2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kagit havluyu islatiyodu avuc ici kadar deyim ara ara ama her zaman degil son gun pijamaya gecmisti . Dogurana kadar hastanedeymişim gondermeyiz diyorlar nolacak bilmiyorum

Selam kızlar
Birşey danisacagim internetten mağazalardan gömlek yaka pijama bakıyorum da bebeğin hastane çıkışında aynı renk mi olması lazım.
Görsel bütünlük açısından genelde aynı renk tercih ediliyor herhalde.
Siz nasıl tercih ediyorsunuz düz mü baskılı mı sade mi şık mı?
Önerebileceginiz siteler varsa yazabilirmisin yada şimdiden alanlar varsa resim paylaşabilir mi?

Merhabalar ben henüz gecelik/sabahlık olan almadım bir tane ondan, bir tane de böyle alt üst takım koymayı düşünüyorum kendim için eğer çok lazım olursa bir tane daha alt üst bakabilirim bilmiyorum. Bu arada siz söyleyene kadar uyumu düşünmemiştim kendime resimdekini sipariş ettim henüz elime ulaşmadı kargoda, bebeğime de resimdeki hastane çıkışı modeli düşünüyorum çok uyumlu olmuyor sanki ama bilemedim

Eklentiler

• 2C5E1F5B-B169-4D83-AF61-44E4E9D194E3.png
    457,5 KB · Görüntüleme: 99
  • CC8D9299-1137-476D-91C7-29F952B0E287.png
    535,1 KB · Görüntüleme: 81
Merhaba ben lohusahamile sitesinden bu takımı ve aynı renk terlik ve tacınıda aldım emzirme sütyenine kadar buradan aldım hepsi dün geldi kumaşı kalitesi oldukça hoşuma gitti

Benim için görsel bütünlük hiç önemli değil .Ucuz+ rahat+ kullanışlı tercihim. Benim tenim çok hassas o yüzden bazen dikiş, ip bile kaşındırıyor oyüzden bakarak alıcam. birde oğlumda annem çesit çeşit ,rengarenk almıştı. Tek meme dişarda ,karnımda dikişler ve tepemde gaz çıkarttınmı diye bekleyen bir hemşire varken gözüm hiçbirini görmedi. .emzirme südyenide takmadim Allah ne verdiyse o rtadaydi

Tecrubeli olunca hayalleri degil gercekleri on plana koyuyor insan degil mi?

Devam ediyo azar azar simdi dr lar geldi antibiyotik tedavisi baslicaklar aralarinda oyle konustular ne kadar durabilirsek oraya kadar heralde cokta bisey demiyorlar onlarada belirsiz bi durum
İnşallah 1/2 hafta dayanir daha canım plasentada yırtık mi varmış peki birşey demediler mi ? Durumundan bizi haberdar ett merak ediyoruz seni dualarım seninle

Biraz önce kontrolden geldim Dr biraz canımı sıktı şimdiye kadar bebeğin tüm ölçümleri kilosu vs hep 1 hafta - 10 gün önde gidiyodu 1 aydır annemin sağlık problemleriyle ilgileniyorum açıkçası çok yemek de yiyemiyorum bugün ölçümler 1 hafta geri çıktı kilosu da 1.137g çıkınca dr kilosu doğduğunda düşük Bi çocuk olur 3.500- 3800 değil de 3100 falan doğar dedi sağlıklı olsun da varsın kilosu az olsun sadece bu çok problemmiş gibi söyleyince üzüldüm aslında herşey yiyorum ama porsiyon olarak iştahım düştü 1 aydır baya az yiyorum sizler bebeğin kilosuna da etki edecek neler yiyorsunuz acaba

Ben dün akşam sancılarım vardı ilaç verdiler gece tirnak parçası kadar kan geldi ama normal dedi doktor dünde muayene sırasında aynısı olmuştu bakalim şimdilik ağrım yok sadece gece sancılarım oluyor ama suyum gelmediği surece ağrılar durdurulabilir şükür

Canım sıkıntı yapma bence senin yediğin içtiğinle onun alakası yok bence kilosu normal .zaten net bi bilgi degil bunlar bi doktor soylemisti bebek olustugu andan itibaren kilosi ne olacagi belliymis anne ne yerse yesin onunla alakali degilmis zaten sen yemek yemesen bile bebek senden besleniyor doktorun bu dedigine takilma

Son düzenleme:
Devam ediyo azar azar simdi dr lar geldi antibiyotik tedavisi baslicaklar aralarinda oyle konustular ne kadar durabilirsek oraya kadar heralde cokta bisey demiyorlar onlarada belirsiz bi durum

Cok cok gecmis olsun. Bizim bir tanidikta 2 aydan fazla doguma kadar hastanede yatti. heran dogum olur diyorlardi 38 haftayi devirdi. Moral çok önemli . Rabbim korusun bebeklerimizi

Valla ben ve özellikle annemle kayınvalidem ilk diye baya heves yapıyoruz foto için ayrı günlük giyerim diye ayrı ayrı herkes bişeyler alıyo bu aralar ama tabi sonra bir bebeğim daha olursa saklar giyerim kafasındayım aynı zamanda

Ben ikiz gebelerin topiginde okumustum. Muz kaşar peyniri yeşil mercimek bebege kilo yapiyormus. Ben her sabah kaşar peyniri ,günde 1 muz ,haftada en az 3 kere yesilmercimek tüketiyorum. günde 2 bardak ayran 1 su bardağı yogurt 1 bardak süt olmazsa olmazim. Ayrica cevizde yiyorum hergün. Bu arada benim kızda 1 hafta onden gidiyordu gecen gün gittigimde haftasiyla uyumlu dedi. benim erken dogum riskim oldugundan biraz alsın istiyorum dogrusu. Ama diger türlu 2500 kili doganda ayni 3 3.5kg da ayni.Kilo degisken birsey sen elinden geleni yap ama kafaya takma.

Son düzenleme:
Belim sırt ağrım çok fazla, beş dakika ayakta kalsam başlıyor. Doktor hem magnezyum hem de ağrı kesici verdi.

Guzel gunlerde kullan canım. Herkes ayni olmaz belki sen cok rahat kullanirsın. Olmazsada evde giyer bebişinle boy boy resim çekilirsin. Hevesin kalmasın hic birseyde

Yeşil mercimek hariç hepsini yiyorum hergün süt muz kaşar mutlaka yemeye çalışıyorum peki bu beslenme şeklinde sizin bebeğinizin kilosu nasıldı son kontrolunuzde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…