- 25 Nisan 2020
- 961
- 1.564
- 33
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #19.721
Bende o sekıl bır fıtıl kullanıyorum hamılelıkde hıcbır zararı yokmus,, aksıne yararlı , ph ı duzenlıyor bakterılere karsı koruyor 6 haftalık bır fıtıl haftada 2 kez kullanıyorum,,, sureklı enfeksıyon olana cok faydalı,, benım rahım agzı kısalıgı var en ufak bır bakterı yada enfeksıyonda bu sürec hızlanır bu yuzden verdı doktorum,Ben de doktoruma sordum çok akıntı çok ıslaklık var dedim idrar tahlili henüz yaptırmadım ama bana da idrar olabilir suyun iyi dedi bana vajina florasını düzenlemek için fitil gibi bi şey yazdı
Evet canım hem çok gergin karnım hem de hareketleri her yerde uyurken ne tarafa dönsem vuruyorCnm benimki de 3. resimdeki pozisyonda anneyi en çok rahatsız eden pozisyonlardan biri müzik ve ışığı bende deneyeyim.
Bende oksopar kullanıyorum gebeliğin en başından beri. Hematolog mutlaka sezeryan önerdi kanama riskine karşın planlı doğum yapmalısın ilacı 12 saat önce kesmelisin vs diyemrb, ben de oksapar kullaniyorum,bir de ecopirin. Dr'niz hiç doğum şekliyle ilgili bir sey soyledimi? Normal dogum olmaz ya da sezeryan olmaz gibi. Kanama riski falan ? Bu aralar bunu dusunur oldum henuz kontrolume var benim de soracagim
Link için teşekkür ederim cnm. Benim zaten sezeryan ama pozisyon beni aşırı derece zorluyor yürürken, otururken kalkarken en çokta yatarken dün gece ışık olayını denedim. Bi hareketlenme oldu ve başını göbek deliğimin hizasına getirdi fındikEvet canım hem çok gergin karnım hem de hareketleri her yerde uyurken ne tarafa dönsem vuruyor
Bi link atayım sana önerilere ordan bakabilirsin umarım döner bebişlerimiz ben normal doğum istiyorumm bide bakalım kısmet
Bir bebeğin dönme öyküsü
Aşağıdaki yazı, daha önce doğum hikâyesi burada yayımlanan Bahar Bilgen Baç tarafından kaleme alındı...blogcuanne.com
Bende 7 gundur oyle bir fitil kulaniyorum çok akıntı yapıyormu ismi ne ?Bende o sekıl bır fıtıl kullanıyorum hamılelıkde hıcbır zararı yokmus,, aksıne yararlı , ph ı duzenlıyor bakterılere karsı koruyor 6 haftalık bır fıtıl haftada 2 kez kullanıyorum,,, sureklı enfeksıyon olana cok faydalı,, benım rahım agzı kısalıgı var en ufak bır bakterı yada enfeksıyonda bu sürec hızlanır bu yuzden verdı doktorum,
Vagı c 12 ılacın adı,,, yanı gece kullanınca bıtaz oluyor ama öyle asırı degılBende 7 gundur oyle bir fitil kulaniyorum çok akıntı yapıyormu ismi ne ?
Canım selam yazdığın mesaj dikkatimi çekti o yüzden yazmak istedim ben devlet ve özele gidiyorum ayrı ayrı.. devletteki doktorum çalışabilir raporu için özelden almam gerektiğini söyledi , devlet sadece covid sebebi ile çalışamaz raporu veriyormuş, özel hastane çalışabilir raporu veriyormuş.. ozeldeki doktorumu aradım 32+0 da gel yazarım ben dedi. Istersen birdaha sorBu arada doktorum dedi ki benim 32+0 ım sanırım 10 hazirana denk geliyormuş çalışabilir raporunu devlet hastanesinden alıcakmışız gitmişken bir de o doktora muayene olup orda ölçüm yapasım var benim de bir de farklı bir göz görsün diye
Hiç bişi demiyor munorol veriyo tek kullanımlık arada çoğalınca antbyotık hap içiyorum aksef yada azosilin yazıyor. Bikez de purinol kullandım.ama farkettiğim şeyler ayakları sıcak tutmak her tuvaletten sonra suyla temizleyip kurulamak ve sürekli peçete koyuyorum iç çamaşırıyla temas ettirmiyorum. Böbrekleri üşütmemekde iyi geliyor. Gerçekten çok hassas ve zor bi durum bu. Bu aylar bile çorap hatta ev botu giyiyorum. Azosilin ve purinol bi arada kullandığım dönemden sonra bi süre rahatladım. Sonra yine sık sık olmaya başladı. Bu ilaçlarda mantar yapıyo canesten krem sürüyorum. Doğuma 66 gün kaldı Allah büyük okadar çok ilaç kullandım ağrı kesiciler antibiyotiklerPeki doktorunuz ne dıyor bu duruma
