2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ya aynisi bana da oluyor diye bugun doktoruma sordum...kendisi perinatologtur...dedim kasilma mi oluyor ...yok dedi bebis poposunu oraya dayayip itekliyordur....hurafe dedi bana kasilma oyle olmaz dedi
Oyle mi? Acikcasi ben de ne oldugunu tam bilmiyorum. Kasilma diyorlar diye ben de kasilma diyorum. Evet, ya poposunu ya basini sanki dayiyor itekliyor gibi. Ben de simdi.doktordan geldim. Kasilma oldu dedim. bakti her sey normal. Kasilma olmasi normal mi dedim. Normal dedi.

Kızlar yorumlayabilecek biri var mı ?

Eklentiler

• 71B95AA8-8B24-412A-83D8-95F2B5B66159.jpeg
    71B95AA8-8B24-412A-83D8-95F2B5B66159.jpeg
    156,9 KB · Görüntüleme: 60
Aynisi bende bar rahim kisaligina baktirdin mi ? Ondan kaynakli olmasin bizim ikimizin hamileigin basindan beri ayni gidiyor durumumuz ama gecen seninde regl agrilarin varmis benimde aksam vardi doktor dogum sancisi oldugunu soyledi

Benimde doktor regli agrisi dogum sancisi dedi canim. Hatta burayada yazmistim. Bu haftalar sonrasindaki regli agrisi su gelmesi ve lekelenmede hemen hastaneye gel dedi. Rahim kısaligi yok diyor her seferinde. Ama plesanta yine agagi inmis

O zamanki durumuna bağlı tabi ama bence 37 erken canım.. benim doktorum da 38 ile 39 hafta arasi alırız, o zaman bi gelsin bakıcaz dedi..ben 39 u doldurmak isticem eğer mümkün olursa

Benim plesanta asagida belki oyuzdsn erken alirlar ama 39 olsa daha iyi tabi

Evet canım rahattim bi de geçen Umutumut82 Umutumut82 ninde regl sancilari vardi ama gecti bende benimde o zaman normal diye dusundum ama insallah 2/3 hafta daha dayinir kac cm dan sonrasi doguma gidiyor ? Normalde bebek ufak oldugu icin bu bile coktur herhalde

Canim benimde regli agrim vardi benide hemen nst ye bagladilar.hatta doktor 2 gündür niye gelmedin diye kızdı.

B
Dün kayinbabam veffat etti eşim bügün memlekete döndü :KK43: doktor böyle söyledi şimdi kocamda gitti onsuz doğumda yapmak istemiyorum bi yandan kayin babama uzuldum babam gibi severdim onun vefatina bukadar yakin bir dogum istemiyorum inşallah dedigin gibi olur canim 32 haftaya kadar dayaniriz
Başınız sağolsun canım. Kızın babasını bekliyecektir bozma moralini🤗

Tesekkur ederim iyi dileklerinize supheleniyordum zaten renksiz su geliyodu 2 haftadir sabah bi kalktim pijamam sirilsiklam kokusuz renksiz su agrim sizim yok suan su miktarida iyi tuhaf olan bu beklicez dedi bekliyoruz yirtik olabiliyomuz ama kapanabilir belki dedi 🤲 nasip
Allah yardımcınız olsun dualarımız seninle hayırlısı🤲🤲

B

Başınız sağolsun canım. Kızın babasını bekliyecektir bozma moralini🤗
Sağol canım ❤️
inşallah bekler babası da yavrumun beni brakti gitti diye rahat değil annesigile mi yansin kendi babasının cenazesine yetişemedi diye mi akli bizde ben şimdi gideceğim kizim gelecek diyor valla onun icin hersey daha da zor insalla kizim bi 10 gun daha en az bekler babasini

kızlar merhaba dün kontrolüm vardı Kalsiyum oksalat kristali 41 çıktı idrar tahlilinde kristal şeklinde kum döküyormuşum bu durumda olan var mı sanırım bu yüzden sık idrara çıkıyorum.Prinol isimli bir ilaç verdi gunde 3 kere bir bardak suda eritecekmişim

kızlar merhaba dün kontrolüm vardı Kalsiyum oksalat kristali 41 çıktı idrar tahlilinde kristal şeklinde kum döküyormuşum bu durumda olan var mı sanırım bu yüzden sık idrara çıkıyorum.Prinol isimli bir ilaç verdi gunde 3 kere bir bardak suda eritecekmişim
Ben kullandım o ilacı bide azosilin antbytk vermişti beni çok rahatlattı. Ama bi süre sonra yine oldu başından beri bi kum bi bakteri bi enfeksiyon çıkıyo hep 2 hafta rahat sonra sorun oluyo ilaç kullanyrm

Benim bayağı bir belirgin tek damar halinde ama hamile kalmadan önce vardı benim varisim hiç aklıma gelmemişti böyle bir sorun çıkaracağını ama oldu işte.ama hamilelikte küçük küçük kılcal damarlarin çıkması çok normal.orksapar kullanıyorum.8. Ayda keseceğim pihti çözüldüğü için ama varis corabi kırmızı çizgimiz onu son güne kadar kullanacağım.cunku genetik yatkınlığın varmış böyle birşey tekrarlayabilirmiş dsogum sırasında kullanacakmiyum bilmiyorum canim onu hiç sormadım.
Merhaba hangi varis çorabını kullanıyorsunuz..benim de kullanmam lazım ama çok sıcak olduğu için külotlu giyemem ..diz altı düşünüyorum ben de etkisi olur mu acaba ?

Yok canım sadece akşam 10 doz alıyorum benim toklumlar normal tek açlıkta sıkıntı var

Aslinda benimde acliklar daha problem. Açta dursam düşmüyor. ama diyetle tokluklarim iyi. Haftaya baska doktira gidecegim belki dozaj degistirir

Merhaba hangi varis çorabını kullanıyorsunuz..benim de kullanmam lazım ama çok sıcak olduğu için külotlu giyemem ..diz altı düşünüyorum ben de etkisi olur mu acaba ?
Ben diz ustu kullanıyorum canım.boydan boya bacağımı kaplıyor.dizalti var mi bilmiyorum dr.la konuşman lazım ama uzun giyersen daha iyi olur senin için. Sonuçta bacaktaki damarlar kasıklara kadar gidiyo .

Geçmiş olsun cnm

Allah hepinizden razi olsun bir tek buraya girince kendimi daha iyi hisediyorum inşallah sağa salim kavuşuruz @Zerenneval arkadaşımızın durum benden kotu malesef :KK43: benim suyum gelmedi gelemdi surece yatışla geçer allahim sağa sağlim kavustursun onlari çok erken olmuş ama 27 hafta içinde inşallah sağa salim alir yavrusunu kucagina
Aminnn saglikla alsin yavrularini burdaki tum anneler🤲🤲🤲🌸Rabbim koruyucu perdesini atsin uzerlerine ....

X