı proteine bakıyorlar istatistiki olarak, sonra ense kalınlığı burun kemiği ölçümleri yapılıyor. Karından ultrason ile. Down Sendromu vb. Var mı bebekte bunun için aslında ikili tarama..
Kalp,karaciğer damarları beyin yapısı bunlarada baktı benim doktorum. Aslında cihazla ilgili. Ilk gebeligimde devlete gitmiştim orda bakmamıştı bunlara cihaz eski olduğu için göstermiyordu..
20 de detaylı ultrason oluyor. Bebeğin her şeyin bakılıyor canimm. Ah keşke devlette de iyi cihazlar olsaOna 20. Haftada bakiyorlar dediler bende gelecek ay ozele gidecem devletteki doktor cok iyiydi ama cihazi iyi degildi malesef
Aynen ama malesef imkanlari kisitli.evet detayli usgde ozele gidecem gidecegim doktorun normal ultrasonu da cok iyiymis kendini de cok iyi diye anlatiyorlar20 de detaylı ultrason oluyor. Bebeğin her şeyin bakılıyor canimm. Ah keşke devlette de iyi cihazlar olsa
Ay benim zaten yıllarca gördüğüm tedavilerden ötürü göbeğimde biriken bir yağlanma vardı. Daha hamile olmadan hamile zannediyorlardı diye göbeğim çeke çeke geziyordum. Şimdi kilomda artış olmadığı halde göbeğim azıcık şişti. Görenler 4-5 aylık hamile gibi duruyor diyorlar. Sanırım 2 aydan başladı yani bendeki şişme. Ama eski yağlanmalarla birlikte daha büyük zannediliyor.Kızlar göbüşleriniz çıktımı
Seninki çok düzenli şişmiş. Bende henüz girinti çıkıntılar var. Seninki daha doğal duruyor. Bende altta yağlanmalar da var çünkü. Korkma ya iç karnın küçüktür.Hanımlar merhaba karnı erken çıkan var mı ben 50 kiloyum ilk gebeliğim 11. Haftadayız sanki çok erken çıktı acaba kötü birşey mi var bebeğin kalbi felan durdu da o yüzden mi bu şişliğim sıkmasın diye bol şeyler giydiğim için çevrem pek farketmiyor ama benim dikkatimi çekiyordu şuan bu halde endişelenmeli miyim??
Olsun canım kilo bi şekilde verilirde sağlıklı olsunlarda bende çok kilo aldım göbek ondan heraldeAy benim zaten yıllarca gördüğüm tedavilerden ötürü göbeğimde biriken bir yağlanma vardı. Daha hamile olmadan hamile zannediyorlardı diye göbeğim çeke çeke geziyordum. Şimdi kilomda artış olmadığı halde göbeğim azıcık şişti. Görenler 4-5 aylık hamile gibi duruyor diyorlar. Sanırım 2 aydan başladı yani bendeki şişme. Ama eski yağlanmalarla birlikte daha büyük zannediliyor.