- 25 Nisan 2020
- 961
- 1.564
- 33
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #19.741
Bende süreklı peçete koyarım,, sık sık tuvalete gıdıyoruz ve hep akıntı oluyor her seferınde ıc çamaşırı degıstıremeyız ama peceteyı sureklı degıstırebılırız,,,Hiç bişi demiyor munorol veriyo tek kullanımlık arada çoğalınca antbyotık hap içiyorum aksef yada azosilin yazıyor. Bikez de purinol kullandım.ama farkettiğim şeyler ayakları sıcak tutmak her tuvaletten sonra suyla temizleyip kurulamak ve sürekli peçete koyuyorum iç çamaşırıyla temas ettirmiyorum. Böbrekleri üşütmemekde iyi geliyor. Gerçekten çok hassas ve zor bi durum bu. Bu aylar bile çorap hatta ev botu giyiyorum. Azosilin ve purinol bi arada kullandığım dönemden sonra bi süre rahatladım. Sonra yine sık sık olmaya başladı. Bu ilaçlarda mantar yapıyo canesten krem sürüyorum. Doğuma 66 gün kaldı Allah büyük okadar çok ilaç kullandım ağrı kesiciler antibiyotikler
Bende 17haftalikken sanki regl donemi sisligi gibi gobek vardi, gobek de denmeyecek kadardi. Ama benim gobegim yoktu hamilelikten oncede belim inceydi hep. Benim 20.haftadan sonra epey buyudu gobegimMerhaba kızlar ben 17 haftalık hamileyim bu dönemde göbeği çıkan var mı ?
Bide ben karın bölgesine kiloluyum benim gibi olan var mı acaba
Kasılma degil de vajinadan içeri doğru iğne batma hissini sormustum gecen burda yasayan yokmus heralde ben cok yasiyorum hatta bir sorun var sandim ama normal sanirim. Pozisyon degistirince geciyor gercekten otururken oluyor en cok. Ya da cisimi yapmak icin klozete oturdugumda, idrar torbam doluyken birden bosalinca. Enfeksiyondan supheleniyordum ama temiz cikti sukur.kızlar bende kasılmayı soracagım.
2-3 gündür günde 4-5 defa kasılmam oluyor. rahim agzıma dogruda ince bi igne sokulmuş gibi sızı hissediyorum özellikle otururken .
magosit kullanıyorum magnezyum ama kalsiyumlu d vit li cinko lu bi vitaminde alıcam .
sizlerde oluyor mu böyle bişey?
birde uyuşmazlık testi negatif cıkınca igne vuruluyor zaten . 28 nci haftayı doldurmadan vurdurmanızı öneririm
Ben dün vuruldum 27+3 ken. Arkadaşım da doğum sonrası vurulmuş. Benim bildiğim eğer yanlış bilmiyorsam yanıltmak istemem. eşinle kan uyuşmazlığı varsa hamileyken kan uyuşmazlığı vuruluyorsun. Bebekle kan uyuşmazlığın varsa Doğumdan sonra 72 saat içinde kan uyuşmazlığı vuruluyorsun. Tabi doktorun daha iyi bilir bence ara sor yapilacaksa bugün yaptır.Benim de eşimle kan uyuşmazlığım var, bugün indirekt coombs testi için kan verdim negatif çıktı acaba bende mi iğne olucam Dr randevuma da 13 gün var 29. Hafta bitmiş olacak geç mi olur bilemedim
Şimdi geldim eczaneden dedi ki bu kapsülmüş geri çıkarmana gerek yok eriyecek dedi senin de öyle miYok benım kullandıgım haftada tek 2 keztabı senınkı farklı
Benimde oluyor su gibi akıntı o yüzden peçete koyuyorum sürekli, heralde normal diye düşünüyorum çünkü hep öyle hem ıslaklık hem beyaz akıntı oluyorBen de doktoruma sordum çok akıntı çok ıslaklık var dedim idrar tahlili henüz yaptırmadım ama bana da idrar olabilir suyun iyi dedi bana vajina florasını düzenlemek için fitil gibi bi şey yazdı
Benımkı ilac canım,, hanı mantar olur ya verıyorlar o sekıl ısteŞimdi geldim eczaneden dedi ki bu kapsülmüş geri çıkarmana gerek yok eriyecek dedi senin de öyle miben ilk defa kullanıcam da bilmiyorum
