2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bütün bunları düşündüğümden ve erken doğum yapma korkusundan bu hafta hazirladim ben çantamı 😂 kimseye söylemiycektim manyak misin bu haftadan hazirlanir mi cok erken derler diye ama yazdiklarini görünce cesaret ettim. Emzikleri biberonlari süt sağma makinemi kaynattım bi güzel poşetledim, bir tek havlu diş fircasi vs.. onlari koymadim biraz eksikler var tabi. Tamamliycam yakinda nolur nolmaz 🙈🙈
Aynen ya ben de aynı şeyleri düşünüyordum gerçekten olmayacak şey değilmiş yani kadın anlatınca baya etkilendim mesela benim de burada pek ailem yok bütün ailem Türkiye’de Allah korusun öyle bir durumda hastaneye düşsem Çok stres olurum ki burada hastanede bebege elbise falan giydiriyorlarAma kendi ihtiyaçlarımı nasıl bulacağım bence hiçbir zararı yok erken hazırlıgın zaten öyle bir zaman geçiyor ki bir bakmışız doğum zamanı gelmiş inşallah ben de çoğu şeyi hazırlamıştım eksik eşyalarımı da tamamlayacağım inşallah...

İnsallah istedigin gibi normal dogum yapabilirsin 😊 Ben de çok normal istiyorum ama rahim agzinda polip cikmis gebelikten ya da enfeksiyondan dolayı nedeni belli degil. Son anda yine bir degerlendirme yapilacak ona gore karar verilecekmis doğumun şekline. Hic planladigimiz gibi gitmiyor 🤷🏻‍♀️
İnşallah canım, bende sezaryenden korkuyorum ama dediğin gibi planladığımız gibi olmayabiliyor. Şartlar hangisini gerektirirse onu tercih edeceğiz, sağlıkla kucağımıza alalımda hepimiz önemli olan o🙏🏻☺️

Kızlar hastanede doğumdan sonra emzirme sütyeni kullanılır mı yoksa sadece pijama yada gecelik mi giyilir? Benim baktıklarım da hep içi belli eden cinsten o şekilde içine birşey giymeden olur mu bilemedim. Ona göre emzirme sütyeni bakicam bı de aldığınız memnun kaldığınız varsa yazabilir misiniz?
EMZİRME SÜTYENİ YA DA ATLETİ AL CANIM. BİR DE GÖĞÜS PEDİ MUTLAKA AL. HİJYEN AÇISINDAN. MARKA OLARAK PENTİ İNDİRİMDE GALİBA, ÖNCEKİ DOĞUMDA NETTEN ŞAHİNLER MARKA ALMIŞTIM GÜZELDİ. ZATEN HEMEN HEMEN HER MARKANIN VAR.

Sürekli idrar yolu enfeksiyonu olan arkadaşlar ayağınızdan çoraplarınızı çıkarmayın. çok fark ediyor. hem çorap hem terlik aylardır yapışık geziyoruz.
bu arada benim gibi büyük beden olanlar var ise iç çamaşırı hangi marka ya da netten hangi siteden alıyorsunuz. her markanın büyük bedeni yok malum. karnım çok büyüdü daha 3 ay var nasıl olacak ya.

Bende oksapar 6000 ve coraspin kullanıyorum. Doktor 32. haftada corasprini bırakacağız dedi iğne devam edecek. Doğum şekli içinde ilerleyen haftalarda bebek ve senin durumuna göre karar veririz dedi. Kan sulandırıcı iğne normal ya da sezaryen doğuma engel değildir sanırım doktorlar onu ayarlayacaktır eminim🙂

Benim de çok kuruyup kaşınmaya başladı, lansinoh balm aldım aşağıdakinden, tüplere göre daha doğal içerikliymiş, nasıl olsa alacaktım şimdiden alıp başladım duş sonrası ara ara sürüyorum çok güzen nemlendiriyor. Sizde çok daha kurumadan nemlendirmeye başlayın.
Bende dayanamadım. Dm den aldım birtane bio içerikli sürüyorum hafifledi acayip acıyordu. Şimdi krem sayesinde iyi şükür.

Eklentiler

• Screenshot_20210527-200345_Chrome.jpg
    Screenshot_20210527-200345_Chrome.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 37
Bende dayanamadım. Dm den aldım birtane bio içerikli sürüyorum hafifledi acayip acıyordu. Şimdi krem sayesinde iyi şükür.
İyi yapmışsın canım beni de rahatlattı baya kaşıntısını aldı. Almanya dasın sanırım sen Weleda Alman markasıydı galiba o da çok iyiymiş hatta göğüs ucu kremi ondan alıcaktım bulamadım, aklında olsun🙂

Hadi inşallah cnm ben aldım ama pişmanım 🤣🤣 şimdi daha güzeleri çıkıyor karşıma hep böyle oluyor zaten birşey alırsın sonr ahep daha güzelerini görürsün 🤣 ama olsun benimkide güzel 😁
Mağazaya gittik aynısından yoktu. Evet biraz girmiş😃 daha doğuma var diye belki diyom daha da iner🙈😃😃

