- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- Konu Sahibi Summerwinter
- #3.081
12 +2 de öğrendim ben. Burdaki arkadslar da 12 de öğrendi canimKızlar aranızda 12. Haftada cinsiyet öğrenen oldumu acaba gitsem öğrenirmiyim acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 +2 de öğrendim ben. Burdaki arkadslar da 12 de öğrendi canimKızlar aranızda 12. Haftada cinsiyet öğrenen oldumu acaba gitsem öğrenirmiyim acaba
Aaa çok sevindim canım adına bende 12+1 im inşallah gittiğimde bende öğrenirimKızım olacakmış topigin ilk kızı benden❤❤❤
Özele gidersen ogrenirsinKızlar aranızda 12. Haftada cinsiyet öğrenen oldumu acaba gitsem öğrenirmiyim acaba
Bugun gidemedim yarin giderim insallah testin sonucu bir gunde cikarmiHayır olmuyor öyle. Doktor istek yapıyor bu testi bilgisayarından. Sizi kontrol eder ölçümlerini yapar ikili testi ister canim
Bugün çıkıyormuş kan sonucum da özelde kuzumBugun gidemedim yarin giderim insallah testin sonucu bir gunde cikarmi
O zaman sabah giderim insallah ogleden sonra ozeldeki doktora giderim zona cikarmistim onu da sormak istiyorum gidecegim doktor yardimci doc herkes cok memnun ama bakalimBugün çıkıyormuş kan sonucum da özelde kuzum
Ay cok sevindim gözünüz aydın saglikla kucaginiza alin ins.Kızım olacakmış topigin ilk kızı benden❤❤❤
Ya rabbim analı babalı büyütsün canım kızını alırız diyomuşuö12 +2 de öğrendim ben. Burdaki arkadslar da 12 de öğrendi canim
11+4te oğluşumu öğrendim. 2 hafta sonra dahada netleşir dedi doktorum.Kızlar aranızda 12. Haftada cinsiyet öğrenen oldumu acaba gitsem öğrenirmiyim acaba
MaşallahKızım olacakmış topigin ilk kızı benden❤❤❤
Öğrenirsin kuzumAaa çok sevindim canım adına bende 12+1 im inşallah gittiğimde bende öğrenirim
Ya bu duruma kıl oluyorum. Sen sakin ol kuzum bebiş hissediyor bak her şeyiVazgectim devlette test yaptirmaktan ben bebek icin biseyler yapmaya calisirken benim sevgili esim evi cekmece dolu anasina sifonyer almis bana sorma geregi bile gormuyor ozelde yaptirirm testimi de muayenemide var bende bi salaklik butun sinirimi alt ust etti
Ahahah neden olmasinYa rabbim analı babalı büyütsün canım kızını alırız diyomuşuö
Nasip canım canım ikimizde ankaradaymışzAhahah neden olmasin
Ay dogruuNasip canım canım ikimizde ankaradaymışz
Ne yapıyoruz stres yapmıyoruz bosver takma sen istediğin yerde yaptir testi ama kocanın yaptığına sinirlenme hatta hiç dusunme bebisinde cani sıkılmasinVazgectim devlette test yaptirmaktan ben bebek icin biseyler yapmaya calisirken benim sevgili esim evi cekmece dolu anasina sifonyer almis bana sorma geregi bile gormuyor ozelde yaptirirm testimi de muayenemide var bende bi salaklik butun sinirimi alt ust etti
Hadi hayirli olsun kizcen cnim sen cin takvimine bkmismiydin acaba tuttumu? Benim ramzi ve cin takvimi kiz diyor bakalım ne cikicak hayirlisi. Peki bulantin cok varmiydi yoksa kiz cocuklarda bulanti kusma cok diyenlwrin tezini curutecekmisinÖğrenirsin kuzum
Valla biktim bunun bu sacma huylarindan 20 bin abisi deneni kurtarmak icin avukata verdi adam hapisten cikti kardesim naptin ne kadar verdin avukata diye sormadi bilr 50 bin kuzenine kredi cekti adam iki taksiti odedi sonra ortada yok bu son demistim bu son ceker giderim dedim yani bu onlara gore kucuk bisey ama artik delirecem annemin kirasindan alacam dedi ama bakalim almazsa da Allahla kendinin arasinda ben keyfime bakarim su saatten sonra ne hali varsa gorsun ama bana bu ay idare et demesinNe yapıyoruz stres yapmıyoruz bosver takma sen istediğin yerde yaptir testi ama kocanın yaptığına sinirlenme hatta hiç dusunme bebisinde cani sıkılmasin
Ben özele gidiyorum tetkikleri kendi hastanemde yaptırıyorum.Kizlar ben tahlilleri devlette yaptirip ozeldeki doktora gistermek istiyorum ikili testi falan yaptirmam icin illa orda bi doktorami gitmem gerek