-
- Konu Sahibi Summerwinter
- #2.781
O kadar yaygın bir durum ki bu, günlerce uykusuz kaldım kafamda kurdum kurdum sonra baktım ki çok çok yaygın bir durummuş Meğer herkes yaşamış hemen hemen. Kötü bir durum olsa çok kanamanız olurdu ve anlardınız işinizi ferah tutunYani biz farkedemeyizpazartesi yine de kontrole gidecegim ama insallah bu gunlerde gitmedim diye pisman olmam
Sadece sali gunu,1 gun ilac dokundu cok siddetli ögurmeler yasadim.karnim cok kasildi.2gundur de boyle sikayetlerim olunca acaba kusmamin zarari mi oldu diye korkuyorumO kadar yaygın bir durum ki bu, günlerce uykusuz kaldım kafamda kurdum kurdum sonra baktım ki çok çok yaygın bir durummuş Meğer herkes yaşamış hemen hemen. Kötü bir durum olsa çok kanamanız olurdu ve anlardınız işinizi ferah tutun
Kahverengi akıntı olursa fark edilir ama cogu zamam edemezsin canim. Biseyi yoktur bebisin ama tabi içinin rahat etmesi için en kısa zamnda bi doktora görün.Kanama alanini biz farkedemeyiz dimi,ya da nasil hissedersek veya ne yasarsak bunu sorun olarak algilamaliyiz acaba?☹
Pazartesi gidecegim de nolur nilmaz yarin da acile gitsemmi acaba?siddetli bi agrim yok ama bilemedim☹Kahverengi akıntı olursa fark edilir ama cogu zamam edemezsin canim. Biseyi yoktur bebisin ama tabi içinin rahat etmesi için en kısa zamnda bi doktora görün.
Ağrıların kusmandan dolayı karın kaslarin ağrıyor olabilir ama acilede gidersen mutlaka ulturasyonla bakarlarPazartesi gidecegim de nolur nilmaz yarin da acile gitsemmi acaba?siddetli bi agrim yok ama bilemedim☹
ben de haftaya gideceğim doktora aynı haftalardayız sizinle. acaba hangi ilaçları verdi ?Kizlar son kontrolumde doktor 12. haftada folik asiti birakip 2 yeni ilaca baslayacagimi soyledi. Icerigine baktigima gore kan ve omega 3 e basliyoruz
Pregnom ve gynoferon. Ama 14. Hafta gibi baslayacagiz dedi. Aradaki 2 hafta bir sey kullanmayacagim herhalde. Bakalim size nasil diyecekben de haftaya gideceğim doktora aynı haftalardayız sizinle. acaba hangi ilaçları verdi ?
Durumunuzu merak ettim, bebiş nasıl iyidir inşallahKalp atışınıda alalım öyle ekleriz olur mu Sabırsızlıkla bekliyorum
sizi etiketleyerek paylaşırım. ilk gebeliğimde 4. ayda folik asiti bırakıp demir ve multivitamine başlatmıştı doktorum. Her doktor farklı bakalım ne olacak:)Pregnom ve gynoferon. Ama 14. Hafta gibi baslayacagiz dedi. Aradaki 2 hafta bir sey kullanmayacagim herhalde. Bakalim size nasil diyecek
Tamam. Benim ilk gebeligim tecrubem olmadigi icin ne derse o izde gidiyorumsizi etiketleyerek paylaşırım. ilk gebeliğimde 4. ayda folik asiti bırakıp demir ve multivitamine başlatmıştı doktorum. Her doktor farklı bakalım ne olacak:)
cinsiyet tahmini yaptı mı doktorunuz ?Tamam. Benim ilk gebeligim tecrubem olmadigi icin ne derse o izde gidiyorum
Yapmadi henuz. 11. Haftadayim ultrason goruntusunde bir cikinti gordum pipi miydi klitoris mi bilmiyorum artikcinsiyet tahmini yaptı mı doktorunuz ?
en önce ben yazayım:)Kizlar hareketlendirelim grubu biraz
Nasil geciyor sureciniz, gebelile gelen degisiklikleriniz neler ?
*Benim vucudum ozellikle kollarim ellerim cok kurudu ve dokulmeler yasiyorum
*Goguslerim hassalasti
*Karnimin altinda sanki gobegin sinirlarini belirler gibi bir cizgi olustu
*Karin icim sertlesti
*Oncesinde lazere gitmeme ragmen bikini bolgesi tuylenmem cok artti
*Koku hassasiyetim fazla bu sigarayi birakmam icin en iyi etken oldu diyebilirim
*Tiksinmem de cok. Yiyecek ve koku disinda esyalara karsi bile yasiyorum
Siz de durumlar ne ayni seyleri yasayanlar var mi?
Ev bile kokuyor sanki siz kac haftaliksinizKizlar hareketlendirelim grubu biraz
Nasil geciyor sureciniz, gebelile gelen degisiklikleriniz neler ?
*Benim vucudum ozellikle kollarim ellerim cok kurudu ve dokulmeler yasiyorum
*Goguslerim hassalasti
*Karnimin altinda sanki gobegin sinirlarini belirler gibi bir cizgi olustu
*Karin icim sertlesti
*Oncesinde lazere gitmeme ragmen bikini bolgesi tuylenmem cok artti
*Koku hassasiyetim fazla bu sigarayi birakmam icin en iyi etken oldu diyebilirim
*Tiksinmem de cok. Yiyecek ve koku disinda esyalara karsi bile yasiyorum
Siz de durumlar ne ayni seyleri yasayanlar var mi?
Ani acliklar yasiyor musunuzen önce ben yazayım:)
benim de göğüs hassasiyetim var
kokulara karşı hassasiyetim var
bayılarak kullandığım yumuşatıcı ve deterjanı artık kullanamıyorum çamaşır katlarken maske takıyorum
kokulardan uzak durduğum sürece bulantı yaşamıyorum
iştahım açıldı
sizlerde neler var?
evet bir anda elim ayağım titriyor midem açlıktan kazınıyor gibi oluyorum. hemen bir kuru incir filan atıyorum ağzıma. devamlı mutfaktayım hiç bir şey istemesem bile turşu çıkarıp tabağa yiyorum. ilk hamileliğimde de 36 kilo almıştım çok aşırı iştahlıyım. Şimdilik 1 kilo aldım. ileride ne olur bilemiyorum. sizde de mi oluyor?Ani acliklar yasiyor musunuz
11. Hafta icindeyim. Guzel kotu her koku tiksindiriyorEv bile kokuyor sanki siz kac haftaliksiniz
evet bir anda elim ayağım titriyor midem açlıktan kazınıyor gibi oluyorum. hemen bir kuru incir filan atıyorum ağzıma. devamlı mutfaktayım hiç bir şey istemesem bile turşu çıkarıp tabağa yiyorum. ilk hamileliğimde de 36 kilo almıştım çok aşırı iştahlıyım. Şimdilik 1 kilo aldım. ileride ne olur bilemiyorum. sizde de mi oluyor?