-
- Konu Sahibi Summerwinter
- #2.761
İnşallah canımMerhaba canım ben de 17 sin de yaptıracağım 2li testi korkulacak birşey yok ense kalınlığı ölçülüyormuş ultrasonla bildiğim kadarıyla Bir de kan da 2 değere bakılıyormuş hastaneden hastaneye değişiyor da maksimum 1 hafta içinde sonuçlar çıkıyormuş, inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz biz bunun için dua edelim gerisi Allahın takdiri
İnşallah canımbende 17 mayıs için ankara şehir hastanesinden randevu aldım hayırlısı inşallah...
Güzel haberler verelim birbirimize inşallah canımCanim benim korkulacak hiç bisey yok. Kan alicaklar 1 haftaya sonuç çıkar. Bebeğin ölçümleri yapılıyor ense kalınlığı filan.. benimde 24 unde olcak inş❤
Benim yuzum kollarim ellerim mahvolmus durumdaKizlar vucudunuzda kuruluk var mi? Kol ve ellerimde kepek pul pul dokulme oluyor ve kasiniyor. Hormonal mi sizde de oluyor mu?
Sizin de dokulme seklimde mi? Progesteron kaynakli oluyormus sanirim.Benim yuzum kollarim ellerim mahvolmus durumda
Benim zaten normalde de kuru olan cildim pul pul dökülmeye başladı. İnternette araştırmıştım bebek erkekse kuruluk olur yazıyorduKizlar vucudunuzda kuruluk var mi? Kol ve ellerimde kepek pul pul dokulme oluyor ve kasiniyor. Hormonal mi sizde de oluyor mu?
Aaa cinsiyete mi yormuslarBenim zaten normalde de kuru olan cildim pul pul dökülmeye başladı. İnternette araştırmıştım bebek erkekse kuruluk olur yazıyordu
Aynen kollarim kabuk kabuk agiz etrafim mahvolmus durumdaSizin de dokulme seklimde mi? Progesteron kaynakli oluyormus sanirim.
Bu ara uyuz hastaligi cok artti ya bir acaba dedim
Seninle aynı gün kalp atışını duymak için hastaneye gidecez inşallah duymak nasip olurSağ olasın canım inşallahben de 7+5te tekrar gideceğim 1hafta sonra inşallah o zaman görürüm
İnşallah ikimize de nasip olur canım bayram bitse de gitsek keşke hemenSeninle aynı gün kalp atışını duymak için hastaneye gidecez inşallah duymak nasip olur
Bebeğe bakarlar tabi. O iğneyi düşük olmasın diye vuruyorlar bi kanama alanı filan olmazsa durduk yere vurmazlar kuzum benceKizlar biraz rahatsiz hissediyorum da devlet acile gitsem bebise bakarlarmi,prolutan depot igne yazarlarmi vururlar mi?
Aaa cinsiyete mi yormuslar
Aman sevindim sizlerde de olmasi dogalinda hissettirdi uyuz olmasin da
2hafta once gittigimde hafif kasimam var diye vurdurtmustu kadin dogumcum...sali gunu sanirim folibol dokundu tum gun cok siddetli kusma yasadim,karnimi cok kastım.2 gundur de karnim sert ve sis.Bebeğe bakarlar tabi. O iğneyi düşük olmasın diye vuruyorlar bi kanama alanı filan olmazsa durduk yere vurmazlar kuzum bence
Kanama alanini biz farkedemeyiz dimi,ya da nasil hissedersek veya ne yasarsak bunu sorun olarak algilamaliyiz acaba?☹Bebeğe bakarlar tabi. O iğneyi düşük olmasın diye vuruyorlar bi kanama alanı filan olmazsa durduk yere vurmazlar kuzum bence
Bende kanama alanı varken kahverengi lekelenmem vardı. Doktora gittiğimde doktor ultrasonda kanama alanı gördü küçük . Fitil verdi vs daha sonra lekelenme bitti. Ama yine de kanama alanın çok az da olsa var dedi. Yani dışarı kanama olmadan da içte kanama olabiliyorKanama alanini biz farkedemeyiz dimi,ya da nasil hissedersek veya ne yasarsak bunu sorun olarak algilamaliyiz acaba?☹
Yani biz farkedemeyizBende kanama alanı varken kahverengi lekelenmem vardı. Doktora gittiğimde doktor ultrasonda kanama alanı gördü küçük . Fitil verdi vs daha sonra lekelenme bitti. Ama yine de kanama alanın çok az da olsa var dedi. Yani dışarı kanama olmadan da içte kanama olabiliyor