2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
İyi geceler arkadaşlar. Bugün kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür. Benim doktorum şeker yüklemesi yaptırmadı açlık ve tokluğa baktı normal dedi çok sevindim çünkü son zamanlarda meyveyi abartmıştım🙈 ayrıca bu gün kan uyuşmazlığı için iğne oldum. Ben size şunu sormak istiyorum. İçinizde korona aşısısı olan var mı? Öğretmen olduğum için aşı hakkım var görünüyor doktorumda olmamı istiyor ama benim kafam çok karışık siz neler düşünüyorsunuz
Bana doktorum herhangı kronık hastalıgın yoksa onermıyorum dedı hıc bır calısma yok bununla ılgılı ama karar sızın demişti bende olmadım

Ayni durundayiz canim benimde çok aşagida ayaga kalkinca baskı yapiyor düsecek gibi hissediyorum.
Aynisi bende bar rahim kisaligina baktirdin mi ? Ondan kaynakli olmasin bizim ikimizin hamileigin basindan beri ayni gidiyor durumumuz ama gecen seninde regl agrilarin varmis benimde aksam vardi doktor dogum sancisi oldugunu soyledi

Merhaba kızlar malese fbenim bügün eve gitme halayim hayal olarak kaldı :) akşam regl ağrılarım var demiştim ya doktor buğun bakti 1 cm açılmam vardı şimdi 1.5cm olmuş eve gidemiyorum o agrılar doğum sancılarıymış
Cok gecmiş olsun canım inşallah bıraz daha dayanır ,, dogum olsa bıle saglıkla kucagına alırsın cok saglıklı bır bebek olur🤲 Sen adet agrım var dıyınce yazıcaktım bu dogum sancısı brlırtısı dıe durma hastaneye gıt yazıcaktım ama daha hastanede olduğunu yazınca yazmadım orda bakarlar makınada görünür zaten dedım bısa panık olmasın,,, malesef acılma belırtısı adet sancısı gıbı oluyor ve ara ara gelıyor,,, inşallah senınkı bu acıklıkla bıraz daha dayanır 1 gun bıle 10 gune bedel bebegın için cok şükür dayandı bu haftalara kadar

Cok gecmiş olsun canım inşallah bıraz daha dayanır ,, dogum olsa bıle saglıkla kucagına alırsın cok saglıklı bır bebek olur🤲 Sen adet agrım var dıyınce yazıcaktım bu dogum sancısı brlırtısı dıe durma hastaneye gıt yazıcaktım ama daha hastanede olduğunu yazınca yazmadım orda bakarlar makınada görünür zaten dedım bısa panık olmasın,,, malesef acılma belırtısı adet sancısı gıbı oluyor ve ara ara gelıyor,,, inşallah senınkı bu acıklıkla bıraz daha dayanır 1 gun bıle 10 gune bedel bebegın için cok şükür dayandı bu haftalara kadar
Evet canım rahattim bi de geçen Umutumut82 Umutumut82 ninde regl sancilari vardi ama gecti bende benimde o zaman normal diye dusundum ama insallah 2/3 hafta daha dayinir kac cm dan sonrasi doguma gidiyor ? Normalde bebek ufak oldugu icin bu bile coktur herhalde

Evet canım rahattim bi de geçen Umutumut82 Umutumut82 ninde regl sancilari vardi ama gecti bende benimde o zaman normal diye dusundum ama insallah 2/3 hafta daha dayinir kac cm dan sonrasi doguma gidiyor ? Normalde bebek ufak oldugu icin bu bile coktur herhalde
Yok canım önemli olan kasılmanın olmaması kasılma malesef acılmayı hızlandırıyor,, magnezyum alıyorsun degılmı kaaılmayı önlüyor magnezyum

Kizlar bana doktor belki kurban bayrami öncesi sezeryana aliriz dedi . Bayram oncesi 37+5 ,bayram sonrası 39+1 oluyorum. Sizce en mantıklisi hangisi olur. Hastane cok yogun olur
O zamanki durumuna bağlı tabi ama bence 37 erken canım.. benim doktorum da 38 ile 39 hafta arasi alırız, o zaman bi gelsin bakıcaz dedi..ben 39 u doldurmak isticem eğer mümkün olursa

Selam gidebildinizmi.
Evet gittim doktora kalp atisina bakti bir de vajinal ultrasonla rahim agzi uzunluguna bakti 33 mm küsür bişey cikti, kanama alani yokmus, aspirin kullaniyosan kabizlik damarlara basinc yapmistir ikinirken, duphalaci aksatmadan kullan kabiz olma dedi doktor. Biraz olsun icim rahatladi sukur 🙏🏻 tesekkurler sordugunuz icin

Benim dktorumda dogum sancısıymış dedi akşam o ağrılardan sonra bugun yarim cm açılmam oldu canim
Benim o ağrıların üzerine muayenem de yapıldı, suyum da normalmiş, ondan sonra sıkıntı değil dedi, zaten hiç bakmadan bişey olmaz dese ben de hoşlanmazdım bundan. Kistim büyük olduğu için bazen o ağrı yapabilirmiş.
Ben de diken üstündeyim, erken doğum riskim var, doktor da bebek ne kadar kalırsa o kadar iyi dedi. Son kontrolüm üç gün önceydi.

Benim o ağrıların üzerine muayenem de yapıldı, suyum da normalmiş, ondan sonra sıkıntı değil dedi, zaten hiç bakmadan bişey olmaz dese ben de hoşlanmazdım bundan. Kistim büyük olduğu için bazen o ağrı yapabilirmiş.
Ben de diken üstündeyim, erken doğum riskim var, doktor da bebek ne kadar kalırsa o kadar iyi dedi. Son kontrolüm üç gün önceydi.
Geçmiş olsun canım herkezde ayni ağrılar aynısını ifade etmiyor :) benim şimdi o ağrılar tekrarladi nst deyim şuan normalde hep 0/10 arasi şimdi 18 den aşağı inmiyor ama 25 i de geçmiyor sancılar bakalım hayırlısı olsun

Geçmiş olsun canım herkezde ayni ağrılar aynısını ifade etmiyor :) benim şimdi o ağrılar tekrarladi nst deyim şuan normalde hep 0/10 arasi şimdi 18 den aşağı inmiyor ama 25 i de geçmiyor sancılar bakalım hayırlısı olsun
Bari 30'u bi devirsem diyorum, sonra dua yerine geçer diye korkuyorum, zamanında doğsun diyorum. :))

Bari 30'u bi devirsem diyorum, sonra dua yerine geçer diye korkuyorum, zamanında doğsun diyorum. :))
😄 deviririz inşallah topluca şu riskli donemleri atlatalim 30 bi devirsek dediğin gibi hepimiz topluca bi oh cekecegiz valla aramizda 1 tane normal gebelik yasayan yok 🤦‍♀️ hepimiz riskli geciriyoruz

Kesinlikle etkisi oluyor. Bayağı rahatlatıyor yani ben de öyle oldu. Ben diz üstü olanını kullanıyorum külotlu olanı da varmış damarlar genişlediği için yerlerinde durmasını sağlıyormuş en az 6 7 saat kullanmalısın demişti eşim.
Bende bugün aldım da. Bir ara korktum çok sıkarsa zarar verir mi diye. Sıcakta nasıl giyeceğiz acaba😢

X