- Konu Sahibi Summerwinter
- #3.121
iki isim koyun birini sen diğerini eşin ortak noktada buluşunBugün itibarıyla ilk isim kavgamızı ettik eşim aybars istiyor bnde istemiyorum nasil vazgecirecegim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iki isim koyun birini sen diğerini eşin ortak noktada buluşunBugün itibarıyla ilk isim kavgamızı ettik eşim aybars istiyor bnde istemiyorum nasil vazgecirecegim
Devlet hastanesi gec soyluyor canimGözünüz aydın sağlıkla dünyaya gelsin kızınız inşallah. Bende bugün 12+1 olarak gittim doktora ultrason da 13+1 çıktı bu kadar fark olabiliyor mu acaba devlet hastanesi ydi cinsiyeti de erken daha dedi bakmadı.
Sağlıkla gelsin prenses12 +2 de öğrendim ben. Burdaki arkadslar da 12 de
Oyy yavrumm yaaa, öğrenince haber ver mutlaka. Tuh keşke söylese idi doktorCanım çok sevindim bana cinsiyet söylemediler ama aklıma sen geldin totem yaptım senin neyin olursa benimde o olacak die :)
Oluyor kuzum sakin üzülme dert etme önde oluyor bebekler geride oluyor . Devlette ultrason makinası yeni olmadığı için net göremiyorlar o yüzden bu haftalarda söylemiyorlar hata olmasın diye.Gözünüz aydın sağlıkla dünyaya gelsin kızınız inşallah. Bende bugün 12+1 olarak gittim doktora ultrason da 13+1 çıktı bu kadar fark olabiliyor mu acaba devlet hastanesi ydi cinsiyeti de erken daha dedi bakmadı.
Amin inşallah hepimizinki ❣Sağlıkla gelsin prenses
Koyulaşma var canimKızlar çatlatma iğnesi 10. Günüm bugün
Dün ile bugünün testlerini atıyorum nasıl sizce aynımılar
Yaa hadi gozunuz aydin kuzum sorcaktim gittin mi noldu diye saglikla gelsinKızım olacakmış topigin ilk kızı benden❤❤❤
Gozun aydin canimm ya saglikla gelsinSummerwinter yaa hayirli olssuuuun ikili taramada ilk tahmini kiz bizim icinde. saglikla gelsinler
Git ozelde yaptir valla bosver neyi dusunup stres yapiyosun canim benim o kadar sinir ikinize de zarar bosver sen minişi düşün ondan kiymetlisi mi var sen keyfine bakVazgectim devlette test yaptirmaktan ben bebek icin biseyler yapmaya calisirken benim sevgili esim evi cekmece dolu anasina sifonyer almis bana sorma geregi bile gormuyor ozelde yaptirirm testimi de muayenemide var bende bi salaklik butun sinirimi alt ust etti
İnşalalh canım yarın tekrar yapacağımKoyulaşma var canim
Malesef öyle yaptı ilaç yazdırmak için gittim haftaya özel de kontrolüm var o zaman öğreniriz inşallah ismiyle sevmek istiyorum artıkDevlet hastanesi gec soyluyor canim
Bi haftasıyla tam uyumlu çıkıyor Bi ileri neyseki geri çıkmadı o zaman daha stres olurdum. Haftaya kendi doktorum da kontrolüm var en azından tahminde bulunur ultrason aletleri üst düzeyOluyor kuzum sakin üzülme dert etme önde oluyor bebekler geride oluyor . Devlette ultrason makinası yeni olmadığı için net göremiyorlar o yüzden bu haftalarda söylemiyorlar hata olmasın diye.
Cnim sizindemi belli oldu? Hayirli olsunSummerwinter yaa hayirli olssuuuun ikili taramada ilk tahmini kiz bizim icinde. saglikla gelsinler
Devlet hastanesi maalesef söylemiyor birde yüz üzeri yatmış dedi benim bebe annesine çekecek bende çok severim yüz üzeri yatmayıOyy yavrumm yaaa, öğrenince haber ver mutlaka. Tuh keşke söylese idi doktor
Folik asiti sormayı unuttum bırakacakmıyım acabaOyy yavrumm yaaa, öğrenince haber ver mutlaka. Tuh keşke söylese idi doktor