- 11 Nisan 2018
- 1.993
- 1.861
- Konu Sahibi Summerwinter
- #3.361
Benim kilom hep sabit 50 şuan 51 oldum bakalım ilerleyen günlerde ne olacakKarnımız neysede kilo çok almayalım inş ben ondan da korkuyorum benim bünye almaya çok müsait çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kilom hep sabit 50 şuan 51 oldum bakalım ilerleyen günlerde ne olacakKarnımız neysede kilo çok almayalım inş ben ondan da korkuyorum benim bünye almaya çok müsait çünkü
Bende 58.8dim şuan 60.2 aynen neolcak bakalım sağlıkla gelsin de yavrularımız inşBenim kilom hep sabit 50 şuan 51 oldum bakalım ilerleyen günlerde ne olacak
Valla ben anlamam ama istatistik falan nasil oluyor merak ediyorum atarmisin2 li test sonucumu atsam anlayan olur mu
Ben anlarım canım yardımcı olabilirm istersen2 li test sonucumu atsam anlayan olur mu
Canım siz cinsiyeti öğrendiniz miBen anlarım canım yardımcı olabilirm istersen
Doktorum beş hafte sonra gelin dedi 2 hafta geçti 3 haftal kaldı canım 21 haziranda öğrencez nasipseCanım siz cinsiyeti öğrendiniz mi
Herkes öğrenmiş ama benim doktorum hemen söylemiyormuş 16-17 hafta olmadan bizde 17 de öğrenecez daha önce gidinlerede aynısını yapmış sanırım değişiyor diye söylemiyor heyecanla bekliyoruzDoktorum beş hafte sonra gelin dedi 2 hafta geçti 3 haftal kaldı canım 21 haziranda öğrencez nasipse
Evet net gözüksün diye söylemiyordur canim. Olsun az kalmış ogrenmenize❣Herkes öğrenmiş ama benim doktorum hemen söylemiyormuş 16-17 hafta olmadan bizde 17 de öğrenecez daha önce gidinlerede aynısını yapmış sanırım değişiyor diye söylemiyor heyecanla bekliyoruz
Yaaaa annesi❣ maşallah onaŞöyle tepeden çekilmiş 2 bacak ve ortasında pipi fotoğrafı bırakarak, benim de oğlum olacağını bildirmiş olayıımm Her şey sağlıklı ilerliyor. ^^
Ben bir erkeğim diyor maşallah bebişineŞöyle tepeden çekilmiş 2 bacak ve ortasında pipi fotoğrafı bırakarak, benim de oğlum olacağını bildirmiş olayıımm Her şey sağlıklı ilerliyor. ^^
Evet canım sağolasınEvet net gözüksün diye söylemiyordur canim. Olsun az kalmış ogrenmenize❣
Canım bak tekrar test yaptım toplu aldığım için işte yapıyorum kan verdim ama yarın çıkacakKan testi verecektiniz verdiniz mi
Ben bir gün iyiysem bir gün kötüyüm. Mesela dün yemek yapacak kadar iyiyken bugün kahvaltı bile hazırlayamadım :/Merhaba arkadaşlar mide bulantilariniz ne durumda yani ne siklikla hergun oluyor mu bende bazen gun icinde 3 5 kez bazi gunler hic olmuyor acaba normal mi
Yani var çizgi kuzum. Varsa çok yeni.kan sonucu onemli inş gönlüne göre olur❣Canım bak tekrar test yaptım toplu aldığım için işte yapıyorum kan verdim ama yarın çıkacak
14. Gün bitiyor
Ben ve burdaki bazı hamisler 12 de öğrendi kuzum.. belki emin olamamistir o yüzden haftaya demiştir kuzuKızlar 12.haftam dolduğunda kontrole gittim test falan filan, doktor haftaya sonuçlar için çağırdı cinsiyeti de söylicem dedi. Acaba gördü de haftaya emin olalım mı dedi ki. 12. 13. Haftada cinsiyet öğrenen var mı
12 den sonra rahatlarsın kuzum inşallahBen bir gün iyiysem bir gün kötüyüm. Mesela dün yemek yapacak kadar iyiyken bugün kahvaltı bile hazırlayamadım :/
Amin canım inşallahYani var çizgi kuzum. Varsa çok yeni.kan sonucu onemli inş gönlüne göre olur❣
İnşallah canım gün sayıyorum resmen. Sonra diyorum ki bebiş sağlıklı olsun da gerisi önemli değil12 den sonra rahatlarsın kuzum inşallah