Canim ben özel muayenehaneye gidiyorum, rapor isini doktora sordugumda devlette degil sgk anlasmali ozel hastanede yazdiracagimi soyledi, kendisi bir doktora yonlendirdi ona gidecegim rapor icin. Devlette yazmayabiliyorlar gununu gecirmeden direkt 32+0da git dedi bana, istersen tekrar bi sor.Bu arada doktorum dedi ki benim 32+0 ım sanırım 10 hazirana denk geliyormuş çalışabilir raporunu devlet hastanesinden alıcakmışız gitmişken bir de o doktora muayene olup orda ölçüm yapasım var benim de bir de farklı bir göz görsün diye
Ben de birazdan almaya çıkıcam umarım akıntıya iyi gelirBende o sekıl bır fıtıl kullanıyorum hamılelıkde hıcbır zararı yokmus,, aksıne yararlı , ph ı duzenlıyor bakterılere karsı koruyor 6 haftalık bır fıtıl haftada 2 kez kullanıyorum,,, sureklı enfeksıyon olana cok faydalı,, benım rahım agzı kısalıgı var en ufak bır bakterı yada enfeksıyonda bu sürec hızlanır bu yuzden verdı doktorum,
Ben özel hastaneye gitmiyorum henüz hastane ile de anlaşmadım muayenehanesi var doktorumun, bunu bir araştırayım bakayım çok teşekkür ederim söylediğin içinCanım selam yazdığın mesaj dikkatimi çekti o yüzden yazmak istedim ben devlet ve özele gidiyorum ayrı ayrı.. devletteki doktorum çalışabilir raporu için özelden almam gerektiğini söyledi , devlet sadece covid sebebi ile çalışamaz raporu veriyormuş, özel hastane çalışabilir raporu veriyormuş.. ozeldeki doktorumu aradım 32+0 da gel yazarım ben dedi. Istersen birdaha sor
Bir arkadaş daha söyledi çok teşekkür ederim uyardığınız için benim eşim yanımdaydı ve devlet hastanesinde çalışıyor siz ayarlarsınız artık dedi hatta ona bi sorayım benCanim ben özel muayenehaneye gidiyorum, rapor isini doktora sordugumda devlette degil sgk anlasmali ozel hastanede yazdiracagimi soyledi, kendisi bir doktora yonlendirdi ona gidecegim rapor icin. Devlette yazmayabiliyorlar gununu gecirmeden direkt 32+0da git dedi bana, istersen tekrar bi sor.
Ben garantı olsun dıe gece yatmadan uyguluyorum uzun süre içerde dursun dıe,, gunduz ıster ıstemez tuvalete falan gıdıyor insanBen de birazdan almaya çıkıcam umarım akıntıya iyi gelirDoktorum uyguladıktan sonra 5 dk uzanıp kalkmamamı söyledi siz de öyle mi yapıyorsunuz
Canım yazdığını görünce yazmak istedim bende de bi kere lökosit yüksekliği oldu munorol kullandım geçti buradan bi arkadaşımız bana suyla sık yıkamamamı söylemişti gerçekten işe yaradı yazmışsın ya yıkayıp kuruluyorum diye kuru tutmak çok önemli ama su bile olsa ph ını etkiliyor taharet musluğu gerçekten çok güzel bi şey ama ben sadece büyük tuvalette ve bi iki kere küçük tuvalette kullanmaya indirdim yani 10 çiş yapıyorsan 8 ini sadece peçeteyle sil geç ilk başta temizlik hissi vermiyor evet ama inşallah doğuralım bol bol yıkarız sadece peçete kullanmanı öneririm ve kesinlikle sirke şu bu kullanma lütfen gerçekten işe yarıyorHiç bişi demiyor munorol veriyo tek kullanımlık arada çoğalınca antbyotık hap içiyorum aksef yada azosilin yazıyor. Bikez de purinol kullandım.ama farkettiğim şeyler ayakları sıcak tutmak her tuvaletten sonra suyla temizleyip kurulamak ve sürekli peçete koyuyorum iç çamaşırıyla temas ettirmiyorum. Böbrekleri üşütmemekde iyi geliyor. Gerçekten çok hassas ve zor bi durum bu. Bu aylar bile çorap hatta ev botu giyiyorum. Azosilin ve purinol bi arada kullandığım dönemden sonra bi süre rahatladım. Sonra yine sık sık olmaya başladı. Bu ilaçlarda mantar yapıyo canesten krem sürüyorum. Doğuma 66 gün kaldı Allah büyük okadar çok ilaç kullandım ağrı kesiciler antibiyotikler
Ben eczaneye de sorim o zaman nasıl yapim diye günde iki kere yazmış işe gidemem öyle benBen garantı olsun dıe gece yatmadan uyguluyorum uzun süre içerde dursun dıe,, gunduz ıster ıstemez tuvalete falan gıdıyor insan
Yok benım kullandıgım haftada tek 2 kezBen eczaneye de sorim o zaman nasıl yapim diye günde iki kere yazmış işe gidemem öyle ben