2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Cnm Allah büyüktür. 1 günün çok değerli ama olmaz diye bişey de yok sen canını sıkma normalde hep olumlusundur hadii pozitifliğini kaybetme cnm
Dün kayinbabam veffat etti eşim bügün memlekete döndü :KK43: doktor böyle söyledi şimdi kocamda gitti onsuz doğumda yapmak istemiyorum bi yandan kayin babama uzuldum babam gibi severdim onun vefatina bukadar yakin bir dogum istemiyorum inşallah dedigin gibi olur canim 32 haftaya kadar dayaniriz

Dün kayinbabam veffat etti eşim bügün memlekete döndü :KK43: doktor böyle söyledi şimdi kocamda gitti onsuz doğumda yapmak istemiyorum bi yandan kayin babama uzuldum babam gibi severdim onun vefatina bukadar yakin bir dogum istemiyorum inşallah dedigin gibi olur canim 32 haftaya kadar dayaniriz
Cnm başın sagolsun 😔 Mekanı cennet olsun inşallah Ben inanıyorum geleceksiniz inş 🙏🙏🙏

Merhaba kızlar malese fbenim bügün eve gitme halayim hayal olarak kaldı :) akşam regl ağrılarım var demiştim ya doktor buğun bakti 1 cm açılmam vardı şimdi 1.5cm olmuş eve gidemiyorum o agrılar doğum sancılarıymış
Canim insallah yatışla açilma azalir, yavaslar. Allah bebisine ve sana güc kuvvet versin, su an nasil kilosu falan?
Ben senden once doguracgim heralde suyum geldi hastaneye yattim bekliyoruz senin icin endiseleniyordum ben oyle oldum
Aniden mi geldi su, hic agri sanci var miydi canim? Allah yardimiciniz olsun, bebise de sana da guc kuvvet versin insallah🤲

Dualarim sizlerle Allah tüm hamile anneleri yavrularina saglicakla kavustursun insallah🤲🤲

Biri azıcık erken biri sezaryeni beklemek için biraz geç gibi çok kötü zamana denk gelmiş canım bayram senin için. Ama bayram sonrasını beklesen doğum falan başlama sürecine denk gelirse stres edersin zaman yaklaşınca daha net karar verirsiniz bence doktorunla şu an için ikisinde de olabilecek gibi planlama yapamaz mısınız hastane için

11 haziranda netlestiricez. Benim durum biraz sıkıntıli . Omirilik ameliyatliyim o yüzden 2 3 kadin dogumcu ,nöroloji doktoru,çocuk doktoru ve anestezi uzmaniyla birlikte plan yapilip karar verilecek . Ben bayram öncesi erken diye düsünüyorum. Ama acil bir durum olursa kan sulandirici iğneler kullandigimdan riskede girmek istemiyorum. Bakalim doktor ne söyleyecek

Basiniz sagolsun canim. Napiyoruz pozitif düsünüyoruz . Çoğu bitti azı kaldi

11 haziranda netlestiricez. Benim durum biraz sıkıntıli . Omirilik ameliyatliyim o yüzden 2 3 kadin dogumcu ,nöroloji doktoru,çocuk doktoru ve anestezi uzmaniyla birlikte plan yapilip karar verilecek . Ben bayram öncesi erken diye düsünüyorum. Ama acil bir durum olursa kan sulandirici iğneler kullandigimdan riskede girmek istemiyorum. Bakalim doktor ne söyleyecek
Cnm çokta erken sayılmaz ani Bi sezeryan yerine planlı sezaryen olsan çok daha ii bayramda Dr n burda mı değil mi bunları hep göz önüne al bence riske atma ben olsam kesinlikle bayram öncesi yapın derim ki Dr da öyle uygun görmüş yani son karar sana kalmış ama Dr dinle derim ben

Merhaba benim de seker olcme makinesi almam lazimmis...sizin markasi ne ve memnunmusunuz?