Bana normal dedi peçete koymuyorum ben ıslanınca parçalanıp parçaları yanlışlıkla içeri kaçabilir diye ama bilmiyorum... doktorum da normal dedi hatta benimkinin ayakları aşağıda vurduğu için idrar kaçırıyor olabilirsin dedi...Benimde oluyor su gibi akıntı o yüzden peçete koyuyorum sürekli, heralde normal diye düşünüyorum çünkü hep öyle hem ıslaklık hem beyaz akıntı oluyor
Anladım canım. Kullanmaya başlıcam bu gece bakalımBenımkı ilac canım,, hanı mantar olur ya verıyorlar o sekıl ıste
Bende vagiflor sanavita kulaniyorum ilk gun yanma yapmisti bende hatta akintiyla beraber 2/3 damla da kan gelmistiVagı c 12 ılacın adı,,, yanı gece kullanınca bıtaz oluyor ama öyle asırı degıl
Beni surekli mantar yapan sebeplerden biri de temiz olsun diye sık sık pecete koymamdi surekli degistiriyordum peceteyi ama yine de surekli tekrarlayan enfeksiyonlarim vardi meger sebep hain peceteymis onu birakinca bi seyim kalmadiBende süreklı peçete koyarım,, sık sık tuvalete gıdıyoruz ve hep akıntı oluyor her seferınde ıc çamaşırı degıstıremeyız ama peceteyı sureklı degıstırebılırız,,,
Ben senelerdir kullaniyorum tek hamilelikden degil , ince gunluk petlerden kullanirdim kasindi yapardi böyle daha rahatladim tabiki sürekli degistiriyorum cunku nemli islak kalmamasi icin, tabi herkesin vucudu farkliBeni surekli mantar yapan sebeplerden biri de temiz olsun diye sık sık pecete koymamdi surekli degistiriyordum peceteyi ama yine de surekli tekrarlayan enfeksiyonlarim vardi meger sebep hain peceteymis onu birakinca bi seyim kalmadi
Aman dikkat edin bi sure sonra sorun olusturmasin
Kağıt havlu koyunca o parcalanmiyor kolay kolay normalde her gün de çamaşır değiştiriyorum zaten. Koymasam günde 5-6 kez degistirmem gerekir o kadara da çamaşır dayanmıyor büyük beden aldıklarım kısıtlı zaten. Bence idrar kacirma olabilir bende ondan şüpheleniyorum çünkü vajinadan gelen bir akıntı olsa çamaşırımda yeri daha geride olur ama bildiğin çiş yaptığım bölge oraya denk geliyorBana normal dedi peçete koymuyorum ben ıslanınca parçalanıp parçaları yanlışlıkla içeri kaçabilir diye ama bilmiyorum... doktorum da normal dedi hatta benimkinin ayakları aşağıda vurduğu için idrar kaçırıyor olabilirsin dedi...
Pecetenin kalitesiylede alakalidir o zamanBen senelerdir kullaniyorum tek hamilelikden degil , ince gunluk petlerden kullanirdim kasindi yapardi böyle daha rahatladim tabiki sürekli degistiriyorum cunku nemli islak kalmamasi icin, tabi herkesin vucudu farkli
Benim peçete kullansam da kullanmasam da oluyor bazı kadınların idrar yolları enfeksiyonuna yatkınlığı daha fazla olabiliyormuş önemli olan çamaşırı kuru tutmak sanırım. Peçete enfeksiyon yapar mı bilemiyorum her wc de kullandığımız birşeyPecetenin kalitesiylede alakalidir o zaman
Ben 2 3 ay falan kullandim sonra uzunca bi sure sıkıntısını cekmistim
Cok sevindim
Dedigim öyle ince pecete degil mutfakda kullanilsn su cekenlerden,,Pecetenin kalitesiylede alakalidir o zaman
Ben 2 3 ay falan kullandim sonra uzunca bi sure sıkıntısını cekmistim
Cok sevindim
Evet kagit havlu,, turkcesi aklima gelmiyorduKağıt havlu koyunca o parcalanmiyor kolay kolay normalde her gün de çamaşır değiştiriyorum zaten. Koymasam günde 5-6 kez degistirmem gerekir o kadara da çamaşır dayanmıyor büyük beden aldıklarım kısıtlı zaten. Bence idrar kacirma olabilir bende ondan şüpheleniyorum çünkü vajinadan gelen bir akıntı olsa çamaşırımda yeri daha geride olur ama bildiğin çiş yaptığım bölge oraya denk geliyorbenim lökosit ve bakteri yine çoğalmış bi kaç gün arayla farklı hastanelerde idrar tahlili verdim arada uçurum var sanki. 1.den sonra monurol kullanmama rağmen artmış anlam veremiyorum