- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- Konu Sahibi Summerwinter
- #3.381
2. Trimester için balayı diyorlar ins öyle yasarizİnşallah canım gün sayıyorum resmen. Sonra diyorum ki bebiş sağlıklı olsun da gerisi önemli değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2. Trimester için balayı diyorlar ins öyle yasarizİnşallah canım gün sayıyorum resmen. Sonra diyorum ki bebiş sağlıklı olsun da gerisi önemli değil
Masallah 41 kereŞöyle tepeden çekilmiş 2 bacak ve ortasında pipi fotoğrafı bırakarak, benim de oğlum olacağını bildirmiş olayıımm Her şey sağlıklı ilerliyor. ^^
Oğlumda da olmuştu aslında sadece akıntı olduğu için yatmak istemedim.yapacaklari zaten igneydi onuda sağlık ocağında yaptırdım gerisi Allah'a emanet etmek ve beklemek olacaktı.doktoruma yatmak istemediğimi söyleyince oda burda da evde de olsan aynısı olacak zaten dedi dinlenmemi söylediÇok gçmiş olsun, bebişinizin iyi olmasına çok sevindim ama yatsamıydnz acaba hastanede neden istemediniz
Kuzum bu ikinci hamileliğim ve oğlumda yirmi gün sürmüştü bu durum Oğlumda hem fitil hemde iğneyi çok kullanmıştım.fitilim depo iğnesini kullanıyorum bundada haftada bir önlem amaçlı dün ekstra bir daha yaptırdı doktorum.akşama kadar geçmeseydi başlayacaktım ama çok şükür geçti.Fitili muhakkak kullan canım sakın kullanmamazlık yapma bol bol dinlen iş yapma bende öyle oldum 1 hafta istiraat ettim evde geçti ama fitile devam ediyorum
Kuzum sen kullan derim bak benim ilkden oldu 1 gün de bitti ertesi hafta bayramda yine geldi aman dikkat et ya Rabbim korktuğumuza uğratmasın inşKuzum bu ikinci hamileliğim ve oğlumda yirmi gün sürmüştü bu durum Oğlumda hem fitil hemde iğneyi çok kullanmıştım.fitilim depo iğnesini kullanıyorum bundada haftada bir önlem amaçlı dün ekstra bir daha yaptırdı doktorum.akşama kadar geçmeseydi başlayacaktım ama çok şükür geçti.
Allah bozmasın inşallah sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.bunda da benim bu üçüncü olduBende de olmustu sonra kesildi bidaha da yasamadim cok sukur baya gelmisti kalp atisini duymayacam kesin diye gttim ama duydum ve suan guzel devam ediyor
Amin canim insallahAllah bozmasın inşallah sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.bunda da benim bu üçüncü oldu
Sanırım doktor bakmadan e nabiza düşmüyor.hastanenin protokol numarası varsa hastanenin sisteminden görebilirsinKizlar ozel kan tahlili sonuclari e nabiza dusmuyor mu? Normalde devlette kan verdigimde sonuc gorunmese bile kan alindiktan sonra sistemde istenilenleein degerlerin isimleri gorunuyor. Ikili test sonucum enabizda yok bir hafta sonra demisti erken mi bakiyorum
Amin.hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza inşallahKuzum sen kullan derim bak benim ilkden oldu 1 gün de bitti ertesi hafta bayramda yine geldi aman dikkat et ya Rabbim korktuğumuza uğratmasın inş
Yok sanki baksam da nolcak doktor yorumlamadan ne anlicam ama merak isteSanırım doktor bakmadan e nabiza düşmüyor.hastanenin protokol numarası varsa hastanenin sisteminden görebilirsin
Yaa çok sevindim çok minnoşşş Benimde randevum tam 12+0 da ikili test için gidicem bende öğrenebilir miyim acabaKızım olacakmış topigin ilk kızı benden❤❤❤
Yaa hayırlı olsun benimde haftaya perşembe ikili testim var bende inşallah öğrenirim senin kaç haftalıktı ? Şimdi isim düşünmeye başlarsın artık sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimiziKızlar ben ne zamandir yazmıyordum. Ara ara okuyorum da. Benim de erkekmiş cuma gunu ikili taramada belli oldu :)
merhaba. ben de ayni durumdayim. cox bulantim var. mide eksimesi,bulanti,kusma hepsini yasiyorum. kahverengi kanamam da var. Allah yardimcimiz olsun.Kızlar iyi geceler ben 13. haftadayım ama hala mide bulantılarım halsizlik yorgunluk kendimi çok kötü hissediyorum ne zaman bitecek ,ne zaman gececek bu durum yaşayan ölü gibiyim valla ya
Insallah saglikla kucagina alirsin bebeyini canim.Kızım olacakmış topigin ilk kızı benden❤❤❤
Öğrenirsin inşallah kuzum sor mutlaka doktoruna ❣Yaa çok sevindim çok minnoşşş Benimde randevum tam 12+0 da ikili test için gidicem bende öğrenebilir miyim acaba
Oy maşallah kuzum oğluna arkadas olur, bu sene ciddi bir erkek bebiş haberi alıyoruzGünaydınlarrrr bizim cinsiyet belli oldu erkek
Bir oğlum vardı Allah ın izniyle ikinci gelecek Artık gelinlerimi severim kızım olarak mecbur