Ben eczaneye danistim one call plus aldim. Bunun uclarini devlet karsiliyor ve gayet yeterli dedi doktorumda eczanemde. Pahalilad var ama hem makina pahali hemde ucuna fazla ödeme yapmak gerekiyor

Cnm çokta erken sayılmaz ani Bi sezeryan yerine planlı sezaryen olsan çok daha ii bayramda Dr n burda mı değil mi bunları hep göz önüne al bence riske atma ben olsam kesinlikle bayram öncesi yapın derim ki Dr da öyle uygun görmüş yani son karar sana kalmış ama Dr dinle derim ben

Bende doktorumla konuşup onun karar vermesini isteyeceğim. Umarim küveze girmez.oglum küvezde kalmisti cok yıpranmistik ailecek

Bende doktorumla konuşup onun karar vermesini isteyeceğim. Umarim küveze girmez.oglum küvezde kalmisti cok yıpranmistik ailecek
küvozden bende çok korkuyorum. Korkunu çok ii anlıyorum çünkü 36+6 oğlum sezeryan la doğdu ilk bebeğin korkusuyla anlık aldığımız bir karardı. sonuç 12 günlük küvöz macerası her erken doğan küveze girecek diye bişey yok 34,35 haftada doğupta küvöze girmeyen bebek biliyorum o yüzden cnm hiç korkma 37 lere saglıkla gelelimde Allah büyüktür.

Tesekkur ederim iyi dileklerinize supheleniyordum zaten renksiz su geliyodu 2 haftadir sabah bi kalktim pijamam sirilsiklam kokusuz renksiz su agrim sizim yok suan su miktarida iyi tuhaf olan bu beklicez dedi bekliyoruz yirtik olabiliyomuz ama kapanabilir belki dedi 🤲 nasip
Çok sevindim cnm Hadii inş kapanır da sorun ortadan kalkmış olur. 🙏🙏😊

Tesekkur ederim iyi dileklerinize supheleniyordum zaten renksiz su geliyodu 2 haftadir sabah bi kalktim pijamam sirilsiklam kokusuz renksiz su agrim sizim yok suan su miktarida iyi tuhaf olan bu beklicez dedi bekliyoruz yirtik olabiliyomuz ama kapanabilir belki dedi 🤲 nasip
Allah yardımcınız olsun inşaAllah kapanır dualarım sizinle 🤲

küvozden bende çok korkuyorum. Korkunu çok ii anlıyorum çünkü 36+6 oğlum sezeryan la doğdu ilk bebeğin korkusuyla anlık aldığımız bir karardı. sonuç 12 günlük küvöz macerası her erken doğan küveze girecek diye bişey yok 34,35 haftada doğupta küvöze girmeyen bebek biliyorum o yüzden cnm hiç korkma 37 lere saglıkla gelelimde Allah büyüktür.

Haklisin canim. Insallah o günleri görürüz. Valla cok zorlamaya basladi. Aşagida oldugundan ayaga kalktikca baskı yapiyor.

Canim insallah yatışla açilma azalir, yavaslar. Allah bebisine ve sana güc kuvvet versin, su an nasil kilosu falan?
Dualarim sizlerle Allah tüm hamile anneleri yavrularina saglicakla kavustursun insallah🤲🤲
İnşallah canım . Bebeğin boyu 39cm kilo 3/4 gün önce 1200gr dı bügün bakmadı iyi diye ölçumleri falan haftasına göre gayet iyi demişti doktor sorun yok çok şükür ama çok ufak daha inşallah 2/3 hafta daha dayanır en azindan 2kg olur oyle doğar

Doslat sağolsun canım ağrılarım var şimdi biraz inşallah geçer inşallah dayanırız bir kaç hafta daha bebek çok aşağıda oyle kimildayinca sanki düşecekmiş gibi hisediyorum

Ayni durundayiz canim benimde çok aşagida ayaga kalkinca baskı yapiyor düsecek gibi hissediyorum.

X