- 8 Ocak 2013
- 579
- 751
- Konu Sahibi Summerwinter
- #3.241
Çin ve japon takvimine bakmistim bende dogru cikmisti. Bir de 7-8. Haftalardaki ultrason goruntusunde plasenta sagda ise kiz solda ise erkek ihtimali on goruluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende erkek cikiyor hesaplamada....takvimden nasil kendim bakacagimi bilmiyorum daha dogrusu yasimi bilmiyorumrus takviminde de kiz cikiyor bendeYok cnim bende baktim erkek cikti ama baska uygulamasida var ondada kiz cikti? Peki sende ne cikti
Benim soldan bakmisti ultrasonda.o zaman plesanta soldadir dimi.yoksa bebegin kese icindeki durusuna gore mi bakiliyor......takvimde hesaplamadanmi yaptiniz yoksa o takvimden yas ay kendiniz mi baktinizÇin ve japon takvimine bakmistim bende dogru cikmisti. Bir de 7-8. Haftalardaki ultrason goruntusunde plasenta sagda ise kiz solda ise erkek ihtimali on goruluyor
Cnim hangi uygulama 2 tane var birinde kiz otekisinde erkek cikiyor benimkisiÇin ve japon takvimine bakmistim bende dogru cikmisti. Bir de 7-8. Haftalardaki ultrason goruntusunde plasenta sagda ise kiz solda ise erkek ihtimali on goruluyor
Kuzum farkı sitelerden baktım erkek çıkıyorSummerwinter cnim rica etsem bu cin takvimi hakkinda fikrin varmi acaba benmi yanlis ypiyorum. 29.9.1990 sat 14mart
Çok tsk ederim cnim sagolasinsaglikli sihatli dogsunlarda fark etmez ama nedense bu gebeligimde cok merak ediyorum diger ikisinde hic merak etmiyordum.Kuzum farkı sitelerden baktım erkek çıkıyor
Öğrenirsin yakında inşallah kuzum tabiki hepimizinki sağlıklı olsun insallah❣Çok tsk ederim cnim sagolasinsaglikli sihatli dogsunlarda fark etmez ama nedense bu gebeligimde cok merak ediyorum diger ikisinde hic merak etmiyordum.
Aynrn ınş hepsi saglikli sihatli dogarlar.....ya dun aksam cok siddetli kustum o saaten sonra sol kasigima bi batma oldu ve gece sabaha kadar dvm etti halada var acaba o zorlanmayla bi terslik olmamistir inş (sanci degil sadece bicak saplanir gibi)Öğrenirsin yakında inşallah kuzum tabiki hepimizinki sağlıklı olsun insallah❣
Yok kuzum olmamıştır. Bebek rahim icin de amniyon sıvısı ile korunuyor.Aynrn ınş hepsi saglikli sihatli dogarlar.....ya dun aksam cok siddetli kustum o saaten sonra sol kasigima bi batma oldu ve gece sabaha kadar dvm etti halada var acaba o zorlanmayla bi terslik olmamistir inş (sanci degil sadece bicak saplanir gibi)
Her bireyde değişir bulantı. Gün içinde zaman zaman. Bende cok yok mesela sabahları ac olunca oluyor bi tek canimMerhaba arkadaşlar mide bulantilariniz ne durumda yani ne siklikla hergun oluyor mu bende bazen gun icinde 3 5 kez bazi gunler hic olmuyor acaba normal mi
Nub dan anlamam ama erkek gibi sanki. Bi çıkıntı var gibi. Doktorunuz bir şey demedi miKızlar nub teorisinden anlayanlar var mı 12+4 bebeğim cinsiyet tahmini yapar mısınız?
11+4te Doktor söylemişti bana. Bence gitseniz belli olurKızlar nub teorisinden anlayanlar var mı 12+4 bebeğim cinsiyet tahmini yapar mısınız?
Kıza benzettim ama daha erken dediKızlar nub teorisinden anlayanlar var mı 12+4 bebeğim cinsiyet tahmini yapar mısınız?
Kıza benzettim ama daha erken dediNub dan anlamam ama erkek gibi sanki. Bi çıkıntı var gibi. Doktorunuz bir şey demedi mi
Canim ozelemi gittinKıza benzettim ama daha erken dedi
Sağlıkla inşallah gönlünüzdeki gibi olur ❣Kıza benzettim ama daha erken dedi
Evet canımCanim ozelemi gittin