Sürekli idrar yolu enfeksiyonu olan arkadaşlar ayağınızdan çoraplarınızı çıkarmayın. çok fark ediyor. hem çorap hem terlik aylardır yapışık geziyoruz.
bu arada benim gibi büyük beden olanlar var ise iç çamaşırı hangi marka ya da netten hangi siteden alıyorsunuz. her markanın büyük bedeni yok malum. karnım çok büyüdü daha 3 ay var nasıl olacak ya.
Cok haklısın canım bende nezaman ayagımı üşütsem böbreklerım agrır ve ıdrar yolunda sorun cıkar. ,,

Bende oksapar 6000 ve coraspin kullanıyorum. Doktor 32. haftada corasprini bırakacağız dedi iğne devam edecek. Doğum şekli içinde ilerleyen haftalarda bebek ve senin durumuna göre karar veririz dedi. Kan sulandırıcı iğne normal ya da sezaryen doğuma engel değildir sanırım doktorlar onu ayarlayacaktır eminim🙂

Benim de çok kuruyup kaşınmaya başladı, lansinoh balm aldım aşağıdakinden, tüplere göre daha doğal içerikliymiş, nasıl olsa alacaktım şimdiden alıp başladım duş sonrası ara ara sürüyorum çok güzen nemlendiriyor. Sizde çok daha kurumadan nemlendirmeye başlayın.
Ben de bu gittigimde sorayim,ama sanki bir keresinde sunu dedigini hatirliyorum,asil kanama yaptiracak olan sey koraspirin demisti. Haftasini konusmamistik o zaman cok erkendi. Ama dedigin gibi dogum sekkini etkilemez sanirim. Gerci ben her turlusunden korkuyorum napcam ilk gebelik:)

Bende oksopar kullanıyorum gebeliğin en başından beri. Hematolog mutlaka sezeryan önerdi kanama riskine karşın planlı doğum yapmalısın ilacı 12 saat önce kesmelisin vs diye
Kadın doğumcumda Hematolog öyle uygun görmüş ozman tartışmasız sezeryan dedi 🤷‍♀️Sonra kendi araştırmalarım böyle olmak zorunda olmadığını gösterince farklı bir kadın doğuma daha gittim normal doğum destekleyen özellikle seçtim 🙃 bide perinatolog ile de görüştüm 2 side kesinlikle normal doğum yapabilirsin risk aynı risk bir zararı yok dedi oyuzden normal doğuma karar verdim doktorumu da değiştirdim 😇
bence doktor degistirmen iyi olmuş gibi geldi,tartismasiz sezeryan denmesi cok net bi karar olmus. İgne kullanip normal dogum yapan bir suru insan vardir. Sadece iste hangi hafta biraktiriyorlar o onemli,ya da acil bir dogum olayi oldugunda ekip onemli bence bu konuda. Hakkimizda hayirli dogumlar olsun. Maalesef insan herseyinince düsünür oluyor,haftalae yaklastikca. Bazende herseye cok hakim olmak iyi olmuyor sanirim:) 🤷

Ben evde giymeden dolaşıyorum ama hiç akıntım yok hep uzun elbiseyle zaten tek başımayım 😅 dışarı çıkarken giymek için de olan çamaşırların lastiklerini kestim hep çok rahat oldu. Ama komple sökmeyin yapacak olursanız makasla kesikler atın lastiğe diklemesine istediğiniz genişliğe gelene kadar yoksa durmaz 😂 çünkü bulmak imkansız gibi

Ben de bu gittigimde sorayim,ama sanki bir keresinde sunu dedigini hatirliyorum,asil kanama yaptiracak olan sey koraspirin demisti. Haftasini konusmamistik o zaman cok erkendi. Ama dedigin gibi dogum sekkini etkilemez sanirim. Gerci ben her turlusunden korkuyorum napcam ilk gebelik:)
Benim de ilk gebelik korkularım oluyo benimde, rüyalarıma girmeye başladı :) ama herkes yapıyo, çocuk orda kalacak değil bi şekilde çıkacak gibi şeylerle kendimi teskin ediyorum. Bol bol dua eder gideriz doğuma hiçbir şey olmaz Allah ın izniyle🙏🏻

Peçete koymak kafamı karıştırdı bak şimdi bazı arkadaşlar peçete koyduğumda enfeksiyon olmuşum yazmış bu olabilirmi.. Progestan kullanıyorum su gibi akıntı yapıyo oda peçete koymazsamda nemli olur diye düşündüm.koymadan sürekliamaşır değişerek mi denesem 🤔günde en qz 6 çamaşır değişmem gerekir ozaman
Ben soyle bir cozum bulmustum pamuklu eskiyen atletlerimi pecete gibi kestim onlari koyuyorum

X