- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 28
- Konu Sahibi Summerwinter
- #3.201
12.gün etki umarım gitmiştir yarın kan vereceğimEvet var tatlım. Kanda da görürsün zaten❣
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12.gün etki umarım gitmiştir yarın kan vereceğimEvet var tatlım. Kanda da görürsün zaten❣
Ya o kadar fazlaydi ki,gozumu bile acip parol icemedim yani.cok sukur daha olmadi ama olursa kahveyi deneyeyim bakalimtesekkurler aklimda bulunsunO baş ağrısı iyi bilirim.cuma günü yine tuttu bide migren var bende ilaçsız geçmiyor maalesef minoset veya parol kullanabiliyorsun şiddetli ve kesmeyecek gibiyse bı fincan şekerli türk kahvesi ile iç yarım saatte geçiriyor
Yas eklemesini yapiyormusunuz bakarken,yani 1 ya da 2 yas ekleniyormus çin yasinda.buna dikkat ettiniz mibende bakayim ona goreYahu şu cinlilere bak sen nasilda cinsiyeti daha anne karnina girer girmez anliyorlar gercekten oglumda tutmustu kesin bundada tutar.tekrar hayirli olsun saglikla gelsin minik
Yaşım neyse onu yazdim eklememi ypmak lazim mis? Cnim yapacaksan rica etsem benim icinde denermisin? 1990.29 eylül dogumluyum sat 14martYas eklemesini yapiyormusunuz bakarken,yani 1 ya da 2 yas ekleniyormus çin yasinda.buna dikkat ettiniz mibende bakayim ona gore
Hoş geldin canim. Sağlıkla gelsin minnak. Ekliyorum şimdiGeç oldu biraz ama benide ekler misiniz yaş 29 11+6 haftalığız. 6+0 da keseyi gördük. 6+5 te kalp atışı duyuldu. 3. Çocuğum inşallah cinsiyeti 3 hafta sonraki kontrolüm de inşallah öğrenebilirim. Yaşadığım yer İstanbul.
Sipaya bk sen yok cnim daha bu aylarda sikinti yok 8. 9. Aylara dogru dolanma oluyor onuda drlar takip ediyor zatenKızlar bebeğim çok hareketli kordunuyla oynuyor sürekli bi sıkıntı olurmu ya
Yok kuzum o kadar küçüklerki şu an ve rahimde büyük bi alana sahipler.bisey olmaz hepsi oynuyordur öyleKızlar bebeğim çok hareketli kordunuyla oynuyor sürekli bi sıkıntı olurmu ya
Bu arada son adet tarihi beklenen doğum tarihi? Bunları da verir misin canimGeç oldu biraz ama benide ekler misiniz yaş 29 11+6 haftalığız. 6+0 da keseyi gördük. 6+5 te kalp atışı duyuldu. 3. Çocuğum inşallah cinsiyeti 3 hafta sonraki kontrolüm de inşallah öğrenebilirim. Yaşadığım yer İstanbul.
Hoş buldum canm. İnşallah hepimize kokularını duymak büyümelerini görmek nasip olurHoş geldin canim. Sağlıkla gelsin minnak. Ekliyorum şimdi
Son adet tarihi 3. 3.2021 doğum 12. 12.2021 ama iki oğlumda da hiç sancım olmadığı için doktorumun verdiği tarihte suni sancı ile normal doğurdum. Bunda da tarihe uymam daha erken olur çatı darlığı mevcut bende.Bu arada son adet tarihi beklenen doğum tarihi? Bunları da verir misin canim
Valla içime su serptiniz canımSipaya bk sen yok cnim daha bu aylarda sikinti yok 8. 9. Aylara dogru dolanma oluyor onuda drlar takip ediyor zaten
İçime su serptiniz canımYok kuzum o kadar küçüklerki şu an ve rahimde büyük bi alana sahipler.bisey olmaz hepsi oynuyordur öyle
Zaten doğum tarihi son zamanlar belli olur hepimizinde kuzumSon adet tarihi 3. 3.2021 doğum 12. 12.2021 ama iki oğlumda da hiç sancım olmadığı için doktorumun verdiği tarihte suni sancı ile normal doğurdum. Bunda da tarihe uymam daha erken olur çatı darlığı mevcut bende.
Hamile kaldiginiz ay nisan oluyor dimi.yasiniza 1 eklenmesi lazimmisYaşım neyse onu yazdim eklememi ypmak lazim mis? Cnim yapacaksan rica etsem benim icinde denermisin? 1990.29 eylül dogumluyum sat 14mart
Çok teşekkür ederim canımKalbini ferah tut , üşütmemeye çalış 10. Haftam benm sürekli kasıklarım ağrıdı. Tabi uzun süreli ağrılr değildi ama o hafta ara ara sürekli ağrım oldu. Elhamdülillah iyiyiz şmdi
Nedemek cnim....Cnim zaten 25 haftaya kadar cook cok hareketliler oyuzden kordon dolanmasi oldugu gibi tekrar boyunlarindan çıkarırlar34.haftadan sonra oluyor, yani olsada cogu zamsn bi sikinti olmuyir icini fereh tutValla içime su serptiniz canım
Cnim iste 21 martta temizlenmis oluyorum zaten 2-3 gun sonrada yumurtlams oluyor bence mart sonu olmus oluyorHamile kaldiginiz ay nisan oluyor dimi.yasiniza 1 eklenmesi lazimmis