- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- Konu Sahibi Summerwinter
- #3.281
Çatlama iğnesinin bi etkisi oluyor mu bilmiyorum.. hiç kullanmadım çünkü. Inş bebistir❣Evet silik çizgi 13. Gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatlama iğnesinin bi etkisi oluyor mu bilmiyorum.. hiç kullanmadım çünkü. Inş bebistir❣Evet silik çizgi 13. Gün
Ay keşke sıraydın yaaaa söylerdi kuzumben de bugün ikili test için gittim. Bir yüz üstü bir kafa aşağı döndü durdu ölçemedi doktor artık en iyi ölçümü seçelim dedi bakalım ne çıkacak :)
cinsiyeti ben çok merak ediyordum bir hafta öncesine kadar ama artık sormamaya karar verdim doktor ne zaman söylerse o zaman öğrenirim dedim:)
Allah razı olsun canım benim Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatllar nasip etsin hepimize inşallah olmayanlarada tez zamanda nasip etsin takip ediyorum çağrı hocayı canım çok iyi bir doktor evet ama muaynesi pahalıdır tahminimceAh kuzum.gönlüne göre olsun inşallah bi oğlun varmış bir de kizin olsa güzel olur.
Çağrı gülümser hoca var, kendi kliniği var ona gidiyorum canim.instagrami var bakabilirsin kuzum ordan
aynen muhtemelen söylerdi ama sormamaya karar verdim:)Ay keşke sıraydın yaaaa söylerdi kuzum
Evet bi tık pahalı canim. Doğum paketi aldik. Yoksa zor yaniAllah razı olsun canım benim Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatllar nasip etsin hepimize inşallah olmayanlarada tez zamanda nasip etsin takip ediyorum çağrı hocayı canım çok iyi bir doktor evet ama muaynesi pahalıdır tahminimce
Çok hafif var canim, dar bi kıyafet giyersem belli oluyorKızlar göbüşleriniz çıktımı
Alt göbek sertlelti belli olmaya başladı artık. Benimde en merak ettiğim hareket hissetmeye başlayan varmı Bi arkadaşım 3 aylıkken elimle hissediyordum dedi uzanıp göbeğine koyup kıpırtı şeklinde akşam denedim sabah denedim malesef tık yok normaldir inşallah. ikinci gebelik bideKızlar göbüşleriniz çıktımı
Benimde var gibi ama emin olamıyorum kendi göbeğim bebkmiÇok hafif var canim, dar bi kıyafet giyersem belli oluyor
Bağırsak hareketleride olabilir arkadaşınınkı daha çok küçük değilmi hissedilmesi içinAlt göbek sertlelti belli olmaya başladı artık. Benimde en merak ettiğim hareket hissetmeye başlayan varmı Bi arkadaşım 3 aylıkken elimle hissediyordum dedi uzanıp göbeğine koyup kıpırtı şeklinde akşam denedim sabah denedim malesef tık yok normaldir inşallah. ikinci gebelik bide
Bencede 3 aylıkken kendisi içerde tamam oynarmış ama sen hissedemezmişsin bence o arkadaşının göbek serimesi felanmıştır :) bende elim göbegimde beklıyorum ama yok :)Alt göbek sertlelti belli olmaya başladı artık. Benimde en merak ettiğim hareket hissetmeye başlayan varmı Bi arkadaşım 3 aylıkken elimle hissediyordum dedi uzanıp göbeğine koyup kıpırtı şeklinde akşam denedim sabah denedim malesef tık yok normaldir inşallah. ikinci gebelik bide
ben de hafif hafif hissediyor gibiydim ikinci hamileliğim bu arada bu sabah doktor muayenesinde bi baktım benim hareket hissettiğim yerin çok çok alt tarafında bir yerleşimi var kesenin:) aynen çok erken henüz. gazdır bence de:)Alt göbek sertlelti belli olmaya başladı artık. Benimde en merak ettiğim hareket hissetmeye başlayan varmı Bi arkadaşım 3 aylıkken elimle hissediyordum dedi uzanıp göbeğine koyup kıpırtı şeklinde akşam denedim sabah denedim malesef tık yok normaldir inşallah. ikinci gebelik bide
Kendi kliniginde ne kadar oluyor ucretler.merak ettimbenim gittigim ozel ama devletten farki yok resmenEvet bi tık pahalı canim. Doğum paketi aldik. Yoksa zor yani
Doğru canım hayırlısı olsun sağlıkla gelsin ler inş Rabbim hepimizin yardımcısı olsunEvet bi tık pahalı canim. Doğum paketi aldik. Yoksa zor yani
Evet benim çıktı 10 haftalık olduğum haldeKızlar göbüşleriniz çıktımı
ben de hafif hafif hissediyor gibiydim ikinci hamileliğim bu arada bu sabah doktor muayenesinde bi baktım benim hareket hissettiğim yerin çok çok alt tarafında bir yerleşimi var kesenin:) aynen çok erken henüz. gazdır bence de:)
Bağırsak hareketleride olabilir arkadaşınınkı daha çok küçük değilmi hissedilmesi için
Bencede 3 aylıkken kendisi içerde tamam oynarmış ama sen hissedemezmişsin bence o arkadaşının göbek serimesi felanmıştır :) bende elim göbegimde beklıyorum ama yok :)
Bakalim artik ne olacakiki isim koyun birini sen diğerini eşin ortak noktada buluşun
Bakalim artık daha doğuma kadar ne olacakikimizin de içinize sinen ortak bir isim bularak
Oluyor 12.bazen 10.güne kadar etkisi oluyor 13.14.günler gebelik varsa çıkıyor geneldeÇatlama iğnesinin bi etkisi oluyor mu bilmiyorum.. hiç kullanmadım çünkü. Inş bebistir❣