- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
Günaydın cnm. 7kasım da.
Canim daha önce 7 8 kere catlatma ignesi oldum.en fazla 12 gün etkisi devam ediyor.eger 2.cizgi silikte olsa varsa hamilesindir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın cnm. 7kasım da.
Canım kaç gün var adetine
Güzel değerin kat kat artar insallahAdet günüm bugün canim. Sat 23 ekim
Insallah canim . .gecen sefer 3600 e kadar cikti nasip olmadi insallah bu sefer nasip olurGüzel değerin kat kat artar insallah
Niye olmadı acaba canım araltırıdı mıInsallah canim . .gecen sefer 3600 e kadar cikti nasip olmadi insallah bu sefer nasip olur
Niye olmadı acaba canım araltırıdı mı
Dünde silikti, koyulaşmamış. Bekleyelim bakalım. Çok teşekkürlerCanim daha önce 7 8 kere catlatma ignesi oldum.en fazla 12 gün etkisi devam ediyor.eger 2.cizgi silikte olsa varsa hamilesindir.
İnşallah bu sefer sağlıkla devam eder.Kan pirtilasmasi var bende ignede kullandigim halde kalp atisini duyamadik kürtaj oldum. Bu sefer dozaji arttirdi doktor.bakalim. nasip olmayinca olmuyor
Dünde silikti, koyulaşmamış. Bekleyelim bakalım. Çok teşekkürler
Yumurtalar çatlamıştı, kontrol ettirmiştim doktorda.çatlamadan 14 gün geçti.Eger sonradan gelisen yumurtan catladiydaki böyle seyler çok sık oluyor gec döllenmedir
Bu kez duyacaksın inşallahKan pirtilasmasi var bende ignede kullandigim halde kalp atisini duyamadik kürtaj oldum. Bu sefer dozaji arttirdi doktor.bakalim. nasip olmayinca olmuyor
Olmazsa evde 2 gün daha takip eder kan verirsin. Ilk günlerde benimde cok silik cikiyordu sonra koyulasmasi arttiYumurtalar çatlamıştı, kontrol ettirmiştim doktorda.çatlamadan 14 gün geçti.
Çok teşekkürlerOlmazsa evde 2 gün daha takip eder kan verirsin. Ilk günlerde benimde cok silik cikiyordu sonra koyulasmasi artti
Som adet tarihin 28 demi canım bnmde o tarih ama bn test yapamadım daha hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba sanırım bende ağustos annesi olacağım son bat 28 Ekim dün kan verdım 153 çıktı inşallah devam eder sağlıcakla
Bu kez duyacaksın inşallah
Hayırlı olsun canım inşallah koyulaşırMerhaba, ben de bugün test yaptım, çok silik çıktı. Bat 24 kasım. Yarın tekrar yapacam, çıkarsa ben de buralarda olacam
Hayırlı olsunnn sağlıkla devam etsin inşallahMerhaba sanırım bende ağustos annesi olacağım son bat 28 Ekim dün kan verdım 153 çıktı inşallah devam eder sağlıcakla
Maşallahh canımm bu sefer çok sağlıklı ilerleyecek inşallah Ben bugün kana gidemedim. Cesaret edemedim. Sonuç geldiğin de 0 ları görmekten korktum reglim yarın gecikirse gitmeye karar verdimGünaydin kizlar doktordan geldim beta hcg cumartesi günü 52 bugün 143 cikmis. . Alt karnimda agri var bayaaaa. Çarsamba tekrar kan verecegim.
Benim 3. Olacak kısmetse. Senin yazdıklarını okudum. Sizlerin olmasını kendimden çok isterimHayırlı olsun canım inşallah koyulaşır
Keşke gitseydin yada evde başka test yok mu yapsan benim yok yoksa şimdiye kadar yapmıştım canını sıkma vardır inşallahMaşallahh canımm bu sefer çok sağlıklı ilerleyecek inşallah Ben bugün kana gidemedim. Cesaret edemedim. Sonuç geldiğin de 0 ları görmekten korktum reglim yarın gecikirse gitmeye karar verdimk