2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar demir seviyeleriniz ne durumda? Bugün baktirdim 39 çıkmış benim alt sınır 33. İlaç kullandığım halde, et vitamin kuru üzüm yumurta vb yememe rağmen hep düşüyor anlamadim🤧 sadece kahvaltıda çay içiyorum birakamiyorum onu. 1 aya falan toparlar mı çayı kessem?
Benim demirim 3 tü doktorum ıspanak yiyeceksin dedi inanır mısın 1 ay boyunca ıspanak yemeği ıspanak böreği yiye yiye 146 çıktı

Aracınız sedan mı yoksa hatchback mi sığdı mı bagajına acaba? Bunu happy momda gördüm ben yandaki joie yi düşünüyorum ama diğeri mamas papas daha küçük konforlu olur gibi geldi sizinki bu siyah model mi?
Aracımız hatchback, bagaja sıgdi bir sorun yasamadik☺️ bu mamas papasin hangi modeli tam anlamadim bizimki gri kumas ve tutma yerleri kahverengi deriden. Acikcasi sürüşte hem bebek hem bizim icin konforlu oldugunu ve uzun yillarca kullanilabilir dayanikli oldugunu soylediler, sonraki cocuklarda da kullaniriz diye mamaspapas almak istedik☺️
Ben de strada modeline bakıyorum ama puset yok sanırım. Ayrıca mı aldın puseti
Evet biz maxi cosi cabriofix puset aldik

Cnm yavastan yavastan al hem erken doğum riskin var hem agırlaşacaksın önümüz yaz o sıcaklarda herşey den 2 kat yorulacaksın.

Haklisin canim. Haftaici az internetten getirtmeye basliyim.çıtcıtli poset alicam ütuleyipte kaldiririm. Oglaninda odasi toplanacak. Kışliklar kalkicak. oglanin odasi biya yapikacak Offf çok is var. Bende oturdum dolma sarıyorum. 😂

Aracımız hatchback, bagaja sıgdi bir sorun yasamadik☺️ bu mamas papasin hangi modeli tam anlamadim bizimki gri kumas ve tutma yerleri kahverengi deriden. Acikcasi sürüşte hem bebek hem bizim icin konforlu oldugunu ve uzun yillarca kullanilabilir dayanikli oldugunu soylediler, sonraki cocuklarda da kullaniriz diye mamaspapas almak istedik☺️

Evet biz maxi cosi cabriofix puset aldik
Ya güle güle kullanın inşallah 🤩çok sevindim benim aracıma da sığar o zaman 🤩 maxicosi cabriofix ben de aldım onunla da uyumlu mu acaba? ( çok soru sordum hakkınızı helal edin 🙊)

Ya güle güle kullanın inşallah 🤩çok sevindim benim aracıma da sığar o zaman 🤩 maxicosi cabriofix ben de aldım onunla da uyumlu mu acaba? ( çok soru sordum hakkınızı helal edin 🙊)
Cok sagol canim🥰 Ya ne demek sorun tabii sorularinizi☺️ evet uyumlu adaptoru var zaten, biz maxicosi, besafe ve cybex bakiyoduk ucuyle de uyumlu, baska markalar da var uyumlu oldugu ama onlar aklimda degil maalesef☺️

Kızlar benim idrar kulturum bugün sonuçlandı bakteri uremis malesef moralim cok bozuldu direk Dr a gittim antibiyotik verdi sulcid 375 mg. Aranizda antibiyotik kullanan oldu mu ya korkuyorum bebeğe zararı olur diye 😢
Ben de antibiyotik kullanıyorum idrar yolu enfeksiyonu için 200mg sabah akşam 10 günlük tedavi benim, 1 haftası bitti korkmayın hiçbir zararı yok

Haklisin canim. Haftaici az internetten getirtmeye basliyim.çıtcıtli poset alicam ütuleyipte kaldiririm. Oglaninda odasi toplanacak. Kışliklar kalkicak. oglanin odasi biya yapikacak Offf çok is var. Bende oturdum dolma sarıyorum. 😂
Cnm biz kışlıkları kaldıralı çok oldu. Yap cn yap anca yetişir. Çok işin var.
ellerine saglık bende dün sarma yapmıştım.

Benim demirim 3 tü doktorum ıspanak yiyeceksin dedi inanır mısın 1 ay boyunca ıspanak yemeği ıspanak böreği yiye yiye 146 çıktı
Canım ıspanak kışın baya yedim ya. Benim de kışın iyiydi 76 falandı. Şimdi mevsimi geçti çayı kestim bakalım bir ay sonra tekrar ölçtüreceğim bakalım. Yememe rağmen böyle çıkması üzücü yemesem neyse🙄😅

Nıe gıdıp orda doguruyorsunkı? Sonucda insanın evı gıbısı yok esınde yanında,,, helede bu durumda ortalıkda hastalık doluyken,,, bende almanyada yasıyorum kımsem yok burda yanı kuzenler tek var ve olsalar bıle kımse yanımda olamaz koronadan dolayı,,, hastanede bıle dogumdan sonra 1 saat kalabılecek yanımda,,, ama hıc sorun etmıyorum baska yerde dogurmAk aklımın ucundan bile gecmıyor,,,

