2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Oyle mi? Acikcasi ben de ne oldugunu tam bilmiyorum. Kasilma diyorlar diye ben de kasilma diyorum. Evet, ya poposunu ya basini sanki dayiyor itekliyor gibi. Ben de simdi.doktordan geldim. Kasilma oldu dedim. bakti her sey normal. Kasilma olmasi normal mi dedim. Normal dedi.
Kasilma felann degil ...bi kere bu dusunce bile insani panige surukluyor...gunlerdir ben de streslendim bugun doktora sorana kadar o bahsettiginiz sey kasilma degil bebegin poposudur dedi🤤

Benimde doktor regli agrisi dogum sancisi dedi canim. Hatta burayada yazmistim. Bu haftalar sonrasindaki regli agrisi su gelmesi ve lekelenmede hemen hastaneye gel dedi. Rahim kısaligi yok diyor her seferinde. Ama plesanta yine agagi inmis
Canım geçmiş olsun, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin inşallah sağlıkşa geçirirsin kalan zamanıda dikkat et bol bol dinlen. Kasıklarında sancılanma mı oldu benim de var bu ara yürürken, az yürüyüp az dinleniyorum dısarda merak ettim .

S Sarisinmelekk çok geçmiş sanada canım az daha dayansın bebiş inş🙏🏻

Merhaba hangi varis çorabını kullanıyorsunuz..benim de kullanmam lazım ama çok sıcak olduğu için külotlu giyemem ..diz altı düşünüyorum ben de etkisi olur mu acaba ?
Kalp damar cerrahına muayene olursanız varis durumunuza göre çorap yazıyor kafanıza göre almayın derim çünkü atardamar ve toplardamar genişlemesi aynı değil ne tür bir varirisiniz varsa size uygun bir çorap verilecektir mutlaka

Merhaba kızlar malese fbenim bügün eve gitme halayim hayal olarak kaldı :) akşam regl ağrılarım var demiştim ya doktor buğun bakti 1 cm açılmam vardı şimdi 1.5cm olmuş eve gidemiyorum o agrılar doğum sancılarıymış
Olsun kal hastanede canım kontrol altında rahat olur biraz daha. İnşallah daha da dayancak minnoş kızın
Ben senden once doguracgim heralde suyum geldi hastaneye yattim bekliyoruz senin icin endiseleniyordum ben oyle oldum
Off dualarımız sizinle 🙏
Dün kayinbabam veffat etti eşim bügün memlekete döndü :KK43: doktor böyle söyledi şimdi kocamda gitti onsuz doğumda yapmak istemiyorum bi yandan kayin babama uzuldum babam gibi severdim onun vefatina bukadar yakin bir dogum istemiyorum inşallah dedigin gibi olur canim 32 haftaya kadar dayaniriz
Yaaa ne kadar üst üste gelmiş be kuzum başınız sağolsun 😔 inşallah babası gelcek daha çok zaman geçecek öyle gelecek bebişin de sıkma canını 🥰
Tesekkur ederim iyi dileklerinize supheleniyordum zaten renksiz su geliyodu 2 haftadir sabah bi kalktim pijamam sirilsiklam kokusuz renksiz su agrim sizim yok suan su miktarida iyi tuhaf olan bu beklicez dedi bekliyoruz yirtik olabiliyomuz ama kapanabilir belki dedi 🤲 nasip
Oy aman aman şükür daha da iyi olun inşallah 🥰

tüm bebislerimiz zamanında sağlıcakla gelsin 🙏🙏

Olsun kal hastanede canım kontrol altında rahat olur biraz daha. İnşallah daha da dayancak minnoş kızın

Off dualarımız sizinle 🙏

Yaaa ne kadar üst üste gelmiş be kuzum başınız sağolsun 😔 inşallah babası gelcek daha çok zaman geçecek öyle gelecek bebişin de sıkma canını 🥰

Oy aman aman şükür daha da iyi olun inşallah 🥰

tüm bebislerimiz zamanında sağlıcakla gelsin 🙏🙏
Mecbur buraliyiz canim yapacak birsey yok inşallah dayanir biraz daha 🤲🥰

Toplanma sertlik bende de oluyordu hem de tam kasıklarımda. Sanki vajinama doğru baskı yapıyor çıkmak istiyor gibiydi. Çok şükür bu hafta anca rahatladım. Üst kısımlara çıktı, fazla hareketli. İlk hamileliğinde son aylarda dışarıdan hareketlerini görüyordum bunda 7. Ay yeni başladı resmen dalgalanıyor karnım. Sanki çok fazla büyüdü göbeğim. Sizlerde durum nasıl? Ben artık ağırlaşmaya başladım gibi erken mi sizce

