2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
canım bende tam 28+0 da gittim bazı ölçümleri bi kaç gün geri ama doktor herhangi bir sorun olduğunu söylemedi 1 haftaya kadar gayet normal dedi. Benimde kilosu 1122 gram ölçüldü doktorum muhtemelen 3500 gram gibi doğacak dedi. Boyu da yine kendisi söylemedi ama fl ölçümü 5.21 di yani 35 cm falan benimki de. Her bebek kendine has aslında sorun yok ama ben yine de günlük nesquikte yemeye başladım. O da bebeğe kilo aldırıyormuş sanırım bi yerde okumuştum. Önceden sütü her gün içmezdim yoğurt peynir çok tüketiyorum ihtiyacımı karşılıyorumdur diye ama şimdi onu da ekledim gündüz içiyorum.

S Saricivcivim1 cnm mrb bebişimiz nasıl inş minik savaşçı kendini toparlamıştır
Merhaba canım durumu iyi diyorlar şimdilik ama kucağa almam için beni çağırıyorlar sürekli ben gidemiyorum biraz sorun çıkartıyorlar toplantı yapıp size doncez dediler dedim sahipsiz zannettiler yoksa günde bir defa görüyorum ama kucağıma alamıyorum evde kızım var diye koşa koşa gidip geliyorum umarım sorun çıkmaz teşekkür ederim

Çok sevindim cnm sanırım biraz kilo almadan ve kendi başına oksijen alınca kucagına verirler bence
Allah sana sabır kızına da güç versin cnm

Son düzenleme:
Şeker yükleme yaptırıp diyabet tanısı alan oldumu servikal yetmezlik acil serklaj oldum 22 haftada şimdide diyabet çıktı herşey üst üste geliyor

Aslında doktor ölçümleri ile ilgili olumsuz hiç konuşmadı beklediğimiz gibi dedi haftasıyla uyumlu dedi ama ben USG kağıdından kendim baktım..kadınlar klubunde aynı haftalarda olan kişilerle karşılaştırdım o yüzden kafam takıldı
Fl veri görünüyor o ölçümlere göre ama bazı ölçümlerde ileride mesela

Kızlar emzirme südyeni sipariş edicem ama kaç beden almak gerekiyor acaba mesela ben 80-85 beden fln giyiniyordum.Tabi git gide büyüyorlar 95 yeterlimi acaba ?

Bebeğin iyi olmasına sevindim.hayırlısı ile eve gelince daha rahat edersin.merak ettiğim için soruyorum yanlış anlamazsanız neden kucağına almıyorsun. Emzirmeye falan başladınız mı?

Aynen benimde o şekilde fl 3 gün mü ne geride bir de benim ac geriydi ama stres yapma kendine olumsuz bir şey olsa doktorlarımız söylerdi ilk bende çıktığında bi neden dedim ama bnm eşimle boylarımız biraz kısa ondan dolayı da olabilir diye düşündüm

Ben 28+6 da gittim fl değeri 28+1 ile uyumlu görünüyor ama doktor önemli olmadığını onun zamanla düzeldiğini söyledi

Benimde 5 gün geri görünüyor ama doktor düzeliyor o ileride dedi. Benim de boyum kısa ama eşimin boyu 1.86 . Bence genel bir durum demekki ilerleyen haftalarda düzelir

Bende 1 yasindan sonra oda yapacagim ama ikisinin arasinda oyle bir kaldim ki ana yani cok rahat olacak ama gosterisli degil e digeride cok guzel arada kaldim bende diyorum ikisinde alsam daha iyi

Selam canım herşeyin yolunda olmasına sevindim sezeryani sen mi istiyorsun merak ettim? ben de normal doğumdan korktuğum için sezeryan düşünüyorum ama anestezinin zararı olur mu diye de korkum var epidural de riskli geliyor bana bel kısmımda skolyoz olduğu için kafam çok karışık o konuda. Bir de doğumu medilife ta mi düşünüyorsun? Planlı sezaryende tarih öne çekiliyorsa benim de öyle olur o zaman boy kilo ölçümünde benimde geride çıkan değerler oluyor Dr a sordum ortalamada çıkan önemli olan dedi. Zaten geride olsa doktorun haftasıyla uyumlu demezdi diye düşünüyorum. Benim en son 27. Haftada 1000 Gr 35 cm çıkmıştı.

Canım ben de bugün gittim FL değerim benim de 28+0 çıktı. Haftam 29+1. Diğer değerler de ileride çıkıyor. FL geri duruyor ama 7 ile çarpınca 39 cm falan ediyor benim. Normal ortalama boy yani Doktor da normal dedi. Bir hafta önce de kontrole gitmiştim FL değerim normal aralıktaydı. Bebeğin pozisyonu falan da etkiliyo ölçümleri galiba Anlamadim ne iş boyu ne uzatır ki ne yesek

Canım bende genital herpes virüsü var çoğunuz bilmeyebilir belki cinsel uçuk aynı dudaktaki gibi genital bölgedeki hali ve daha sık tekrarliyor.İşin kötü yani her zaman deri ustinde görünürde çıkmıyor bazen vajen içinde çıkıyor o yüzden risk almak istemiyorum kendim istedim.Çünkü bulaşması durumunda bebek ölümlerine beyin iltihaplarina kadar yol aciyor.
Hatta suyun erken gelmesi vs durumunda 4saat içinde bebeğin alınması lazımmış virüsler doğum kanalından yukarı çıkıp bebeğe bulaş söz konusu olabilir diye..Doğumu medilifeda yapmayı düşünüyorum evet

Kızlar benim idrar kulturum bugün sonuçlandı bakteri uremis malesef moralim cok bozuldu direk Dr a gittim antibiyotik verdi sulcid 375 mg. Aranizda antibiyotik kullanan oldu mu ya korkuyorum bebeğe zararı olur diye

Eklentiler

• IMG_20210528_175955.jpg
    95,8 KB · Görüntüleme: 49
A
Anladım canım bilmiyordum çok geçmiş olsun o zaman sezaryan mantıklı tabi. Ben de medilife ta düşünüyorum sezaryende 1 gece kaliniyormus yeni öğrendim yeterli mi bilemedim. Umarım sağ saglim atlatiriz. Hakkımızda hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…