- Konu Sahibi Summerwinter
- #3.141
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin paşaKızlar ben ne zamandir yazmıyordum. Ara ara okuyorum da. Benim de erkekmiş cuma gunu ikili taramada belli oldu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin paşaKızlar ben ne zamandir yazmıyordum. Ara ara okuyorum da. Benim de erkekmiş cuma gunu ikili taramada belli oldu :)
Gozun aydinnn canim saglikla gelsinnKızlar ben ne zamandir yazmıyordum. Ara ara okuyorum da. Benim de erkekmiş cuma gunu ikili taramada belli oldu :)
Allah razi olsun. Insallah herkesin gonlundeki cinsiyet hayirli evlat olarak gelsinGozun aydin canimm ya saglikla gelsin
Bende de oyle cikti olabiliyor demekki merak etmeyinBi haftasıyla tam uyumlu çıkıyor Bi ileri neyseki geri çıkmadı o zaman daha stres olurdum. Haftaya kendi doktorum da kontrolüm var en azından tahminde bulunur ultrason aletleri üst düzey
Cok sükür. Ama net 16 da söyleyebilirim de dedi hadi sizden de gelsin guzel haberlerCnim sizindemi belli oldu? Hayirli olsun
12 hafta icindeyim bu hafta da icip kan hapina ve omega 3 baslicam inş ⚘Folik asiti sormayı unuttum bırakacakmıyım acaba
Ya ben devlete gidiyorum yemin ederim dogru düzgün hiç bişey söylemiyorlar gıcık olmaya başladımAllah razi olsun. Insallah herkesin gonlundeki cinsiyet hayirli evlat olarak gelsin
Bende de oyle cikti olabiliyor demekki merak etmeyin
Cok sükür. Ama net 16 da söyleyebilirim de dedi hadi sizden de gelsin guzel haberler
12 hafta icindeyim bu hafta da icip kan hapina ve omega 3 baslicam inş ⚘
Oy oy oy maşallah ona kuzummmSummerwinter yaa hayirli olssuuuun ikili taramada ilk tahmini kiz bizim icinde. saglikla gelsinler
Inşallah kuzum hepimizinki ❣Yaa hadi gozunuz aydin kuzum sorcaktim gittin mi noldu diye saglikla gelsin
Kuzum bazı devlet hocaları öyle malesef. Cımbızla alıyorsun lafiYa ben devlete gidiyorum yemin ederim dogru düzgün hiç bişey söylemiyorlar gıcık olmaya başladım
Direkt söyler kuzum. Gösterir hattaBi haftasıyla tam uyumlu çıkıyor Bi ileri neyseki geri çıkmadı o zaman daha stres olurdum. Haftaya kendi doktorum da kontrolüm var en azından tahminde bulunur ultrason aletleri üst düzey
Ben sordum kullanmaya devam edicem bir süre daha. Ama çoğu doktor 12 de biriktiriyor canimFolik asiti sormayı unuttum bırakacakmıyım acaba
Maşallah kuzum sağlıkla gelsin oglusunnnKızlar ben ne zamandir yazmıyordum. Ara ara okuyorum da. Benim de erkekmiş cuma gunu ikili taramada belli oldu :)
İnşallaahhh Bi kızım var çok şükür kız kardeş istiyor isim bile koydu kısmet bakalım sağlıklı olsun en önemlisi o inşallahDirekt söyler kuzum. Gösterir hatta
Inşallah gönlünüze göre olur kuzummm. Tabi oyun arkadaşı olur ona kız olursaİnşallaahhh Bi kızım var çok şükür kız kardeş istiyor isim bile koydu kısmet bakalım sağlıklı olsun en önemlisi o inşallah
❤ heyecanliyim bende grupta nasıl yoğunluk olcak dıeOo cinsiyetler belli olmaya başlamış sağlıkla gelsin küçük kuzular bakalım aralık annelerinde kız mı erkek mi yoğunlukta olacak
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza.Inşallah gönlünüze göre olur kuzummm. Tabi oyun arkadaşı olur ona kız olursa
Hep ayni doktora gittiysen baska bir doktoru denesen ben de bir ozel bir devlete gidiyorum devlettekinden de memnunumYa ben devlete gidiyorum yemin ederim dogru düzgün hiç bişey söylemiyorlar gıcık olmaya başladım
Tesekkur ederiz teyzesi. Guzellikle gelsin hepsiOy oy oy maşallah ona kuzummm
Benim oglum anne kiz olsun cunku ben ona oyuncak vermek istemiyorum kiz olursa ona kiz oyuncaklari alirsiniz dediİnşallaahhh Bi kızım var çok şükür kız kardeş istiyor isim bile koydu kısmet bakalım sağlıklı olsun en önemlisi o inşallah
Ben bi ozele gittim bide yasadigim ilcede devlete devlettekinden daha cok memnun kaldim ozeldeki doktor ileri gebelik haftasinda verilmesi gereken antibiyotigi vermis devletteki doktor baya ilgilendi zona cikardim onunlada cok ilgilendi sagolsun.simdi il merkezindeyim burdaki gidecegim doktor docent cok ovduler o yuzden buna gideyim dedim evime donunce devlettekiyle devam edecem iyi bi doktordu cunkuHep ayni doktora gittiysen baska bir doktoru denesen ben de bir ozel bir devlete gidiyorum devlettekinden de memnunum
Tesekkur ederiz teyzesi. Guzellikle gelsin hepsi
❤ heyecanliyim bende grupta nasıl yoğunluk olcak dıe
Oyuncaklarına ortak istemiyor anlaşılan Allah gönlünüzdekini versin inşallahBenim oglum anne kiz olsun cunku ben ona oyuncak vermek istemiyorum kiz olursa ona kiz oyuncaklari alirsiniz dedi