Canim dogum sonrasida oncesi kadar cok önemli. Eger hastanen ve ordaki doktorundan memnunsan eşinin yaninda olmasi yeterli. Zaten hastanede ebeler hemsireler çok yardimci oluyor. Istege bagli 1 2 gun yatak parasi verip hasranede 1 2 gun kalabilirsin . Bebekler ilk dogdugunda enfeksiyona cok acık oluyor simdi birde ekstradan korona var. Malesef bizim insanimiz laftan anlamaz illaki gelecekler. Ya kesin olarak eşin konussun ve gerekli önlemleri alsin yada oldugun yerden kımıldama. Mesela benim eşim ve annem dogum oncesi 1 hafta kendilerini karantinaya alacaklar. K.v k.p lede eşim konustu en azindan toparlanana kadar bebegi izole edecegiz diye. Annemde kardesim ve eşiyle konustu onlarda gelmeyecekler. Bu durum aman kırılmasinlar üzülmesinlerle telefisi olmuyor. Benim oğlum dogum sonrasi enfeksiyon kapti yogun bakimda yatti. herkes vah dedi ama benim cigerim yandi gözlerim aglamaktan yara oldu. 7 sene geçti ben hala oğlumun ilk günki resimlerine bakamiyorum.
Ankara’daki doktorlar daha güvenilir geliyor bana buradaki doktorum da Türk çok tatlı çok ilgili bir doktor çok da memnunum ama uzmanlığını alalı 5 yıl olmuş ve sanırım buradaki ilk doğumu ben olacağım bilemiyorum yani o yüzden

Benimde oğlum deliriyor henüz yikamadik ama alindiğindan beri sarılıp sarılıp öpüyor. Doğduğunda napıcaz bilmiyorum. Yatak almayin benimle arabali yatağimda sarilıp uyuyacağız diyor. :eek:
Ay kıyamam, maşallah ona kardeşiyle paylaşmaya şimdiden gönüllü.😘😘 kocaman öptüm onu.

Ayni günde kontrollerimiz 😁. ben 11 haziranda tam 32+5 oluyorum. Muhtemelen artik sezeryan tarihini verir. benim sadece bim den ve internetten 3 4 parca giyim aldiklarim var. Daha cok eksik var. Zaten internetten aldıgimdan cok acele etmiyorum. Simdilik zaruri olup hastaneden çıkartacak kadari var.
Benimde 11 haziran doktor randevum😃😃

Ankara’daki doktorlar daha güvenilir geliyor bana buradaki doktorum da Türk çok tatlı çok ilgili bir doktor çok da memnunum ama uzmanlığını alalı 5 yıl olmuş ve sanırım buradaki ilk doğumu ben olacağım bilemiyorum yani o yüzden
Ben de yurtdisindayim ve 3. Cocugumu doguracam ins.yardimci olabilecek kisiler full time calisiyor ve buyuk ihtimal Tek kalacam.ama ne olursa olsun Turkiye'ye dogum ve bakim icin gitmeyi dusunmem normal sartlarda bile.bakici veya ev yardimcisi tutmak daha mantikli bu durumda Bence.

Teşekkür ederim canım. O kadar çok model marka var ki kafası karışıyor insanın. Başka bebek arabası alıp memnun kalan varsa paylaşırsa memnun olurum🙈
Bende hala arayıştayım🙈 mamas papas iki modeline de baktım güzel konforlu arabalar birisi baya kalıplı, yer kaplıyor ama. Stokke baktım katlanınca çok büyük😬 Cuma günü opera istanbul a uğradım cybex ler çok pratik hafif ve kullanışlı geldi bana. Baya kullanışlı görünüyor hatta modelin birinde indirim ve cybex aton anakucağı ile 5000 tl. Fikir olsun ☺️ Mamas papastan genelde memnunlar kullananlar ama. Başka tavsiyesi olan arkadaşlarda varsa tavsiyeleri iyi olur🙂

Bence streslenmeyin bebeginiz de suan etkileniyor....Rabbime emanetler...o zamana kadar kadar daha cok var...benim doktorum perinatolog ve ben ona guveniyorum o zaman deseki bu hafta birak birakirim🤲korku hepimizde var ama dedgim gibi bebegimiz etkileniyor gereksiz stres yapmagin sizde
evet dogru diyorsunuz stres yapmamam gerek 😌 Hepimizin bebekleri Allah a emanet 🙏 Allah layikiyla yoluna koysun işlerimizi inşallah 🙌🥰

Teşekkür ederim canım. O kadar çok model marka var ki kafası karışıyor insanın. Başka bebek arabası alıp memnun kalan varsa paylaşırsa memnun olurum🙈
Ben de dün Cybex Eezy Twist 2+ aldım, Cbx Aton anakucağı ile birlikte 5.000 tl. Ankara’da Bebek House’dan aldım, İstanbul mağazası da Opera İstanbul. Benim için hafif ve tek hamlede açılıp kapanması önemliydi, bel fıtığım olduğu için. Bu araba 8,6 kg, büyük tekerlekli arabalara göre hafif. Bir de Cybex Melio modeli vardı, o çok hafif 6 kg. Kampanyası yoktu maalesef, sadece araba 5.000 civarıydı, ana kucağı da 1.500 olunca bütçemi aştığından alamadım. Fikir olsun size ☺️

X