2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
O nasıl birşey ben anlamadım.

Ben sizden 1 hafta öndeyim tarih olarak 10 günde bebek önden gidiyor 40 cm 1400 gram sizinkide iyi bence

işte benimde aklimi bu konu karistiriyordu,daha onceki haftalarda cok üstünkörü sormustum. Asil kanama yapacak olan sey ekopirin demisti,sanirkm knu erken biraktiracak.İgnenin kanama yapma ihtimalinkn o kadar kuvvetli olmadigini anlatir birseyler soylemisti,sorun teşkil etmeyecegine dair. Ama hem tam konusmadik hem de ben net hatirlamiyorum. Tekrar sorucam kontrolde

Oglumdayken doktorum mantikli olan sezaryen yapmak cunku kontrollu bir sekilde coraspirin ve oksapari burakmamiz gerektigini soylemisti sezaryenden 1 ay kadar once coraspirini dogumdan 1 2 gun once de oksapari
Ama benim oglan 34. Haftada dogdu suyum gelmisti acil sezaryene aldi ne coraspirini birakmaya firsatim olmustu ne iğneyi sukur sorunsuz gecti dogum dogumdan sonra da 10 gun oksapari vurdum
Bunda da ayni seyleri soyleri ama bakalimbu nasil olacak
Ama kan sulandirici kullananlarin %90 ına sezaryen diyorlar

Onun aciklamasini bana soyle yapmisti doktorum ekopirinin vucutta kan sulandirici etkisi hapi biraktiktan sonra bile 10 gun suruyor
Ama iğnenin sadece 12 saat etkisi var

Selamlar kızlar cumanız hayırla geçsin inşallah Biz bu gün kontrolden geldik. Noramalde 31+0 ız ama ölçümlerde 32+3 çıkıyoruz şekerimde çıkmamıştı ama bi tedirgin oldum. Bir hafta geri ya da ileri çıkması sorun olmuyordu demi. Birde ben iki gün içinde yanlardan çatladım kızlar ve bu gün fark ettim göğüslerin alt kısmıda çatlamış kırmızı kırmızı hergün pehlivan gibi yağlanıp yetmiyor hindistan cevizi ve saf vazalin sürdüğüm halde çatlamışım. Genetik de değil bence annem 3 tane doğurmuş bir çatlağı yok ben daha şimdiden çatır çatır çatladım ilerleyen haftalarda iyice artar sanırım

Ben 1100 e yatak içinde olanı aldım nisan sonu gibiydi aldığımda

Ben 1100 e yatak içinde olanı aldım nisan sonu gibiydi aldığımda
Işte ben onu farketmeden direkt yataksız şekilde 1000tlye almisim

Neyse artık mecbur alicazzz
Yatak nasıl kaliteli mi gusel mi
Kalınlık ideal mi bebek sünger yataklarında 10cm alin diyorlar kalınlık.. bunun yatağı 5Cm imiş nasıl.sizce

Ekoprini 34 de bırakma fikride tedirgin ediyo beni 38 de doğum olacağını düşünürsem 4 hafta kullanmadan bir şey olmaz inş tabiki doktorlar risk olsa bıraktırmaz da ne bileyim her şeyden tedirgin oluyorum

Anladım bende öyle düşündüm mantıken planlı olması gerek diye. Ama çok şükür son anda bile olsa sizinki güzel geçmiş

Benim ilk gebeliğim hiç bir fikrim yok yatak ile ilgili nasıl olmalı vs ama evet çok kalın değil 3 parmak kalınlığında . Reflü yatağını çok görüyorum onu araştırıcam biraz gerek var mı yok mu. Hazırlıklara yeni başladım ve her almak istediğim şeyin okadar çok alternatifi var ki :). Ne kadar da derin bir dünyaymış bu bebek eşyaları diyorum :)

Maşallah Çok sevindimm.yok canım çıkmadım pazartesi allahın izniyle çıkacağım inşallah dün geceden insüline başlatılar bakalım herşey şimdilik bende de normal gözüküyor

Yok canım gayet hoşuma gitti ama böyle bir bakinca dah çok kış arabası gibi duruyor kumaşı kalın gözüktü sen bana takılma herkezin zevki farklıdır ama hoşuma gitti model olarak :)

Bende anne yanı için bunu begendim am diğeride cok cazib geliyor gozume anne yanı için zaten tekerlekli istediğin odaya çekebilirsin ikisini de almayı düşünüyorum

Eklentiler

• 58CC5851-AA40-4EE7-815A-47579EB12506.jpeg
    97,2 KB · Görüntüleme: 69
  • B42B4C2C-04E3-4603-8C40-628C856E9823.png
    456,8 KB · Görüntüleme: 64
Bende anne yanı için bunu begendim am diğeride cok cazib geliyor gozume anne yanı için zaten tekerlekli istediğin odaya çekebilirsin ikisini de almayı düşünüyorum
Ben oda yapmadıgm için park yatak tercih ettim canım en az 1 yaşına kadar kendi odamda yatıracağım.. 1-1,5 yaşına kadar park yatağı sorunsuz kullanır. Sonrasında oda yapacağım zaten bunlar küçük olacağı için ilerde oda yaşına kadar tekrar yatak almam gerekeceği için park tercih ettim.. ama sepetlere bayılıyorum bende biraz susledim işte park yatağı uyku seti yaptırıyorum içine nevresim yani cibinlik falan kurtardım bir şekilde daha bi tatlı oldu

Ekoprini 34 de bırakma fikride tedirgin ediyo beni 38 de doğum olacağını düşünürsem 4 hafta kullanmadan bir şey olmaz inş tabiki doktorlar risk olsa bıraktırmaz da ne bileyim her şeyden tedirgin oluyorum
evet tedirginlik bende de oluyor gebelikle ilgili her konuda. Ama bizim gibi aska hastalarida olmustur ,sorun olsa biraktirmazlar. Hem bebek de buyimus oluyor ya kan akimi zaten daha cok olur sanirim. O sirasa igne de kullaniyor olucaz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…