- 25 Nisan 2020
- 961
- 1.564
- 33
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #19.801
Aynen canım okadar zor bısey olsa tekrar tekrar dogururmuyduk,,, o an cekıyorsun hiç gecmıycek dıyorsun ,, ama dogdugu an ne sancı kalıyor ne agrı ne bısey,, bebegı kucagına aldıgın an tum cekdıgı ezıyetlerı unutuyor insan,,,, Allah büyükdür hepımız için hangı şekıl hayırlı olıcaksa o şekil doğumlar olsun inşallahBenim de ilk gebelik korkularım oluyo benimde, rüyalarıma girmeye başladı :) ama herkes yapıyo, çocuk orda kalacak değil bi şekilde çıkacak gibi şeylerle kendimi teskin ediyorum. Bol bol dua eder gideriz doğuma hiçbir şey olmaz Allah ın izniyle
Weleda markaya da bakarım. Bu aldığımı yeni doğum yapan bir bayan demişti. Senin kullandığınıda önerdiler iyimiş. Şükür sık sürdüm acısından şimdi iyi.İyi yapmışsın canım beni de rahatlattı baya kaşıntısını aldı. Almanya dasın sanırım sen Weleda Alman markasıydı galiba o da çok iyiymiş hatta göğüs ucu kremi ondan alıcaktım bulamadım, aklında olsun
Ben seninkinide beğendim oda güzel ama gönlüm bergsteıger den yana. Sen kumaşı kalın gibi demiştin kafama takıldı neden öyle dedin. Ben videodan kullanımına ve modeline bakarak beğendim. Başka nelere dikkat etmeliyim ki?Hadi inşallah cnm ben aldım ama pişmanımşimdi daha güzeleri çıkıyor karşıma hep böyle oluyor zaten birşey alırsın sonr ahep daha güzelerini görürsün ama olsun benimkide güzel
Kılo boy tamamen farklı herkesde ... bazen çok kılolu dıyorlar doguyor zayıf yada zayıf der kılolu doguyor,,, önemli olan haftasıyla uyumlu olması cok fark olmaması,,, benımde haftaya randevum vAr ozaman bakıcaklar inşallah kılosuna boyuna saglıklı olsunlarda zamanında gelsınlerde önemli olan oKızlar doktordan çıktım herşey şükür yolunda gözüküyor haftasıyla uyumu dedi doktor.Tahmini doğum tarihi 17agustostu ama benim planlı sezaryan olacağından ağustosun ilk haftası alırız dedi heyecanlandım
Ben 37de izne ayrilacaktim bu durum izin tarihlerimi etkiliyor mu 38+3 38+4 doğum olacak gibi.İzinlerim aktarılıyor dimi doğum sonrasına.
Birde sizlerin 28hafta içinde bebeğinizin boy kilo vs ölçümleri nasıldı.Doktor bana haftasıyla uyumlu dedi ama geri olan ölçümleri var sanki 28+3 üm kilosu 1116 boyu 35 cm gibi birşey dedi.
Kadınlar klubunde araştırırken aynı haftalarda daha kilolu ve uzun bebekler var.
Bende merak edıyorum ne oldu acaba durumları nasıl? Hep gırıp bakıyorum yazmısmı bisey,,,Z Zerenneval canım nasıl sın ?
Benim 28+4 iken kilosu 1430 boy 37 cm Idi.Kızlar doktordan çıktım herşey şükür yolunda gözüküyor haftasıyla uyumu dedi doktor.Tahmini doğum tarihi 17agustostu ama benim planlı sezaryan olacağından ağustosun ilk haftası alırız dedi heyecanlandım
Ben 37de izne ayrilacaktim bu durum izin tarihlerimi etkiliyor mu 38+3 38+4 doğum olacak gibi.İzinlerim aktarılıyor dimi doğum sonrasına.
Birde sizlerin 28hafta içinde bebeğinizin boy kilo vs ölçümleri nasıldı.Doktor bana haftasıyla uyumlu dedi ama geri olan ölçümleri var sanki 28+3 üm kilosu 1116 boyu 35 cm gibi birşey dedi.