Toplanma sertlik bende de oluyordu hem de tam kasıklarımda. Sanki vajinama doğru baskı yapıyor çıkmak istiyor gibiydi. Çok şükür bu hafta anca rahatladım. Üst kısımlara çıktı, fazla hareketli. İlk hamileliğinde son aylarda dışarıdan hareketlerini görüyordum bunda 7. Ay yeni başladı resmen dalgalanıyor karnım. Sanki çok fazla büyüdü göbeğim. Sizlerde durum nasıl? Ben artık ağırlaşmaya başladım gibi erken mi sizce
Ağirlaşma bende de var cnm 3 adımda nefes nefeseyim öyle çok kiloda almadım. artık yavas yavaş geceleri uyuyamama, bacak krampları, erken yorulmalar normal

Ağirlaşma bende de var cnm 3 adımda nefes nefeseyim öyle çok kiloda almadım. artık yavas yavaş geceleri uyuyamama, bacak krampları, erken yorulmalar normal
Benimde aynı. 4-5 kg anca aldım ama göbek büyüdü. Yatakta sağa sola dönerken bile zorlanıyorum. Yuvarlanarak kalkmaya başladm yataktan. Ayaklarda yanma hafif şişme oluyor. Gece uykuları iyice kalitesizleşti. Fırsatım oldukça gündüz şekerleme yapıyorum

Benimde aynı. 4-5 kg anca aldım ama göbek büyüdü. Yatakta sağa sola dönerken bile zorlanıyorum. Yuvarlanarak kalkmaya başladm yataktan. Ayaklarda yanma hafif şişme oluyor. Gece uykuları iyice kalitesizleşti. Fırsatım oldukça gündüz şekerleme yapıyorum
gündüz uyuduğun için arada ki dengeyi kuruyorsun benim 4 yasında oğlum var gündüzleri sagolsun ne kendi uyur nede beni uyutur. ona güvenerek ten 2 dk bile gözümü kapatmam çünkü çok yaramaz tehlike nerde o orda 🤷

gündüz uyuduğun için arada ki dengeyi kuruyorsun benim 4 yasında oğlum var gündüzleri sagolsun ne kendi uyur nede beni uyutur. ona güvenerek ten 2 dk bile gözümü kapatmam çünkü çok yaramaz tehlike nerde o orda 🤷
Benim oğlan 2,5 yaşında. Gündüz uykusu devam ediyor. Ben de onunla birlikte yatıp uyuyorum işim yoksa. O da uyku arasında yanında beni gördükçe daha çok uyuyor. Çift taraflı memnuniyet var ☺️

Canım geçmiş olsun, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin inşallah sağlıkşa geçirirsin kalan zamanıda dikkat et bol bol dinlen. Kasıklarında sancılanma mı oldu benim de var bu ara yürürken, az yürüyüp az dinleniyorum dısarda merak ettim .

S Sarisinmelekk çok geçmiş sanada canım az daha dayansın bebiş inş🙏🏻

Evet canim az yürüsem agri oluyor. Plesanta asagida ondan galiba

Ben hamileligin ortalarindan belli resmen gece uykularina veda ettim 😭 uykuya daliyorum sanki tekrar uyaniyorum 15 daka gecmis . heo uykusuzum
Bende öyleyim çok erken başladı bizim ki üstelik uyku kalitesini artıracak hiç bişey yok geldiyse geldi gelmediyse yapacak hiç bişey yok 🤷

Benim plesanta asagida belki oyuzdsn erken alirlar ama 39 olsa daha iyi tabi
Merhabalar, öncelikle hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi :KK200:
Ben de Allah izin verirse Kasım ayında doğum yapacağım ama geçen gün plesantanın aşağıda olduğunu öğrendim, rahim ağzı ile arasında 1,5 cm varmış. Plesanta previa demek için çok erken, 20. hatta 30. haftaya kadar yukarı çıkma şansı çok yüksek hem de şu an yapışık değil rahim ağzına dedi perinatolog. Konuyu araştırırken sizin de bu durumu yaşadığınızı görünce yazmak istedim. Siz kaçıncı haftada öğrendiniz plesantanın aşağı konumlu olduğunu? Şu an nasılsınız? Benim de ağrım oluyor çünkü hemen ve uzanma ihtiyacı hissediyorum sürekli. Acaba önümüzdeki hafta için rapor mu alsam diye düşünmeye başladım...

X