Kadınlar klubunde araştırırken aynı haftalarda daha kilolu ve uzun bebekler var.
Çok beğendim hayırlısıyla kullanGünaydın kızlar
Ben park yatak olarak bunu aldım anne yani bu.. 3 kademeli çok kullanışlı yani sizin yataginiz ile yapışıyor. Çok kullanışlı bir de buna uyku nevresim seti yaptırdım içine krem tonda aynıuyku seti modelden de cibinlik yaptirdimhem süslü hem kullanışlı oldu
Evet tabiki amaç o anne yani olmasininÇok beğendim hayırlısıyla kullananne yani olunca bir kenarı katlanıyor mu acaba? Öyle bir mekanizması var mı?
İyim canım şükür 2 gecedir kuruyum gunduzde cok az sanki kucuk bi kasikla dokulmus gibi oluyo umutlarim yeserdi 28 i bitirelim insaallah yasama orani cok yükseliyormuş sonrasida Allah kerim duracak gibi geliyo bana 2 kiloyu bi gecsek tamamdir gerisini ben hallederim buyururum ben onuZ Zerenneval canım nasıl sın ?
Iyim şükür umutluyum beklicek inşallah azaldi suyum biraz yatiyorum 1 hafta sonra cikmak isterim gibiBende merak edıyorum ne oldu acaba durumları nasıl? Hep gırıp bakıyorum yazmısmı bisey,,,
32de coraspirini kesicez demişti sanırım.İgneye bir süre devam galiba ama bende tam bilemiyorum bugün sormayı unuttumDün doktor kontrolüne gittim . Ekoprini 34.haftada bırakmam gerektiğini, oksaparı da sadece doğumdan bir gün için vurulmamamı, doğum sonrası 15 gün daha oksapar iğne vurulmamı soyledi. Henüz doğum şeklim belli değil ancak oksaparı bir gün önce bırakabilmem için mantıken sezaryn olmam gerekmez mi? Hiç önemli değil doğum şekli de kendimi ona göre öncede hazırlamak istiyorum. Kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar sizin doktorlarınız bu konu ile ilgili ne söyledi? Ne zaman bırakacağınız vs
Amin canım, zaman ilerledikçe daha rahat oluruz sanıyordum ama her evresi ayrı stresmişAynen canım okadar zor bısey olsa tekrar tekrar dogururmuyduk,,, o an cekıyorsun hiç gecmıycek dıyorsun ,, ama dogdugu an ne sancı kalıyor ne agrı ne bısey,, bebegı kucagına aldıgın an tum cekdıgı ezıyetlerı unutuyor insan,,,, Allah büyükdür hepımız için hangı şekıl hayırlı olıcaksa o şekil doğumlar olsun inşallah
Birde kalkan, gümüş kapak tarzı şeyler önerenler olmuş doğum sonrası için, araştırıp hazır bulundurmak gerekebilir belki. Bende bi ara bakıp alıcam bulunsun diyeWeleda markaya da bakarım. Bu aldığımı yeni doğum yapan bir bayan demişti. Senin kullandığınıda önerdiler iyimiş. Şükür sık sürdüm acısından şimdi iyi.
Bende bunun gri siyahlısını aldım . Kurduk çok beğendik inş kullanırkende memnun kalırız hayırlı olsunGünaydın kızlar
Ben park yatak olarak bunu aldım anne yani bu.. 3 kademeli çok kullanışlı yani sizin yataginiz ile yapışıyor. Çok kullanışlı bir de buna uyku nevresim seti yaptırdım içine krem tonda aynıuyku seti modelden de cibinlik yaptirdimhem süslü hem kullanışlı oldu
Bende çok beğendim canımım kahverenginide ben aldım, yatak odam da krem tonunda o yüzden yakın olsun istedim renkleriBende bunun gri siyahlısını aldım . Kurduk çok beğendik inş kullanırkende memnun kalırız hayırlı olsun
Gayet güzel iyi günlerde kullan.Günaydın kızlar